Halime şükretmeli miyim yoksa...

Allah razı olsun. Aslında ben 10 yasında beri namaz kılarım hala oyle bunun dememdekı amac din zatıflıgı dediniz ıcın yanlıs anlasılmasın. Zaten maneviyatla ayakta durdum ama dıyorum ne gunah isledim naptımda boylr oldu

Adamın diger cocuklarına sen mı bakıyorsun

Bebegınız ıcın cok üzüldüm

Şuna bak çocuk için evlenmiş. Çocukları çok seviyor olsa gerek birde senden çocuk yapmış bağlamış oturtmuş. Bence planlarını alt üst et ve kendi yoluna bak. Hem yaş farkıda çok boşver onun kahrını çekme bile

Yok tabi ki yani din zayıflığınız var anlamında söylemedim yapmayın öyle kötü bi şey diye . Günahı olsa Hep peygamberlerin başına öyle şeyler gelir miydi. Hz. Yusuf as kuyuya düştü , Hx Muhammet sav taşlandı daha bi sürü aklıma gelmeyen örnekler.. Onların başına ne fenalıklar geldi günahları olduğundan mı? Allah bizleri sınıyor inşallah sende sınavını isyana düşmeden tamamlarsın bol bol sohbet dinle ve ben hep şöyle düşünüyorum ileri de güzel yerlere gelen insanların hep böyle bi acı hikayeleri vardır. Benimde hikayem böyle olacak ve ben çok güzel yerlerde olucam ileride diye düşün ben buna inanıyorum çünkü

Çok üzüldüm ama sen de unutma ki hayatta ki hiç bir acı kalıcı değil. En son 2 sene önce bu mecradaydım. O kadar çok olay oldu ki kendi kıymetimi anladım. Lütfen ömrünü hiçe Sayma

Evet annem ve babam suclu burda ama ne hikmetse üretmeye devam etmişler üc kız ortalıkta buyuduk annem sonra evlendi bir tane daha dogurdu babanında Ikı cocugu daha oldu tabı o cocuk lar bizden cok cok ıyı yerdeler

Allah razı olsun ıcım aydınlandı birazda olsa saolun. İnsallah kızımın guzel bir hayatı olur.

Evet benim yanımdalar biri unıye gıttı dıgerı benle bu arada anneleri memur evı arabası var bekar ama bende bir aylık evlıtdım geldiler haberim bile yoktu hakkımı asla helal etmiyorum
Kocan olacak budalaya ne desek az.
Nerdeyse seninle yasıt cocukları var.
Kandırması kolay, kımsesızsın.. kırmızı baslıklı kızdaki kurt gibi agzına layık. Kapmıs seni.

Oturup kıymet bılecegıne kart papaz, hakaret edip psikolojik baskı yapıyor.
Gidecek yeri olmayana eziyet etmek ne kolay bir vicdansız ıcın.
Su mubarek gunler de kocanı Allaha havale ediyorum, sende derslerine calıs. Bir ise girip calıs. Sonra da kurtulmaya bak.

[QUOTE="Sevimsizkelebek, post: 62912975, member: 980583"ona kalsa hala benden cocuk istiyor utanmadan asla yapmam zaten kızımın günahına girdim bende planlarını bozmak ıstıyorum ama ah imkan olsa. Ben ayrılırsam Ikı ay sonra evlenirmiş. Umrumda degıl o kadar nefret ediyorum ki adamdan asla umrumda olmaz Allahından bulsun ne diyim
Şuna bak çocuk için evlenmiş. Çocukları çok seviyor olsa gerek birde senden çocuk yapmış bağlamış oturtmuş. Bence planlarını alt üst et ve kendi yoluna bak. Hem yaş farkıda çok boşver onun kahrını çekme bile
[/QUOTE]

Allah onu bıldıgı gıbı yapsın ama hergun dıyorum asla hakkım helal degıl benim gunahıma girdi evet kimsesizdım ama okuyordum ıyı kotu ev tutmustum benım bunalımımdan faydalandı. Ne dıyım kı

Allah onu bıldıgı gıbı yapsın ama hergun dıyorum asla hakkım helal degıl benim gunahıma girdi evet kimsesizdım ama okuyordum ıyı kotu ev tutmustum benım bunalımımdan faydalandı. Ne dıyım kı
Allah yardımcın olsun. Gerçekten çok üzüldüm. Boşanma davası açsan haklısın tazminat ve nafaka alabilirsin. Senin rızanı almadan eve getirmiş cocukları. Evlenmeden önce sana bu furumfan bahsetmemiş. Resmen komplo. Ama işte keşke şartların boşanmak için birazcık elverişli olsaydı. Yapabiliyorsanız kenara 3-5 demeden para atın biriktirmeye çalışın. Gün gelir boşanma durumunuz olursa inşallah en azından elinizin altında bir miktar paranız olur. Senin için dua edeceğim lütfen hayattan kopma.

Allah'ın izniyle atanin başka bı şehire şöyle temiz güzel bir yere, kızınız da sizinle büyüsün. Öyle güzel kreşler var ki bırakırsınız bakacak kimse olmasa bile. Bence anneler tek başına her şeyi başarabilir. Erkeklerin yapabileceği her şeyi yapacak kapasitedeyiz. Bir çocuk için de anne herkesten önemli siz daha iyi bilirsiniz mahrumiyetini yaşadığınız için Allah yardımcıniz olsun dualarımız hep sizinle

Geçmişinizde zaten hayata karşı yalnız ve dimdik durmuşsunuz, şimdi en büyük güç vereniniz, evladınız yanınızdayken çok daha iyisini yaparsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…