Halime şükretmeli miyim yoksa...

Merhaba cok cok tesekkur ederım bunu bana kendi Oz alime bile demedi. Yanı bunu dusunmenız bile inanılmaz mutlu etti beni. Okulum bitti cok sukur. Bırakmadım mezun oldum sımdı kpss ye hazırlanıyorum ınsallah atanırsam ayrılıcam cok cok tesekkur ederım. Allah bin kere razı olsun sizden. Evet karısı uyanıklık yaptı kendince kendisi görmedım bile bu kadar nefret niye anlamadım. Allahından bulur ınsallah.
Ben sizin arkanızdayım.
Siz kendi seçimlerinizi yaşamıyorsunuz çünkü.
Siz ayrıldığınızda inanın bu platformda on kişi toplansak size her ay 150-200 TL gönderdiğimizde.
Bı sene de ev kirası fatura derdi olmazsa, evinizi kurar kendinize çok kolay bi şekilde gelir toplarsınız.
Dışarı da inanılmaz kötü insanlar çünkü.
Ben bu platformu gerçekten siz gibi iyi insanlari bulduğu için seviyorum.
İyi ki siz varsınız, iyi bi biz varız, iyi ki diğerleri var.
Hayat iyiliklerle yaşanacak bı yer.
Bana lütfen yazın belki dediğim gibi tek başıma size maddi olarak çok destek olamam ama evimi bile açarım size.
Yazdıklarınız beni derinden etkiledi çünkü.
Boşverin aileniz sevmediyse sizi ben görmeden sevdim.
Bazen hiç bilmediğimiz insanlar hayatlarımıza ışık olur, yol olur, güç olur, umut olur.

Bende farklı açıdan zorluklar yaşadım.
Bilmiyorum siz kalbime çok dokundunuz.

Biliyormusun sen çok iyi annesin o evladına sahip çıkıyorsun ya Allah seni dara koymaz.💞

Ben sizin arkanızdayım.
Siz kendi seçimlerinizi yaşamıyorsunuz çünkü.
Siz ayrıldığınızda inanın bu platformda on kişi toplansak size her ay 150-200 TL gönderdiğimizde.
Bı sene de ev kirası fatura derdi olmazsa, evinizi kurar kendinize çok kolay bi şekilde gelir toplarsınız.
Dışarı da inanılmaz kötü insanlar çünkü.
Ben bu platformu gerçekten siz gibi iyi insanlari bulduğu için seviyorum.
İyi ki siz varsınız, iyi bi biz varız, iyi ki diğerleri var.
Hayat iyiliklerle yaşanacak bı yer.
Bana lütfen yazın belki dediğim gibi tek başıma size maddi olarak çok destek olamam ama evimi bile açarım size.
Yazdıklarınız beni derinden etkiledi çünkü.
Boşverin aileniz sevmediyse sizi ben görmeden sevdim.
Bazen hiç bilmediğimiz insanlar hayatlarımıza ışık olur, yol olur, güç olur, umut olur.

Bende farklı açıdan zorluklar yaşadım.
Bilmiyorum siz kalbime çok dokundunuz.

Biliyormusun sen çok iyi annesin o evladına sahip çıkıyorsun ya Allah seni dara koymaz.💞
Merhaba sıze ozel mesaj attım sımdı Allah binlere razı olsun ama para konusunu kabul edemem ama bunu bana kan bagım olan ınsnalar dahil kimse demedi sizden tek ıstegım arkadas olalım🤗bilmiyorum hangi sehıedesınız ama arkadasım olun. Şoktayım boyle ınsanlar kaldı mı cidden inanılmaz mutlu oldum bana bu teklifi yaptığınız ıcın gizlerim dolu dolu suan.

Merhaba sıze ozel mesaj attım sımdı Allah binlere razı olsun ama para konusunu kabul edemem ama bunu bana kan bagım olan ınsnalar dahil kimse demedi sizden tek ıstegım arkadas olalım🤗bilmiyorum hangi sehıedesınız ama arkadasım olun. Şoktayım boyle ınsanlar kaldı mı cidden inanılmaz mutlu oldum bana bu teklifi yaptığınız ıcın gizlerim dolu dolu suan.
Cevapladım.
Hiç gözlerin dolmasın ben hayatta çok iyi insanlar tanıdım.
Ben çok iyi bı insan değilim ama olmaya çalışıyorum.

Bu hayatı hakketmedıgımı düşünüyorum
Geçen bir konuda sizinle hafif bir münakaşa etmiştik, hatta bana ağır şeyler söylemiştiniz.. Yine de üzüldüm size.
Haketmiyorsunuz zaten bu hayatı.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama 2. evliliğinizdi sanırım, yorumlardan öyle biliyorum. Eğer karıştırıyorsam kusura bakmayın.
Bir kere yaptıysanız bir kere daha yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Psikolojik şiddet çok ağırdır, hatta bu şiddeti uygulayan kişinin dilinin kemiği yoksa insanı dayak yemişten beter eder. Üniversite okumuşsunuz, çevreniz olmayabilir ama bence okuyan bir insan kendi ayaklarının üzerinde durabilir. Umarım kendiniz ve kızınız için yapabilirsiniz bunu. Zira ileride bir kadın olarak sizi rol model almalısını istiyorsanız yapmalısınız. Herşeyden önce yavrunuz için yapmalısınız bunu. 🙏
Kocanızı da Allah bildiği gibi yapsın, bu tür erkeklere diyecek kelime bulamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Of çok üzüldüm ve hayatta bazen ne de onemsiz gereksiz şeyleri kafaya takıyorum dedirttiniz bana.Allah'ım yavrunuzun da sizin de yüzünüze baksın bir kapı aralasin size..

Sizi bu duruma getirenlere şimdi ne diyim ben.
çok üzüldüm. lütfen kendinizi bırakmayın. Kurtulabilirsiniz bu durumlardan. Çocuğunuzun varlığına sarılın. İmkanınız varsa psikolojik destek alın çocuğunuz biraz büyüyünce iş bulur o evden kaçar kurtulursunuz.
arkası olmayanı nasıl eziyorlar.
Sevdiklerimizle bu yüzden herzaman ilgilenmeye devam etmeliyiz. Onların arkasında durmalıyız.

Merhaba kızlar oncelıkle burayı çok seviyorum iyi ki varsınız. Ben parcalanmış bir ailede buyudum babamı hayatım boyunca üç defa gordum. Onun kendi ailesi var benı umursamadı hiç. Annem sorunlu bir kadındı sürekli sıddet gordum. Üvey babamda hıc istemedi benı. 18 yasından 26 yasına kadar yanlız yasadım anneler yakın bir göz evde. Üvey babam ölünce annemın uygunsuz hareketleri benı istemezken benım yasında kızları evine alması vs daha fazla dayanamadım üni sınavına girdim İstanbulu kazandım gittim. Annem sırf bana Ikı kuruş yollamam ak ıcın benle hıc irtibata girmedi. Küs galıba 3 yıldır konusmadım haberim yok. Aradım acımadı. Unide bu kimsesizlik yankızlıktan depresyona girdim. İntiharı çok düşündüm. Gercekleştirme planları yaparken esimle tanıştım. Kendisini onceden tanıyordum ama o gozle bakmamıştım ben tanıdığım dönem evliydi. 5 yıl olmus ayrılalı benden 14 yaş buyuk. Bende galıba Icınde bulunduğum durumdan evlenme teklifini kabul ettim. Evlendık hemen hamıle kaldım en buyuk hatam buydu. Ben 3vlenınce eski esinin cocukları birden babasına vermesi tuttu bu bana sormadı ile ilk kelimesi istemiyorsan s.. Git. Kımseısz oldugun ıcın beni cok ezdi küfürler hakaretler hala oyle fiziksel şiddet yok ama psikolojik çok. Geceleri oturup alıyorum ben bu hayatımı hallettim yasım genc. Cevrem cok guzel Oldugumu soyler hadı onu gectım o onemlı degıl. Derslerimde iyiydi. 13 yasından beri calısıyordum. Sımdı kızım kucuk evdeyim bir lira ıcın agız eymekten bıktım. Kimsesizlik donemlerıme bakınca en azından basımı sokacak bir evim. Canımdan kanımdan bir evladım oldu. Aç degılım cocugumla ilgileniyorum bunlar artı gibi görunuyor evet ama bu hayatı hakketmedıgımı düşünüyorum. İçimi dökmek ıstedım kızlar imla hatası cumle bozukluğu varsa affedın
Eşini sevmiomusun

Sizi bu duruma getirenlere şimdi ne diyim ben.
çok üzüldüm. lütfen kendinizi bırakmayın. Kurtulabilirsiniz bu durumlardan. Çocuğunuzun varlığına sarılın. İmkanınız varsa psikolojik destek alın çocuğunuz biraz büyüyünce iş bulur o evden kaçar kurtulursunuz.
arkası olmayanı nasıl eziyorlar.
Sevdiklerimizle bu yüzden herzaman ilgilenmeye devam etmeliyiz. Onların arkasında durmalıyız.
Allah razı olsun suan destek alıcak pek imkanım yok Malesef ınsallah atanırım da kızımla giderim sonra ne yapıyorlarsa yapsınlar beni baglamak saolun

Merhaba cok tesekkur ederım. Okulumu bıtırdım saglık cıkıslıyım ambulans Teknikeri yım Bızım bilimde puanlar yukseldı 85 civarı almam gerek insallah olur ondan sonrası Allah buyuk cok saolun
Meslektaşmışız.
İlk ve Acil yardım teknikerliği mi yoksa Paramedik mi bitirdiniz..Kpss ye kadar bi sınava çalışın hazirlananin bakalım.Sonrasında Özel hastanede çalışıp çocuğunuzu da uygun bir kreşe verin derim

Meslektaşmışız.
İlk ve Acil yardım teknikerliği mi yoksa Paramedik mi bitirdiniz..Kpss ye kadar bi sınava çalışın hazirlananin bakalım.Sonrasında Özel hastanede çalışıp çocuğunuzu da uygun bir kreşe verin derim
İki yıllık ilk ve acil yardım bitirdim sız atandınız mı ınsallah atanırım.

İki yıllık ilk ve acil yardım bitirdim sız atandınız mı ınsallah atanırım.
Ben de ne yazık ki 82 ile atanamadim anestezi teknikeriyim.Özeldeki işimden yeni ayrildim tecrubem geregi maasim iyiydi sartlar zordu iste bilindigi gibi.Bizde de durumlar aynı sizdeki gibi 86 gibi puanlarda kalmıştı en son şimdi yine bi alım daha oldu en son düşse düşse 84e kadar düşer sanıyorum.
Allah'tan ümit kesilmez tabi.Insaallah ataniriz. Bu süreçte de insaallah Allah hakkınızda hayırlısını versin.

Ben de ne yazık ki 82 ile atanamadim anestezi teknikeriyim.Özeldeki işimden yeni ayrildim tecrubem geregi maasim iyiydi sartlar zordu iste bilindigi gibi.Bizde de durumlar aynı sizdeki gibi 86 gibi puanlarda kalmıştı en son şimdi yine bi alım daha oldu en son düşse düşse 84e kadar düşer sanıyorum.
Allah'tan ümit kesilmez tabi.Insaallah ataniriz. Bu süreçte de insaallah Allah hakkınızda hayırlısını versin.
Sizde hazırlanıyorsunuz o zaman kpss ye Allah atanmamızı nasip etsin ınsallah sızın Icınde dua edıcem. Bennım staj dısında tecrübem yok Malesef ozelde de ıs bulamam diye korkuyorum bakalım Allah buyuk.

Sizde hazırlanıyorsunuz o zaman kpss ye Allah atanmamızı nasip etsin ınsallah sızın Icınde dua edıcem. Bennım staj dısında tecrübem yok Malesef ozelde de ıs bulamam diye korkuyorum bakalım Allah buyuk.
Allah razı olsun benim de dualarim sizinle.Her zaman nasipte olan birşeyler vardır belki bakmışsınız atanmış ve en önemlisi artık kendinizi sağlam hissedecksiniz.Şimdilik biraz sabır 🌸💕

Back
X