haliya bi demlik cay dokuldu ; (

semra987

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2014
18
0
6
35
Ankara
Hanimlar halima cay dokuldu bi vanish le sildim ama sarardi ne yapsam gecer bi fikriniz varmi acil yardim biraz titizimde ; (

Hanimlar halima cay dokuldu bi vanish le sildim ama sarardi ne yapsam gecer bi fikriniz varmi acil yardim biraz titizimde ; (

Aspirin ile silebilirsiniz.

aynisi benimde başima geldi aspirin deterjan hepsini denedim dökülen 15 cm bi alandi sildikten(ki en az 1.5 saat ugraştim o 15 cm yerle) sonra iyice sarardi dagildi yarim metre oldu başka halı serdim şimdi yazin gelmesini bekliyorum bi bakim iyice yıkayacagim artık

Bulaşık makinesi parlatıcısı, bulaşık deterfanı ıkısı birlikte çok işe yarıyor

Ark tesekkur ederim aspirin dediginiz su normal ezxaneki aspirin mi onu nasil kullancam

Yok hayır fısfıslı bir deterjan çok amaçlı. A101 de satılıyor sanırım. Ama önce ufak bir yerde deneyin bazı halıların tüylerini kötü ediyormuş. Benim asıl tavsiyem hemen halı yıkamacıya vermeniz. Geçenlerde bizim halımıza da aynısı oldu. Bembeyaz bir de halı. Annem aspirin falan sıkıp küvete bastırdı, tertemiz oldu diye seviniyordu ki halının dalga dalga olduğunu fark ettik. Yıkamacıya verdik. Bundan sonra böyle bir şey olduğunda kendiniz çıkarmaya çalışmayın hemen katlayıp kaldırın dediler. Biz bi şeylerle uğraşınca leke dağılıyormuş daha zor çıkıyormuş.

sirkeli suyla silmeyi deneyebilirsin.. halımdan salça lekesini bu şekilde baya baya temizleyebilmiştim..

Halı Beyaz Değilse Hiç Domestos Olurmu Yav Naptınız Ağartır Halıyı

Fakir'in fısfıslı leke çıkarıcısı var, her lekeyi çıkarıyor. Arkadaşımın başına geldi, beyaz halısına çay döküldü, ne denediyse olmadı, kuruyunca leke geri geliyordu. Fakir'le çıktı. Üstelik bunu deneyene kadar leke de bayağı beklemişti.

Çay dokuldugu anda hemen kaynar su dokup sılınce leke tutmazmıs arkadaslar bıkeresınde denedım leke tutmadı ama damla gelmıstı deneyın ıstersenız:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…