haliya bi demlik cay dokuldu ; (

Bence hıc oynamadan halı yıkamacıya verın

Alt kısmına geçmişse bir kere silmeyle çıkmaz. Bizimde aynısı oldu krem rengiydi halımız amwayin leke çıkartıcısıyla sildik halı şampuanı ile sildik kurudu hala leke vardı en son halı yıkamacıya verdik tamamen çıktı. Süpürgenin halı yıkama apararı varsa onunla bi dene yoksa direk yıkamaya ver

Derdiniz bu olsun:))bulaşık makinesi parlatıcısını lekenin üzerine sıkıyorusunuz bolca ve önce az nemli bezle ova ova silip arkadan ıslak bezle duruluyorsunuz,çay lekesine ve bilimum lekelere bulaşık makinesi parlatıcısı birebirdir...

ASPirini bende forumda ögrendim,artık bütün leke ve temizliklerde kullanıyoruz biz memnun kaldık halımıza yada koltuklara hiçbir zararı dokunmadı sizde neden öyle oldu anlamadım.

ASPirini bende forumda ögrendim,artık bütün leke ve temizliklerde kullanıyoruz biz memnun kaldık halımıza yada koltuklara hiçbir zararı dokunmadı sizde neden öyle oldu anlamadım.

halı hariç diger kullandigim yerlerde bende memnun kaldim lakın halida neden işe yaramadi bende anlamadim

Rahmetli.kayinvalidemde ilik.su doker bulasil sabunu ile ovar di cikarmadigi leke yoktu
birde yesil isik derdi bulasik deterjanina

Benim de geçen gün alalı 1 hafta olmuş beyaz renk halıma "kırmızı renkli bitki çayı" döküldü kocaman 1 kupa.. 1 hafta boyunca kosla, aspirin, beyaz sabun, endüstriyel temizleyici, soda vs. her duyduğumla denedim, çıkar gibi oluyor ama kuruyunca çoğalarak grileşiyordu renk.. O akşam tv de Binnur Kaya nın deterjan reklamında yıkarsınız çıkar demesi beynimde bir ışık yaktı, çamaşır deterjanım bingoydu ve nar lekesinde bile etkili diyordu. Nar lekesini çıkaran bunu çoktan çıkarır dedim ve denedim.. Herkesin çıkmaz dediği leke şimdi belli bile olmuyor..Çamaşır deterjanını ılık suyla köpürt, önce köpüğü yedir biraz bekle, sonra da hafif bastırarak sil.. İşe yarar umarım..

çok pratik bi yöntem söyliyeyim...

yıkamacılara verin olsun bitsin hem yorulmaz hemde çok uğraşmak zorunda kalmazsınız onlar halleder :)

Bende beyaz halima cok cay doktum.elma sirkesinden ote temizleyici bilmem.isil isil halilarim sayesinde

Arkadaslar aspirinle sildim guzelce duruladim halim suanda cok iyi durumda yaz basindada ins yikamaciya veririz

ya kızlar gülmeyin ama açık rnkli bi halım var çamaşır makinasına deterjan koyarken halıma mavi renkli yumuşatıcı dökülmüş çıkmadı zaten elimle silemiyorum bide silsemde çıkmadı yardım edinnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…