Anti-Aging Halsizlik ve Yorgunluktan Şikayet Edenler....

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
nly26 ben pharmaton u bırakmak durumunda kaldımr. bende idrar yolu enfeksiyonu vardı meğer o tekrarlamış çok yüksek iltihap çıktı
şü an iğne ilaç tedavideyim. ezbere ilaç araştırmaktansa doktora gitmekte araştırmakta yarar var diyorum.

bendede var hele aksam yemekte uyucam nerdeyse kocacigimda sikayetci bu durumdan ama benim yüzümü gören hastamisin suratin agirbi hastalik gecirmissin gibi diyo biktim ya sapsari suratim beyaz tenliyim ama canli canli görünemedim bi aslinda vücut yorgunlugu her zaman olmuyo ama evde kalmaktan oluyo bu galiba bir an önce ise grcem depresyondayim galiba kadin doktoruna en kisa sürede gidip kan aldircam bakalim neler varmis kanimda

:
:Saruboceq: peki faydasını görüyormusun ???

canım evet faydasını çokgördum bence herkes içebilir yorgunluk ve sıtrese
iyi geliyor Dr, bana demiştiki çok hafif bir ilaç eçmişolsun:içelim:

citol son gittiğimde psikiyatrı bana da yazmıştı bundan..ondan önce başka antidepresan kullandım sivilce yaptı ondan olabilir die değiştirdiler ilacımı..1-2 kere kullandım galiba..ama unutkanlık var (o da depresyondan sanırım )..ilacı kaybetmeyeyim diye çantadan aldım bi ere koydum nasıl sakladıysam kaç aydır bende bulamıyorum kaydirigubbakcemile3

bendede vardir yorgunluk ve halsizlik ara sira bas donmeleri oluyordu .doktora gittim test yapti .demir ve kalsiyum eksikligi varmis.1 ay magnezyum hapini 3 ayda demir hapini kullanicaktim.kalsiyum hapini 1 ay kullandum cok iyi geldi ama 1 ay dolunca hapi biraktim gene halsizlik basladi hep yorgunum ayakta zor duruyorum

arkadasim dada varmis aynen dedigin gibi demir eksikliginden oluyomus hap kullanmis gecmis bana dedi hemen randevu alcam ama doktorumun tlf nosu degismis sapiklar dadandi herhal dermisimkaydirigubbakcemile3lülülülülülü

Bende son 1-2 aydır aşırı derecede sinir ve gerginlik vardı, öyleki evde kimse benimle konuşmaz hale geldi çünki sürekli kızıyordum. Citol e başlayalı tam 2 hafta oldu 4.günden itibaren sinirim geçti, psikolojik diye düşündüm ama bugün başıma kötü bi olay geldi normal şartlarda sinir krizi geçirirdim inanın biraz kızdım sonra geçti gitti.
Yorgunluk ve durgunluk durumlarına pek faydası olmadı ama beynim gerçekten rahatladı o yüzden bir süre daha kullanmayı düşünüyorum.

Doğal yollardan enerji verecek bişeyler istiyorum aslında ilaç değil ne yapsak acaba:sm_confused:

bende aynı dertten yakınıorum sanki genç değil 60 yaşındayım

aynen canim yasim 23 yasitlarim makyajini yapip süslenip geziyo ben evden cöpe cikmak istemiyorum iyice kapandim ilerde ariycaz bu günlerimizi ama yasadiklarida sebep oluyo buna türkiyede olsaydim simdiye bi psikologa giderdim cok cektim hayattan 15 yasina girdigimden beri sekiz yildir böyle ama bi cikis yolu olmali diye düsünüyorum bilmiyorumkismile

esma64 seni anliyorum bende yurt disindayim cunku.insan ne kadar mutlu olmaya calissada olmuyor sanirim bizimgilerin bir yani hep mutsuz olucak

esma64 seni anliyorum bende yurt disindayim cunku.insan ne kadar mutlu olmaya calissada olmuyor sanirim bizimgilerin bir yani hep mutsuz olucak

aynen canim katiliyorum bazen ta,mam diyorum süsleniyorum ciikiyoruz eve gelince yine ayni daha disariya cikarken basliyo keske annemde olsaydi kardesimle eniste falan olsaydi gezseydik diyorum olmuyo iste izinde cok süperim her yaz gidiyoruz hicbir problemim olmuyo burda basliyo yine ben 8 yildir evdeyim iki cocukla lise ikiden ayrilip buraya gelince psikloji mahvoluyo tabi sosyal hayatim süperdi simdi ise berbat Allah sabir versin hepimize:1no2:

bakalim kan alldirdim doktor iki hafta icinde yine gel sonuclari al dedi ona göre ilac yazar artik ac karna 3 tane tüpe ilac aldi mahvoldum fenalastim ya zaten aclik elimi ayagimi kesiyo halsizlikte var bakalim ne olcak

bende yalnızım bende yurtdışındayım bende halsizim ve mutsuzummmm ve bunların hepsi yurtdışında olmaktan hep bir yanımız buruk...

bende yalnızım bende yurtdışındayım bende halsizim ve mutsuzummmm ve bunların hepsi yurtdışında olmaktan hep bir yanımız buruk...

galiba haklisin canim hele bide burda cekemeyen insan cok olunca acayip derecede yipriyo insan biraz önce dolastik cocuklarla ciktigima pisman oldum benim arkadas zannettigim bi insan moralimi bozmak icin elinden geleni yapiyo zaten bunalimdayim valla bi gün ters bi zamanima gelcek alamiycaklar elimden icimi dökmek istedim uzun oldu birazturkbayragi

ben de çok halsizimmmm.ama kan değerlerim her haltım normal böle olunca ilaç da vermiolar.sinirsel sanırm su arkadaşın hafif bir ilaç dediği şeyi bir araştırayım belki iyi gelir.nolur besin takviyesi fln öneren biri vasa yazsın buraya

Tahlil yaptırcak olursan büyük ihtimalle demir eksikliği çıkar sanıyorum çünkü aynı sıkntılar bende ve kardeşimde de dönem dönem tekrarlıyo. B vitamini ve demir takviye edici haplar var bir de iğnesi var bununbilmiyorumkismile çok iyi geliyo. ok gibi fırlıyosunboshayallersmile bir de spiriluna var bir çeşit yosun onu da eczacıya doktora danışıp kullanabilirsin o da iyi gelir ama zaten onlar anlatır sana.

Bende de var yorgunluk hem de cok ama cok. Haftanin hergunu yorgunum, persembe ozellikle artiyor cuma zor dayaniyorum. her gece 2-3 civarinda yatiyorum doktorada okudugum icin hep ders calisiyorum, 2 tane de ders veriyorum asistanim... Ev islerini birak, kendi bakimimi da yapamiyorum...
Doktora gittim kan degerlerim hersey normal, benim durumumun psikolojik oldugunu soylediler, devamli spor yap dediler, ama onun icin bile zaman yok!! Spor da zaten yorucu oluyor.. Yedigim yemeklerin Turkiyedekilerle alakasi yok, oysa ki hep sebze pisirmeye calisiyorum, makrna ve pilavdan ekmekten cok az yiyorum..balik ve et haftada bir kere, haftasonu da sucuklu yumurta yiyorum o da kahvaltida, bazen de haftada bir bakliyatli bir yemek yapiyorum...
cok dikkat etmeme ragmen ben de bunun psikolojik oldugunu dusunuyorum artik... Buralardan gitmek istiyorum ama gelecegimiz icin akademik kariyer yolunu sectik, yarisinda birakamamsinifsinif:

Halsizlik aynı zamanda guatr hastalığı belirtiside olabilir, ama değilse meyva ve maden suyu tüketimi, yani vitamin ve mineral eksikliği, veyada en yaygını depresyondur :)

bende bu yuzden dra gıttım ama care bulamadım
1-- cep telefonuyla fazla konusmayın yada kulaklık kullanın
2- depresyon belırtısı olabılır psikolaga gıdebılırsınız
3- yemeklerın yanında kesınlıkle cay ıcmeyın bunun yerıne pekmez suyu yada bıtkısel cay ıcın
4-yesil üzüm ve meyve yyın bol bol bıde lımonata ıcın
bunarıo yapın faydası olur bıde haftada 2-3 gun et yıyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…