- 19 Aralık 2010
- 912
- 1.269
- 303
kızlar ibrahim saraçoğlunun bizde bir dergisi vardı bitkisel kürler rehberi diye
orada rastlamıştım,halsizlik ve yorgunluğa karşı çayın içine 6-7 karanfil atıp için diyordu
acayip etki ediyormuş
ben bir keresinde denemiştim ve cidden işe yaradığını söyleyebilirim
Maydonuz suyu sanki triod'e iyi geliyordu diye biliyorum .Bende kansızlık olduğu için sürekli yorgundum.İlaç kullanmakta istemiyordum.Maydanoz suyu içmeye başladım her sabah.Çok çay kahve tükettiğim için çayı limonlu içmeye başladım.Bol su ve sporla ben yorgunluktan büyük ölçüde kurtuldum.Sirkenin de işe yaradığını gördüm.Stres zaten olmamalı.
Ne zaman bunları yapmayı ertelesem yine başlıyor.Yaşam biçimi haline getirmek lazım.
Kızlar halsizlik yorgunluk ve şu kış depresyonu için Ester-C kullanın. Solgar ve GNC de bulabilirsiniz. Günde 500 mg sabah kahvaltıda alıyorsunuz. Düzenli kullandığınızda ne yorgunluk ne halsizlik kalıyor. Üstelik antioksidan.
Auto spelling e takildi. :) Limonu ve salataligi dilimleyip su surahisine aksamdan koyun ertesi gun gun boyunca o su dan icin. Ayrica kan testide yaptirin derim. D vitamini ve demir eksikligi olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?