Anti-Aging Halsizlik ve Yorgunluktan Şikayet Edenler....

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
kılzar ozon terapi yaptırıyorum bende benle gelen diğer hastalar ii geldiğini söylüyor, ben çok yoğun ve hareketli yaşamım nedeniyle çok hissedemedim farkı 6 seans oldu başlayalı, 10 seans ztn toplamda.

bide bende yeni araştırmaya başladığım kolon hidroterepi yöntemi var, onuda bi araştırın derim

Şu aralar bendede çok fazla halsizlik ve iştahsızlık var....Bbek emziriyorum ama onunla ilgisi varmı bilmiyorum...

ben birçok şeyi denedim fayda gördüklerimde oldu ama devam etmeyince etkisi geçiyor. Fakat ben anladım ki en azından kendimle ilgili halsizlik,yorgunluk ve isteksizlik tamamen insanın mutlu olmasıyla ilgili benimkinin kaynağı belli hayatımda bir değişiklik mutlu edecek birşey olmadığı sürece sanırım böyle devam edeceksenağlama

arı sutu bal polen karsımını denedımm 1 kavanoz duzenlı kullandım 4 kılo aldım
bacaklarm tutmuyo resmen yaa staj yapıorum sureklı kosturuorum ama okl da da oluo du yurttaan okula okldan yurda gttıgım haldee (

arkadaşlar, doktora gitmeden kaygılarınızı geçiştirmenin bir anlamı yok bence. Doktora gidip problemin ne olduğunu anlamak lazım diye düşünüyorum. belli ki vücutta normal olmayan bir durum söz konusu. En kötüsünü düşünmek ya da düşündürmek istemiyorum ama mesela bundan 3 yıl önce bitmek bilmeyen halsizlik ve bitkinlik durumuma akciğer hastalığı teşhisi kondu. ameliyattı falan... iyi ki daha fazla geç kalınmış bir durum olmadı. buna da şükür. Belki sıcaklardan da olabilir en basiti ama lütfen bir doktora görünün derim. Sağlık konusunda çok titizim napim bilmiyorumkismile

kesinlikle psikoloji cok onemli bi de beslenme cnm..Gecen sene ilk defa halsizlikten olecegimi dusunmustum ve zaten cok da zayiflamistim..Dr.larin verdigi vitaminler de ise yaramamisti su an biraz daha beslenmeme dikkat ediyorum,kilo vermemeye gayret ediyorum..

arkadasin belirttigi vitamini ben de kullaniyorum memnunum..

bu halszilik bendede avr dogumdan sonra dahada arrtı vıtamınd ekullanıyorum olmuyor hiçç haliimmm yookkk

aynı ben yaa o kadar tembel okadar yorgun ve bitkinimki valla çok kötü ya anlatılmaz yani..eşimde şikayetçi evdeyim çalışmıyorum yorulcak bişide yok erkenden uyuyorum yaa

yıllardır musdarip olduğum bir şey daha varsa bu aşırı yorgunluk ve devamında gelen tembellik.Sürekli yorgunum ve uykusuzum.bu beni o kadar rahatsız ediyordu ki arı sütü polenler,ginseng,çeşit çeşit vitaminler..denemediğim kalmadı ama bunlar da kısa süre için faydalı oluyordu.sonunda doktora gittim ve hipotiroidi teşhisi konuldu.şimdi hergün ilaç kullanıyorum fakat doğrusu yine de yorgunum.bir süre yoga denedim ki gerçekten faydasını gördüm.ayrıca yeşil ve beyaz çay tüketiyorum ki her ikisi de (özellikle beyazın etkisi daha çok) antiioksidan içecekler.

Ama sonuç olarak...yorgunluk geçmiyor.bence olay biraz da psikolojik yani kafasına birşey takan kişi sürekli birşeyler düşünen kişi yorgun olacaktır nihayetinde çünkü beyin inanılmaz enerji harcıyor.Dikkat ederseniz sürekli fikir üreten insanlar harekete geçmekte zorlanan miskin insanlardır.

Buradan çıkan sonuç düşünmeyelim oluyor sanırımsempatiksalakcinni

onu demek istemedim ama sonuç buraya çıktı napim:S

Benim ciddi kansızlık sorunum yok ciddi anlamda vitamin eksikliğide ama sürekli halsizlik var.Doktor ilaç vermeye bile ciddi anlamda gereksinim duymadılar ama nasıl düzelecek anlamıyorum

ben de yorgun oluyorum süreklii demir eksikliği yada herhangi birşey de yok,ama sanırım psikolojik bi durum benimki de bi çoğunuz gibi

Annem de felaket yorgunluk, halsizlik ve uyku isteği vardı. Bir doktora gitti tahlil sonucunda kolestrol ve şeker yüksek çıktı. Bu sürekliyse bence bir doktora görünmekte fayda var.

en iyisi bende uygun zamanda gidip tahlil yaptirayim..kolum bile kalkmiyor..yaptigim biseyde yok ki yorulayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…