Hamam böceği fobisi:(

nlzkn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2016
107
58
13
37
Yani çok şükür evimde fazla görülmüyor ama nadiren de olsa böcek görünce kendimden geçiyorum neredeyse özellikle ama özellikle şu hamam böceği..kocaman ve hızlı bir hayvan ne yapacağımı bilemiyorum..Sizde de var mı bu durum daha önce öyle büyük hamam böceğiyle karşılaştınız mı ve siz kendileriyle karşılaşınca ne yapıyorsunuz?

Aaahhh en nefret ettiğim böceklerden biri çok korkmaya başladım evimizde ve otobüste gördüğümden beri iğrençç ya.Otobüstekinden kaçtım evdekileri annem öldürdü.Eve dışardan uçarak geliyorlar üçtür.

Ben hiç bir hayvandan kokrmuyor bir çok böceğide elime alıp dışarı atarım ama o hamam böceği yokmu kocaman ve uçuyor korku demiyelimde tiksinti var bide küçükken çiplak ayak üstüne bastığı dan psikolojik heralde kesinlikle ezemem hayvan öldürmeyi sevmiyorum napıcağımı bilmiyorum görünce

Akşamları kapı pencere açmamaya çalışıyorum izmirde sağolsun çok var

Bu böceğin özellikle daha bir korkutucu yanı diğerlerine göre neden bilmiyorum hızlı ve dengesiz hareket ettiklerinden dolayı sanırım!!Bir de otobüste görmek büyük talihsizlikmiş arkadaşım:))

Bu böceğin özellikle daha bir korkutucu yanı diğerlerine göre neden bilmiyorum hızlı ve dengesiz hareket ettiklerinden dolayı sanırım!!Bir de otobüste görmek büyük talihsizlikmiş arkadaşım:))
Koluma tırmanmaya kalktı arkadaşım ben tüm böceklerden korkarım aslında çığlık atmadım o ara kalkıp yer değiştirdim kokumu mu aldı nedir oraya da geldi uçtu filan deli böcek ya

Benim balkonuma çok gelirdi uçan cinsinden , alıştım bezle dısarı atıyordum öldüremem çok büyükler yahu neyse benim kedi geldi bunları akşam yakaladı yedi soyları kurudu valla kedime ne kadar teşekkür etsem azdır ama kedi beslemek avantaj, öyle hayvanlar ki oldukları mekana ne yılan ne fare ne böcek gelebiliyor , Allah nasılda yararlı yaratmış şu kedileri.

Görünce ağlıyorum ve olduğu odada yatamıyorum maalesef.
Karanlıkta geziniyorlar ışık açınca çok hızlı şekilde kaçıyorlar.
Bulunduğu odayı tespit et ilaçla ya da karanlıkta bırakıp ışığı açar açmaz öldür.

O kadar büyükleri hayatta tutamam sanırım..Zaten gördüklerim çok hızlı hareket ediyorlar..Kedi çok iyi iş çıkarmış ama yemese bari Allah korusun zarar falan görebilir

Aslında sürekli evde yoklar yazları dışarıdan falan gelen oluyor..Dii mi kesinlikle çok hızlılar ve normale göre büyükler nası öldüreceğimi dahi bilmiyorum bir kere ilaç sıkayım dedim balkonda kaçsın diye inanın tınlamadı bile:))

O kadar büyükleri hayatta tutamam sanırım..Zaten gördüklerim çok hızlı hareket ediyorlar..Kedi çok iyi iş çıkarmış ama yemese bari Allah korusun zarar falan görebilir
beze yapışıyorlar hemen bezle birlikte dısarı atıyorum bende, benim kedinin ruhunda var avcı çok, öyle süs kedisi değil hemen hastalansın, sokak kedisi, yılan bile avlardı köyde , bişey olmuyor .

Üff bari başlığa yazmasaydınız adını. Sizden daha kötü durumda olanlar var ismini dahi görmek istemeyeceği.

Bir kez öldürebildi annem o şekilde. Yerde gördü üzerine sıktı. O da paketin tamamını üzerine sıktı neredeyse ancak öyle öldü.
En son geçtiğimiz kış bir yerden mi girmiş nasıl becermiş bilmiyorum. Kapımı açtığım an odaya girip saklandı. 1 hafta kadar kaldı.
2-3 kez gördüm. Işığı açınca motor mübarek hemen kayboluyor. Çalıştığım için çok yoğundum evi uyumak için kullanıyodum sadece. O yüzden varlığını pek takmadım İsmini de ş...fsiz koymuştum. Bir gün ışığı açmak için yürürken ayağımla basıp öldürdüm karanlıkta.
O sondu umarım bir daha karşılaşmam.
Terlikle öldüreceksiniz mecbur sizde...

Aynen ilaçlar etkisiz tamamen en azından benim kullandığım öyleydi,terlikle öldürecek cesaretim de hiç olmadı..Öyle üzerine bassam falan irkilirim heralde baya!!Çok hızlı hareket ediyorlar dediğin gibi...Yalnız artık evden biri gibi olmuş keşke kıymasaydın ş...fsiz'e:)))

Ay sorma bizimkiler bıktı uğraşmıyor artık
Basınca bir çığlık atmıştım bütün ev ahalisi başıma toplandı...
Çok mu var sizde dikkat edin yumurta bırakmasın

Ay sorma bizimkiler bıktı uğraşmıyor artık
Basınca bir çığlık atmıştım bütün ev ahalisi başıma toplandı...
Çok mu var sizde dikkat edin yumurta bırakmasın
Ahaha tahmin edebiliyorum o anı az çok:)))Aslında evde yok sürekli ama sıcak havalarda dışarıdan falan geliyorlar

beze yapışıyorlar hemen bezle birlikte dısarı atıyorum bende, benim kedinin ruhunda var avcı çok, öyle süs kedisi değil hemen hastalansın, sokak kedisi, yılan bile avlardı köyde , bişey olmuyor .
Çok iyi en son kedi edinmek zorunda kalacağım heralde:))

Canım benim de kedim var hem de 7 yıldır. Daha 1 tane yakalamadi. Öyle uzaktan bakıyor, hiç umru degil

Canım benim de kedim var hem de 7 yıldır. Daha 1 tane yakalamadi. Öyle uzaktan bakıyor, hiç umru degil
cinsi ne ki ? benim ki avcı yetişti cnm köyde kalıyor çogu zaman, belki cinsinden dolayı avcı değildir seninkiler ama benim kiler aç kalınca beni bile yiyecek tipteler göstereyim annesi biri diğeri oğlusu her türlü haşareyi yer temizler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…