Aaa birkaç kez akrep mi!!Bildiğimiz kocaman,kuyruklu akrep değil mii?E ne yapıyordunuz o anda,ben bayılırdım muhtemelen
Benim de eski evimin mutfağında çok vardı ilk önce bilerek kirinti birakiyordum yere küçücük yavru bunlar yesinler aç kalmasinlar diye sonra baktım ki önüne geçemiyorum en son tasindik. Sanirsin biz misafiriz, onlar ev sahibi. Gerçi bir zamann sonra alışmıştim, kaşinmiyordum ama yine de hastalık taşıyorlar.
Valla sonuna kadar haklısınız korkmakta akrep bu ya:))Ben de hamam böceklerinden aynı şekilde ne kadar hızlılar öyle!Valla ben de ortalığı yıkmıştım görünce. Elinde değil insanın. Eşim gelip süpürmüştü. Diğerini de ezdi terlikle, zor ölüyor ama. Normalde hamam böceği filan fobim yok ama bu arkadaşlar korkutuyor beni.
Amann neler yaşamışsınız öyleKorkmak kelimesi az kalir bnm yasadiklarimin yaninda!
Okuyunca bile tuylerim dikeldi. Kasiniyorum kizarip agliyorum. Ve tabi kaciyorum
Cok da karsilasmisligim var kendisiyle. Ayakkabimin icinden cikti bi kere. Sonra bu yazda esim motorla gelirken sirtinda eve gelmis. Cok terli diye sarilmamistik, arkasindan gormustum.
Adami odaya kilitlemistim bocekle basbasa
Ha bu arada disarida bebemi emzirirken ustune oturmusum, cocuk rahat emsin diye son ana kadar sabrettim. Sonra altima minder koyup devam ettim. Analik kazandi
Yanii birçoğumuz aynı durumdayız anlaşılan
Yok olur muyum hic.Banka oturmustum parkta, tahta bankti arkasi agaclik. Tahtalarin arasindan cikmistiAmann neler yaşamışsınız öyleHele son olay akıllara zarar,otururken farkında mıydınız orada hamam böceği olduğunun:))
Ahah aynen:))Bazı arkadaşlar korktuğu halde yine müdahale ediyor bende o da yok:))Her türlü haşere böceklerden korkulur
Uçanlarını duydum eve girmedi ama..O derece zararlı mı bunun yürüyeni bile çok hızlı yahu uçanı nasıldır kim bilir size denk geldi mi hiçBunların uçan ve ısıran versiyonları da var onlara henüz denk gelmediyseniz halinize şükredin. Isırdıkları vakit yüz göz şiş içinde olur ve hastanelik olursunuz..
Ahah aynen:))Bazı arkadaşlar korktuğu halde yine müdahale ediyor bende o da yok:))
Ahahah hepimiz aynı durumdayız sanırım hiç korkmayan yok galiba:))Ben tek olsam dahi müdahale edemem kitleniyorum direk:))Ben de gördüğümde ağlarım ve onun öldüğünden emin olmadan rahatlayamam, çok fena bişey
Ama kedimiz sağolsun gördüğü yerde işlerini bitiriyor.Öyle ki bu yaz neredeyse hiç görmedim
Aynen evde tekken görsem olduğum yerde kalırım :)Ahahah hepimiz aynı durumdayız sanırım hiç korkmayan yok galiba:))Ben tek olsam dahi müdahale edemem kitleniyorum direk:))
Ben de çok tiksinirim boceklerden, gecenlerde bizde de denk geldi bi kac tane hamam bocegi. Bir arkadasim soyledi pudra sekeri ve karbonati karistir bazi yerlere koy diye. Yaptim bakalim insallah ise yarar
İnşallah çok hızlı ürüyorlar yoksa..Önlemleri alıyoruz bakalım ama benim için en sıkıntılı an karşılaşma anı o an ne yapacağımı bile bilmiyorum..Bir kere ilaç sıkayım dedim bana misin demedi hemen kaçtı!!
Aaa çok geçmiş olsun!!!!bunlar neler yapıyor öyle ya...abartmıyorum kafamda görsen bayılabilirdim herhalde elimde olmadan..Ya ben feci sekilde tiksiniyorumm böceklerden, odada ciksa uyyamiyorum, kalamiyorum...ezemiyorum da ne igrenc...bikeresinde kafama yapismisti resmen kafayi yedim cildirdim ortaligi ayaga kaldirdim...esim süpürgeyle cektiriyor veya disari saliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?