Hamam böceği fobisi:(

Aaa birkaç kez akrep mi!!Bildiğimiz kocaman,kuyruklu akrep değil mii?E ne yapıyordunuz o anda,ben bayılırdım muhtemelen

Valla ben de ortalığı yıkmıştım görünce. Elinde değil insanın. Eşim gelip süpürmüştü. Diğerini de ezdi terlikle, zor ölüyor ama. Normalde hamam böceği filan fobim yok ama bu arkadaşlar korkutuyor beni.

Yaa benim de annemin evinde banyoda ufacık bir yavru vardı üç dört sene önce. Beni görünce deli gibi kaçıyordu adını Forrest koymuştum o yüzden. Arkasından "run forrest run" diyordum manyak gibi Ama tabletler vardı evde, bir süre sonra ölüsünü görünce çok üzülmüştüm. Amaan onlar da can napıyım.

Korkmak kelimesi az kalir bnm yasadiklarimin yaninda!
Okuyunca bile tuylerim dikeldi. Kasiniyorum kizarip agliyorum. Ve tabi kaciyorum
Cok da karsilasmisligim var kendisiyle. Ayakkabimin icinden cikti bi kere. Sonra bu yazda esim motorla gelirken sirtinda eve gelmis. Cok terli diye sarilmamistik, arkasindan gormustum.
Adami odaya kilitlemistim bocekle basbasa
Ha bu arada disarida bebemi emzirirken ustune oturmusum, cocuk rahat emsin diye son ana kadar sabrettim. Sonra altima minder koyup devam ettim. Analik kazandi

Son düzenleme:
Valla sonuna kadar haklısınız korkmakta akrep bu ya:))Ben de hamam böceklerinden aynı şekilde ne kadar hızlılar öyle!

Amann neler yaşamışsınız öyle Hele son olay akıllara zarar,otururken farkında mıydınız orada hamam böceği olduğunun:))

Amann neler yaşamışsınız öyle Hele son olay akıllara zarar,otururken farkında mıydınız orada hamam böceği olduğunun:))
Yok olur muyum hic.Banka oturmustum parkta, tahta bankti arkasi agaclik. Tahtalarin arasindan cikmisti

Bunların uçan ve ısıran versiyonları da var onlara henüz denk gelmediyseniz halinize şükredin. Isırdıkları vakit yüz göz şiş içinde olur ve hastanelik olursunuz..

Bunların uçan ve ısıran versiyonları da var onlara henüz denk gelmediyseniz halinize şükredin. Isırdıkları vakit yüz göz şiş içinde olur ve hastanelik olursunuz..
Uçanlarını duydum eve girmedi ama..O derece zararlı mı bunun yürüyeni bile çok hızlı yahu uçanı nasıldır kim bilir size denk geldi mi hiç

Ben de gördüğümde ağlarım ve onun öldüğünden emin olmadan rahatlayamam, çok fena bişey
Ama kedimiz sağolsun gördüğü yerde işlerini bitiriyor. Öyle ki bu yaz neredeyse hiç görmedim

Ben de gördüğümde ağlarım ve onun öldüğünden emin olmadan rahatlayamam, çok fena bişey
Ama kedimiz sağolsun gördüğü yerde işlerini bitiriyor. Öyle ki bu yaz neredeyse hiç görmedim
Ahahah hepimiz aynı durumdayız sanırım hiç korkmayan yok galiba:))Ben tek olsam dahi müdahale edemem kitleniyorum direk:))

Ben de çok tiksinirim boceklerden, gecenlerde bizde de denk geldi bi kac tane hamam bocegi. Bir arkadasim soyledi pudra sekeri ve karbonati karistir bazi yerlere koy diye. Yaptim bakalim insallah ise yarar

Ya ben feci sekilde tiksiniyorumm böceklerden, odada ciksa uyyamiyorum, kalamiyorum...ezemiyorum da ne igrenc...bikeresinde kafama yapismisti resmen kafayi yedim cildirdim ortaligi ayaga kaldirdim...esim süpürgeyle cektiriyor veya disari saliyor

Aaa çok geçmiş olsun!!!!bunlar neler yapıyor öyle ya...abartmıyorum kafamda görsen bayılabilirdim herhalde elimde olmadan..

Sagol canim, evet cildirdim ya...kafamda bi tuhaflik hissettim ve elimi atinca sertlik geldi elime...cektim baktim elimde hayvan kadar böcek offf... sanki korktugumu biliyorda öyle bilerek kafama yapismis gibi...Allahtan hamileykene olmadi bu olay sonuc hüsran olabilirdi...

Ya gerçekten bunların uçanı da mı var??
Allahım ben yerde yürüyeninden bile böyle korkuyorsam uçanını görsem kalp krizi geçiririm herhalde.
Konuyu okurken bile kaşıntı bastı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…