Hamam böceği fobisi:(

Oyyy agzina bak. Kendine de dikkat bence

Hicbirsey yapma diyemicem, yakalmaya çalış cunku onlar cok bebis yapıyor ben gördüğüm yerde, hangi tarz olursa olsun tutar elimle atarim camdan asagi. Bazen yakalayamiyorum ama pusuya yatip çıkmasını bekledigimde olmustu neyse ki simdilerde yok.

müthişler :) bende de anne kız var. kız müthiş avcı :))

Onlar için tabletler satılıyor.Yaz girerken tablet alıyorum ,evin çeşitli yerlerine koyuyorum ,gelmiyorlar.Korkudan çok tiksiniyor insan,özellikle mutfakta görünce.

Elimle yakalanan hiç mümkün değil sanırım canlı canlı tutamak ıhıhh:))

Hayvanlar sevgi ister, ilgi ister, yakala onlari, sev, oksa, sonra birak dolassin

Ya kedi Virali gibisin. Cidden kedi olan evde sinek bile olmuyor. Yazlıkta bahçede bir suru kedi besliyorum her gun kapının önünde değişik türde Bi suru böcek cenazesi goruyorum. Kucuk ebatta yılan ölüsü bile gordum. Kedisler olmasa iceri girerdi kesin. Dünya güzellerim benim

Kediler yılan öldürecek kadar iş çıkarıyor mu yahu!

Ben böceklere olan antipatimden ötürü Kafka nin dönüşüm kitabını bile okuyup bitiremedim yıllardır kitapta toplasan 100 sayfa. .

Ben kocamın tabanı kösele ayakkabılarıyla yakalayabilirsem çat diye vuruyorum valla kıtırt diye ölüyor. O kadar korkutucu değiller ya. Pıt pıt vura vura gez.

Ben böceklere olan antipatimden ötürü Kafka nin dönüşüm kitabını bile okuyup bitiremedim yıllardır kitapta toplasan 100 sayfa. .
Ahaha:))Biliyorum güzel bir eser ben de okumuştum Gregor Samsa'yı:)Yalnızca antipati olsa kabul ama bende korku da var maalesef öyle kocaman hamam böceği görünce ne yapacağımı bilmiyorum

Ben kocamın tabanı kösele ayakkabılarıyla yakalayabilirsem çat diye vuruyorum valla kıtırt diye ölüyor. O kadar korkutucu değiller ya. Pıt pıt vura vura gez.
Hayır ya hamam böceği kesinlikle diğer böceklerden daha korkunç!!Siz öylesiyle karşılaştınız mı bilmiyorum ama bazıları cidden hormonlu parmak boyundalar!

Ahaha:))Biliyorum güzel bir eser ben de okumuştum Gregor Samsa'yı:)Yalnızca antipati olsa kabul ama bende korku da var maalesef öyle kocaman hamam böceği görünce ne yapacağımı bilmiyorum

Ben tiksiniyorum falan demek istemiyorum Allah yaratmış sonuçta ama bahsedince vucudumda dokunamadigim yerlerim huylaniyor kasinasi geliyor kaslarim geriliyor. Neyse daha fazla bahsetmek istemiyorum sana kolay gelsin umarım çözüm bulursun :)

Bu benim en büyük fobim . Ennnn büyükkkkk
Kedim öle dışarı çıkamaz evde olan sinek minek böle böcek yeme huyuda yoktur, eğer kedim öle bişe yese benim biricik oğlum ömür billah ona elimi süremem, tüm masumiyetini kaybederrrrr

Ahaha:))Kedilerin de standardı yok anlaşılan kimisi yılanı bile haklıyor kimi de oturduğu yerden kalkmıyor yorumlara göre:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…