- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.007
- 298
E haklı ama. Evim olsa tapusunu üstüne yaparım.Canım benim de kedim var hem de 7 yıldır. Daha 1 tane yakalamadi. Öyle uzaktan bakıyor, hiç umru degil
Oyyy agzina bak. Kendine de dikkat bencecinsi ne ki ? benim ki avcı yetişti cnm köyde kalıyor çogu zaman, belki cinsinden dolayı avcı değildir seninkiler ama benim kiler aç kalınca beni bile yiyecek tipteler göstereyim annesi biri diğeri oğlusu her türlü haşareyi Eki Görüntüle 1881226 yer temizler
hahaha bilerek öyle poz verdi dosta güven düşmana korku salmak için tırmalarız alimAllahOyyy agzina bak. Kendine de dikkat bence
müthişler :) bende de anne kız var. kız müthiş avcı :))cinsi ne ki ? benim ki avcı yetişti cnm köyde kalıyor çogu zaman, belki cinsinden dolayı avcı değildir seninkiler ama benim kiler aç kalınca beni bile yiyecek tipteler göstereyim annesi biri diğeri oğlusu her türlü haşareyi Eki Görüntüle 1881226 yer temizler
Elimle yakalanan hiç mümkün değil sanırım canlı canlı tutamak ıhıhh:))Hicbirsey yapma diyemicem, yakalmaya çalış cunku onlar cok bebis yapıyorben gördüğüm yerde, hangi tarz olursa olsun tutar elimle atarim camdan asagi. Bazen yakalayamiyorum ama pusuya yatip çıkmasını bekledigimde olmustu neyse ki simdilerde yok.
Hayvanlar sevgi ister, ilgi ister, yakala onlari, sev, oksa, sonra birak dolassin
Ya kedi Virali gibisin. Cidden kedi olan evde sinek bile olmuyor. Yazlıkta bahçede bir suru kedi besliyorum her gun kapının önünde değişik türde Bi suru böcek cenazesi goruyorum. Kucuk ebatta yılan ölüsü bile gordum. Kedisler olmasa iceri girerdi kesin. Dünya güzellerim benimBenim balkonuma çok gelirdi uçan cinsinden , alıştım bezle dısarı atıyordum öldüremem çok büyükler yahu neyse benim kedi geldi bunları akşam yakaladı yedi soyları kurudu valla kedime ne kadar teşekkür etsem azdır ama kedi beslemek avantaj, öyle hayvanlar ki oldukları mekana ne yılan ne fare ne böcek gelebiliyor , Allah nasılda yararlı yaratmış şu kedileri.
Kediler yılan öldürecek kadar iş çıkarıyor mu yahu!Ya kedi Virali gibisin. Cidden kedi olan evde sinek bile olmuyor. Yazlıkta bahçede bir suru kedi besliyorum her gun kapının önünde değişik türde Bi suru böcek cenazesi goruyorum. Kucuk ebatta yılan ölüsü bile gordum. Kedisler olmasa iceri girerdi kesin. Dünya güzellerim benim
Uçanı da var aslında ama genelde yerde,duvarda gezenlerden görüyorum ama abartmıyorum cidden bazılarının boyu parmak kadarHamam böceği uçuyor muuu
Ahaha:))Biliyorum güzel bir eser ben de okumuştum Gregor Samsa'yı:)Yalnızca antipati olsa kabul ama bende korku da var maalesef öyle kocaman hamam böceği görünce ne yapacağımı bilmiyorumBen böceklere olan antipatimden ötürü Kafka nin dönüşüm kitabını bile okuyup bitiremedim yıllardır kitapta toplasan 100 sayfa. .
Hayır ya hamam böceği kesinlikle diğer böceklerden daha korkunç!!Siz öylesiyle karşılaştınız mı bilmiyorum ama bazıları cidden hormonlu parmak boyundalar!Ben kocamın tabanı kösele ayakkabılarıyla yakalayabilirsem çat diye vuruyorum valla kıtırt diye ölüyor. O kadar korkutucu değiller ya. Pıt pıt vura vura gez.
Ahaha:))Biliyorum güzel bir eser ben de okumuştum Gregor Samsa'yı:)Yalnızca antipati olsa kabul ama bende korku da var maalesef öyle kocaman hamam böceği görünce ne yapacağımı bilmiyorum
Ahaha:))Kedilerin de standardı yok anlaşılan kimisi yılanı bile haklıyor kimi de oturduğu yerden kalkmıyor yorumlara göre:)Bu benim en büyük fobim . Ennnn büyükkkkk
Kedim öle dışarı çıkamaz evde olan sinek minek böle böcek yeme huyuda yoktur, eğer kedim öle bişe yese benim biricik oğlum ömür billah ona elimi süremem, tüm masumiyetini kaybederrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?