Sagol canim, evet cildirdim ya...kafamda bi tuhaflik hissettim ve elimi atinca sertlik geldi elime...cektim baktim elimde hayvan kadar böcek offf... sanki korktugumu biliyorda öyle bilerek kafama yapismis gibi...Allahtan hamileykene olmadi bu olay sonuc hüsran olabilirdi...
Ya gerçekten bunların uçanı da mı var??
Allahım ben yerde yürüyeninden bile böyle korkuyorsam uçanını görsem kalp krizi geçiririm herhalde.
Konuyu okurken bile kaşıntı bastı.
Insallah yasamam birdaha ama sanirim bende böcekleri hasereleri çeken birsey var. gecen sene de arkadaslarla piknik yaparkene tabii ki benim üzerime parmak kalinliginda kurt düstü:)))) arastirdim tirtil cesitiymis ayyy bende bunlari ceken birsey var:) neden hep beeen
Insallah yasamam birdaha ama sanirim bende böcekleri hasereleri çeken birsey var. gecen sene de arkadaslarla piknik yaparkene tabii ki benim üzerime parmak kalinliginda kurt düstü:)))) arastirdim tirtil cesitiymis ayyy bende bunlari ceken birsey var:) neden hep beeen
Hadi yaa:)Ama şunu söyleyebilirim haşeler arasında bana sevimli gelenlerden biri tırtıl ondan korkmuyorum:))Ama tabi yine de kafama düşmesin:)Bu hamam böceği için de sanırım en etkili çözüm terlik ama hiç o cesaretim olmadı bir kere ilaç sıktım onu da tınlamadı pek:))
Tablet bu kapıdan pencereden gelenler için pek etkili olmuyor sanırım..Benim için en sıkıntılı an,onları karşımda gördüğümde oluyor çok dengesiz ve hızlı hareket ediyorlar..
Ben 2 yıl boyunca Filipinlerde kaldım malum tropikal mevsim bizzat şahit olduğum durumlardı.. Ve öyle bir hayvan ki ölmek bilmiyor ezilip büzülüyor ama yürümeye devam ediyor.. Baygon diye ilaç vardı onu sıkıyorduk bayılıp ölüyordu. Bilim adamlarına göre atom bombası atılsa dayanabilecek tek hayvanmış öyle diyorlar