Hamile arkadaşlar Allah rızası için bi bakabilir mi?

Benim tiroit de problemli değil. Senelerdir dengede tutmak için hep ilac içtim. 1 senedir haşimato teşhisi konulunca iyot fazla olduğu için iyotlu yiyeceklerden uzak durmam lazım
E tüm saglıklı urunlerde de iyot var
Ozaman iyottan uzak dur canım iyotsuz tuz..
Bende tiroid yavaştı iyotlu ye dedi bana

Ozaman iyottan uzak dur canım iyotsuz tuz..
Bende tiroid yavaştı iyotlu ye dedi bana
Benim yasak listemde olanları söylesem ;
Süt ve süt ürünleri, dondurma kaymak yumurta fasulye mercimek, kırmızı reng veren meyveler vişne, çilek gibi, deniz ürünleri,dışardan alınan ekmek, işlemiş et, salça, konserve, kuruyemiş, iyotlu tuz
Yani ne yiyorsun peki demek lazım. 3 aydır tatil felan derken bozdum tabiki.
Hayırlısı inşallah

Evet geriye pek bişey kalmamıs :/
Geçmiş olsun canım

ben yumurtlamaları takip ettim. tüplerim tıkalıymış onu açtırdım. herhangi bir bitkisel yöntem vs kullanmadım. ilişkiden sonra yatmak kalkmak gibi bişeye çok dikkat etmedim açıkcası.

Biz de 10. Ayda aldık müjdeyi çok şükür. İlk 4-5 ay ben tam hazır değildim üstüne düşmedim ama sonrasında ilişkiden sonra ayaklarımı kaldırıp belimin altına yastık koydum ben. Reglden sonraki iki hafta hergün ilişki denediğimizde oldu gün aşırı da ama nasip olmadı. Bu arada doktoroda gitmiştim hormanlarım yumurtalıklarım eşimin durumu iyiydi bir problem yoktu 9 ay olmayınca en son hsg çektirdim tüplerim açık çıktı ama o ay hamile kaldım :)

Canımm tavsiyelerini dikkate alıcam
Zaten bu ay film çekincem bide yumurtlama için testler alıcam kendim anlayamıyorum :/
Senin de hayırlı olsun canım darısı bize :)
Darısı sizin de başınıza :) Benden cok kucuk bir arkadasimda 1 sene sonra hamile kaldi.tatile gelmislerdi bize. Sen icini ferah tut stres yapma.yumurtlama gunlerinde akintina dikkat et

Canim ilişki yasadiktan sonra 20 dakika altina yastik koyup dursan yeterli bunu doktoruma sormustum 20 dakika yeterli demisti
Sonra lavaboya falan gittiginde sildiginde bisey olmazmis cunku giden gidiyormus (spermler)

ben yumurtlamaları takip ettim. tüplerim tıkalıymış onu açtırdım. herhangi bir bitkisel yöntem vs kullanmadım. ilişkiden sonra yatmak kalkmak gibi bişeye çok dikkat etmedim açıkcası.
Tüpleri nasıl açtırdın canım?
Belki ben de film çekinince tıkalı çıkarsa diye..

Hayırlı olsun canım darısı bizlere artık :)
İlişkiden sonra bekliyodum demissin ya ne kadar süre canım??
Ben de film çekindikten sonra hemen kalırım inşallah :) film çekinince de kalan çok varmışl

Canim ilişki yasadiktan sonra 20 dakika altina yastik koyup dursan yeterli bunu doktoruma sormustum 20 dakika yeterli demisti
Sonra lavaboya falan gittiginde sildiginde bisey olmazmis cunku giden gidiyormus (spermler)
Evet canım spermler hızlı hareket ediyormuş ama ne biliyim ben wcye gidince geri akıyo onlar..acaba ondan mı diyorum içimde kalmadıgından

Ne zaman stres yapmayı acaba oldu mu bu sefer demeyi bıraktığın zaman oluyor canım.
Bide çok sık ilişkiye girmek veya çok aralıklı girmekde yanlış. En iyisi gün aşırı. Yani iki günde bir.
Ayaklarına değilde tam kalçanın altına yastık koyman daha iyi olur.

Stres yapmıyorum da canım düşünmeden olmuyo
Eşim de her ay gözüme bakıyo regl oldum mu diye
Zaten her gün yapamıyoruz malesef eşim bazen gece çalışıyor en iyisi ovülasyon testi almak adet olduktan sonra

Evet düzenli adet oluyorsan ovulasyon testini degerlendirebilirsin benim adetlerim hep düzensizdi o yüzden kullanmadım hesaplayamiyordum çünkü ikinci haftasını falan

Evet düzenli adet oluyorsan ovulasyon testini degerlendirebilirsin benim adetlerim hep düzensizdi o yüzden kullanmadım hesaplayamiyordum çünkü ikinci haftasını falan
Adetim düzenlidir canımm malesef her ay tık diye gününde gelir
Malesef diyorum çünkü artık onu görmekten sıkıldım
Daha önce hiç denemedim testi bakalım

Adetim düzenlidir canımm malesef her ay tık diye gününde gelir
Malesef diyorum çünkü artık onu görmekten sıkıldım
Daha önce hiç denemedim testi bakalım
İyi işte adetin duzenliymis bi sorunda yok. Zamanını bekliyordur o merak etme inşallah olur yakında.
Arkadaşım 4 yildir evli hic korunmadi bu ay hamile kaldi . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…