Hamile arkadaşlar Allah rızası için bi bakabilir mi?

bence dua et sorun tüplerin tıkalı olması olsun. en azından teşhisi koyarken tedavide uygulanmış oluyor. öbür türlü ne olduğunu bilmediğin bir şey ile mücadele etmeye çalışıyorsun.
Valla bilmiyorum sıkıldım her ay bu durumumdan..
Tüpler tıkalı çıkarsa nasıl acıyorlar

Zamanı vardır gelir dimi??
Ne biliyim umudum da azalıyo gün geçtikçe
Ne zamandır deniyorsun çocuk. Doktorlar bile bir yıl müddet veriyor.
Bide ben sogan suyu icmisdim hamile kalmak için değil iltihap temizliyor diye ictim etkisi oldumu bilmem ama.
Bal çörek otu karışımı yiyenlerde var

Evleneli 1 sene oldu ama bilirsin canım çevreden soranlar edenler var gıcık oluyorım..hadi onları takmıyorum da eşim her ay umutlanıyo benden çok istiyo yoksa ben rahatıma düşkünüm yani istiyorum bebişim olsun ama hayırlısı olsun diyorum, eşim çok istiyor..
Soğan suyu denedim bi iki kez içebildin midemi bulandırdı bide arkadasıma kist yapmıs ben de bıraktım geri

O eşin beklemesini bilmez miyim :)
Zaten su cevre var ya bin tane cup takiyorlar
Olur inşallah hayirlisiyla nasip eder Rabbim sana

Hsg cektirin adet bitimi. Ben cektirdim perde varmis rahmimde hem de tum rahmimi kaplayan oyle soyledi dr
Ameliyat oldum, basarili gecti 2 ay sonra hamile kaldim ( bu arada perde varken hic hamile kalamadim )
Malesef kanamam oldu, hastanede yattim ilaclar igneler falan ama bebegim gelismedi kurtaj olmak zorunda kaldim. Rabbim kimseye yasatmasin cok zor bisey.

Allah yardimcimiz olsun.

Valla bilmiyorum sıkıldım her ay bu durumumdan..
Tüpler tıkalı çıkarsa nasıl acıyorlar
o film çekilirken verdikleri ilaç tıkanıklık varsa açıyor zaten. yani aynı zamanda hem teşhis hem tedavi oluyor. benim ikiside tıkalıymış. birisi tam açıldı birisi yarım. takip eden ilk ay hamile kaldım.

Amin canım sana da çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla tekrar hamiş kalırsın..

Adetim bugün yarın başlıyo ondan sonra film çektircem, sen adetten sonraki kaçıncı gün çektirdin

Dogrudur canım film aslında cok faydalı..peki sen adetten sonra kacıncı gün çektirdin bide acıdı mı

Dogrudur canım film aslında cok faydalı..peki sen adetten sonra kacıncı gün çektirdin bide acıdı mı
Reglim 3 gun surer normalde. Sonraki 3 4 gun icinee cekiliyor regl bitiminde. benimkinin4. Gunu pazardi pazartesi cektirdim ben. Yani 5.gun oldu. Aci agri duymadim. Anestezili cekildi. Sonrasinda 1 2 saat adet agrisi ceker gibi hafif bir agri oldu. Parol.ictim bir tane gecti o da.

Aynen ben de fazla bekleyemiyorum sabaha kadar filan bekleyemiyorum :/
Çokta gerek yok bence çünkü hamile kaldığım ay yani geçen ay yarım saatten uzun yatmadım sanırım birde bu stres olayı belki doğrudur ama mesela ben en çok geçen ay kafaya takmıştım samırım sürekli hamilelikle ilgili yazıları okudum iki üç hafta sürekli düşündüm zamanı gelmiş demekki oldu çok şükür. İnşallah sende en hayırlısıyla kısa zamanda alırsın müjdeyi canım

İnşallah canım..peki adet gününde kahve leke geldi mi

Korkulcak bişey yok ozaman.. ben de adettn sonra 2.günü filan giderim sanırım

Cok fazla uzatma ama 7 gun falan. Cunku rahim kalinlasmaya basliyo o zmn sonuc yanlis cikabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…