Çok teşekkürler amin inşallah ALLAHIM sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnmGamzecim bende okudum. Allahim isteyen herkesle birlikte sana da hayırlı evlatlar nasip etsin InsAllah.
Sağol cnm ALLAH razı olsun hepinizden inşallah benimle birlikte bütün isteyenlerinde yüzünü güldürsün sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnmOkudum canım Allah yüzünü güldürsün:)
ALLAH razı olsun cnmGamzecim bende okudum. Allahim isteyen herkesle birlikte sana da hayırlı evlatlar nasip etsin InsAllah.
Aminn ALLAH razı olsun çok teşekkür ederim cnm inşallah sende hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın cnmGamzecim okudum. RABBİM bu hayırlı gecede duaları kabul eder, isteyen herkesle birlikte sana da hayırlı evlatlar nasip eder inşallah..
Canım bende okudum Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallahHamile arkadaşlar 1,5 yıldır hamile kalmak istiyorum ama henüz hiç kalamadım .41 hamile bayandan 1'er ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. Yer gök dua üzerine kuruludur nolur dualarınızı esirgemeyin benden okuyanlar için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada adım Gamze niyet ederken adıma niyet edilip okunması gerekiyormuş.
Hamile arkadaşlar 1,5 yıldır hamile kalmak istiyorum ama henüz hiç kalamadım .41 hamile bayandan 1'er ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. Yer gök dua üzerine kuruludur nolur dualarınızı esirgemeyin benden okuyanlar için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada adım Gamze niyet ederken adıma niyet edilip okunması gerekiyormuş.
Amin cnm inşallah ALLAH razı olsun hayırlısıyla sende kucağına alırsın bebişini inşallahCanım bende okudum Rabbim en kısa zamanda nasip eder inşallah
Teşekkür ederim ALLAH razı olsun sanada RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnm inşallahOkudum canım:))
İnşallah amin cnm ALLAH razı olsun hayırlıyla sanada kucağına almayı nasip etsin cnm RABBİMben de okudum Allah kabul etsin inşallah en kısa zamanda Rabbim nasip eder
Okudum canım. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah tüm isteyenlere..Hamile arkadaşlar 1,5 yıldır hamile kalmak istiyorum ama henüz hiç kalamadım .41 hamile bayandan 1'er ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. Yer gök dua üzerine kuruludur nolur dualarınızı esirgemeyin benden okuyanlar için şimdiden teşekkür ederim. Bu arada adım Gamze niyet ederken adıma niyet edilip okunması gerekiyormuş.
Amin cnm inşallah ALLAH razı olsun sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebişiniOkudum canım. Rabbim hayırlısıyla nasip etsin inşallah tüm isteyenlere..
Amin cnm çok teşekkürler ALLAH razı olsun sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin cnmOkudum bir tane ayetel kursu Allah kabul etsin
Amin cnm inşallah ALLAH razı olsun RABBİM sanada tez Zaman'da kucağına almayı nasip etsinCem sen ve tüm bekleyenler için okuyorum dua da etcem insallah tez zamanda hayırlı haberler alirsin
Teşekkür ederim cnm ALLAH razı olsun inşallah sanada hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin RABBİMOkudum canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?