Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
kızlar selam çok ilginc ama benimki....çatlatma iğnesi yaptırdım 10.gün 2 test yaptım silik çizgi oldu dr cağırdı beni kan verdim sonucum 8.78 (bu perşembe)dr iğnenin etkisi değil dedi çoktan gecmiştir geçmese bile 2 lerde falan çıkardı dedi...ama kesin hamilesin de demedi p.tesi yeniden kanda bakacak 10 gecseydi kesin derdik dedi ama daha benm 7 gün vardı reglime ...persembeden beri hep test yapyorum hatta test elimde habire çişimle bakıyorum ve hep çizgim çıkıyor slik olarak..p.tesini bekliyorm..sizce bu kadar erken çıkarmııı idrarda ve 5 ten yukarsı pozitif degilmi neden dr kesin demedi

cnm doktor sanırım emin olmak istiyor gibi geldi bana bide adet günü geçsin diye bekleyen doktorlarda çok oluyor inş hamilesindir.bende adetime 5 günü kala 2 test yaptım evde 2.çizgim senin gibi silik çıkmıştı

silikte çıksa 2.çizgiyi gördüysen büyük ihtimal çıkıyor gebelik.Allah herkes için hayırlısını versin.ben acele etmeyim dedim ve 1hafta gecikince yaptım,çift çizgiyi gördüm inanamadım ne olur ne olmaz diye bi kaç gün sonra tekrardan test aldım yaptım çok şükür gördüm 2 çizgiyi.

Kızlar merhaba.
Benimde adetim 3 gün geçti. Dün (Yani adetim geçeli 2 gün olmuştu) idrar testi yaptım negatif çıktı. (2.çizgi silik çıktıysada ben farkında değilim tek çizgiyi görünce çöpe fırlattım)
Forumu baştan beri okuyorum çoğu kişinin 3-4 günü geçtikten sonra idrar testine düşmüş, 1 hafta 10 gün geciktiği halde negatif sonuç alanı bile var.
Kan testine gidip yine umutlanmak istemiyorum dolayısıyla evdeki idrar testini bekleyeceğim.
Regl belirtim yok. Aksine renksiz kokusuz akıntım,sersemliğim ve sol yumurtalığımda cılız bir sancı var kesik kesik.
Bunlar belirti midir yoksa psikolojik midir bilmiyorum.Cumaya kadar bekleme kararı aldım.Cuma sabahı da uyandığımda kanamam yoksa kan testine gideceğim. Hepimizin gönlüne göre versin Allah. Hepinize sevgiler.

.

keşke hemen atmasaydın testi.Erken hamilelik belirtileri ile regl belirtileri aşağı yukarı aynıdır o yüzden bahsettiklerinin kesin gebelik ya da kesin regl belirtileri olduğunu söylemek çok zor.Yerinde olsam yarın bir idrar testi daha yapar ve bu sefer çöpe atmadan dikkatlice bakardım.

Cumayı beklemekse aslında en kesin olanı ama dayanabilir misin?

Son düzenleme:
bayanlar herkese merhaba. ben de uuzn bi süredir kk deyim ama başka forumdayım. yazılanların bir kısmını okudum. benimde adetim 1 gün geçti test yaptım negatif çıktı. ben adet olmak için ilaç kullanıyorum , o nedenle düzenli adet tarihim yok ama hiç 30 günü bulmamıştı. hep 27 28 hatta 25 bile olmuştu bir ara. bu sefer 32 oldu. napıyım sizce biraz daha bekleyeyim mi?? yarın kan testine mi gitsem acaba?? ama gidip sonra da üzülüp gelmek istemiyorum. kafam çok karışık ya. üstelik bu ay benim hiç bi umudum yok geblikle ilgili. mümkün değil diyodum. of çok karıştı ya kafam .3 gün önce adet ağrım vardı, yani bikaç saat sürdü bitti. şimdi hiç bir belirti yok.

bu arada ben 3 ay klomen kullandım geçen ay bıraktım kızlar. klomen kullanmadan önce adetlerim hep 25 26 27 falan oluyodu. klomen 29 30 a çıkardı ama hiç bu kadar olmamıştı ki bu ay klomen de kullanmadım.

bu arada ben 3 ay klomen kullandım geçen ay bıraktım kızlar. klomen kullanmadan önce adetlerim hep 25 26 27 falan oluyodu. klomen 29 30 a çıkardı ama hiç bu kadar olmamıştı ki bu ay klomen de kullanmadım.

Canım idrar testi bende de negatif çıktı işte hemde 3 gün geçmiş olmasına rağmen. İstersen bugünde bekle yarın da adet olmazsan kan testine gidersin.Çünkü ne kadar olsa adet dönemin düzensizmiş,psikolojikte olabilir.İnsan ne kadar stress yapmıyorum dese de,illaki içten içe kuruyorsun.
Ama ummadığın,bu ay asla olmaz dediğinde de denk geldiği çok olmuştur benim arkadaşlarımdan İnşallah sen de hayırlı haberler alırsın.

Canım tullymakker,
İnan çok zor dayanmak ama dayanıcam, miladım Cuma sabahıdır :) Çünkü negatif kağıdıyla elimde kalakalasım yok bu sefer.Bekleyeceğim...

çok teşekkür ederim canım sağol. beklicem bende bikaç gün. eğer cuma günü hala olmamış olursam doktora gidicem bende. çünkü ilaçla adet olduğum için bu kadar gecikmemesi lazımdı.hayırlısı olsun hakkımızda. ara ara ağrım oluyo tama şimdi oldum diyorum bakıyorum hiçbişey yok. sende de ağrı var mı canım??

Tatlım benim normal zamanda da adetimden önce çok belirtim olmaz, yani adet sancım başladığında kanamam da başlamış olur. Ama tabiki,bacak ağrım halsizliğim olur ama oda kanamama çok yakın olur.Zaten hamileliktede yine ilk aylarda adet belirtileri gözlemlenirmiş.Şuan annemle konuşuyorum telefonda,o da deiki tek br yumurtalığında sancıma varsa,o ciddi bir belirtidir dedi.Sana hamileyken bende de oldu dedi.Bir de benim akıntısız,bir mantar kaşıntım var kuru kaşıntı sadece.Şuan öğrendimki annem bana hamile kaldığında olmuş aynısı Sadece kuru kuru kaşınırdım dedi. Mide bulantısına falan takılma o hemen olmaz zaten en az adetin geçtikten 2-3 hafta sonra başlar yani bebek artık tamamen tutunduğunda olur dedi.
Vallahi annemin demesine göre büyük ihtimalle hamileyim :26:

birkeresinde bende tam regl günümde eczaneden aldığım 5liralık testlerden yaptım çift çizgi çıktı ve hemen hastaneye koşup kan testi yaptırdım negatifti. regl gününüz 1 hafta geçtiyse kan testi yaptırın. idrar testlerine pek güvenmeyin. kesin sonuç vermiyor.

kızlar ben adetten 4 gün önce yani dün idrarda gördüm tabi inanamadım 4 tane falan test yaptım bugun de kanda baktırdık acilden,çıktı..darısı tüm isteyenlere inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…