Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
canm certain ve nova..4 tane yaptım tam:) sen de mi hamilesin:) baktırdın mı kana:) inş güzeldr herşey

yok canım ben daha cesaret edemedim 4 gunum var, gecen ay prediktor yaptım silik cıktı sandım hamileyim sözde bide erken testlerdenmiş bi işe yaramadı..
acaba dedim ne marka kullandın. benim agrılarım var kasıklarımda birazdaha bekliyim:)
saglıkla kucagına almayı nasip etsin allahım bizlere :)

amin güzelim ben de bi başlık açmiştm emin olmadm idrar testleriyle,bugun korkarak kan tahlılı werdk drısı sna inş..belirtilerimi yazmıştm orda..kasık ağrısı cok ben de de..

Kızlar yarın beklenen adet günüm, bugün akşam üzeri test yaptım, çok silik 2. çizgi çıktı. Yarın sabah ilk idrarda yapacağım tekrar. Geçen hafta her ihtimale karşı 8 mayıs için doktordan randevu almıştım, yani yarın için. Eğer idrar testinde ikinci çizgi biraz daha belirginleşirse doktora gideyim mi? Erken olur mu acaba?

Bu resimdeki 11. gündeki gibi çıktı sonucum.

Arkadaşlar ben hamile olduğumu ulturasonda tam olarak bugün öğrendim :) ama idrar tahlilinde 4 günde gördüm silik olduğu için 2 gün ssonra tekrar yaptım yani dün sabah daha koyu idi iki çizgide bugün ise ultrasonda keseyi gördü doktor 5 haftalık hamileymişim :)

Adetime 3 gün kala kandan baktırdım, negatif çıktı. Baya, bildiğiniz negatif: 0,1. "Değilim demek ki" dedim.
Adetimi 1 gün geçe Fortel erken gebelik testi yaptım, yine negatif. Fakat artık yavaş yavaş içimde hamile olduğuma dair bir his oluşmaya başlamıştı, bir de günümden emindim, bu yüzden çok güvenmedim.
Adetimi 3 gün geçe sabah Fortel'de silik 2. çizgi (bakın hala silik, üstelik erken test güya)
Aynı gün akşam (3 gün geçe) kandan baktırdım, pozitif. Değer 153 idi.
Adetimi 6 gün geçe herhangi bir gebelik testi yaptım, çift çizgi. Ama ikinci çizgi hala ilki kadar koyu değil, düşünün yani.
Kısaca doktorların her zaman söylediğine geldim: Adet gecikmeden hiçbirşey -kan testi bile- yapmayın, bekleyin. İdrarda 10 gün gecikmeden net çıkmaz. Erken gebelik testlerine güvenmeyin.

Ayrıca aramızda erken öğrenenler olabilir. Fakat unutmayın ki herkesin bünyesi, metabolizması farklı. Bazı kadınlarda gebelik hormonu ilk andan itibaren her gün azar azar artarken, bazılarında uzun bir süre hiç üretilmeyip, sonra bir anda hızlı bir şekilde üretiliyormuş. Siz siz olun, adetinizin gecikmesini bekleyin ve gecikmeden sonra hislerinize kulak verin. Sabredebilen 1 hafta 10 gün gecikmesini beklesin. Sabredemeyen de en azından 3-4 gün geçene kadar sabretsin (o da idrar değil, kan testi için)

kızlar merhaba ben geçen ay 8 nısanda adet günüm olmasına rağmen ertesi gün yaptığım idrar testiyle silik çizgi gördüm ve hamile olduğum için tabi havalara uçtum ve o gün kan testide yaptım.Ertesi gün çıkan sonuçta değer 33tü ve hamile olduğumun ve çok başında olduğum söylendi.Bir gün sonra kahverengi lekelelerin gelmesiyle tedırgın oldum ve doktorla görüşüp doktor tekrardan kan testi yaptırmamı soyledı.ve yapıldı değer 9a düşmüş ve kimyasal gebelikmiş.ve 12 nısanda kırmızılar geldi.ve normal adet sürem kadar sürdü.ve bu ay daha once yapılan tetkıklerde prolaktın degerım 30.06 cıktıgından dusurmek ıcın dostınex verdı.ve ondanda 5 adet içtim,3 adet daha var.30 gunde bır adet oluyorum ve normalde dun olmam gerekırdi.Simdi size sorum kimyasal gebelık ve dostınex adet gecıktırırmı ne kadar beklemelıyım test ıcın?yaşadığımdan oturu testi geç yapmak istiyorum ama dostınexı de doktor ogrendıgımız gıbı bırakırsın diye oyuzden de kararsızım.Sizce ne yapmalıyım?benimle benzer durumu yasayanlardan cvp beklıyorum...

arkadaslar hamilelik testi nasil yapiliyor ? yani silik cizgi ne demek? esim gecen gun test almis icinden kullanma brosuru cikmadi.

cankiiz50 idrar testlerinde genellikle c ve t yazalı kısım var ve idrar koyduktan sonra eğerki testini dogru yaptıysan c kısımında koyu sekılde barız gorebılcegın cızgı cıkar ve egerkı hamıleysen bu testlerde (genelde beta hcg ref.aralığı 25 ml gibi) t kısmında çizgi oluşurki idrarındakı beta degerı ne kadar fazlaysa yanı hamılelık hormonu ne kadar fazla mevcutsa okdar renk koyu oluyor.Mesala benim yaptığımda kanımda 33 cıkmıstı ve sabahında yaptıgım ıdrar testınde cizgi az da olsa belli oluyordu.Ama idrara geçen hamilelik hormonu yoksada tamamen tek cizgi yanı c kısmındakı cızgıyı gorursun.bu negatif oluyor.zaten testlerin içerisinde silik çizgiyi pozitif kabul ediyor cunku hamılelıgın basları gıbı olmus oluyor.

bende dün idrar testi yaptım, 3 saat sonra 2. çizgi olan yerde bir gölge gibi çizgi vardı. renksiz beyaz . bat.ıma tahminen 3 gün var. kasıklarım çok ağrıyor. böyle olupta daha sonra 2. çizgiyi belirgin gören var mı arkadaşlar.

kızlar merhaba size sorum olsa ben nisan ayında kimyasal gebelik yaşadım 28 de adet yoluyla düşürdüm.dün laf olsun diye test yaptım bugün baktığımda ikinci çizgi silikte olsa çıkmış.ama adetime var diye biliyorum sizce teste güvenmelimiyim.kan testi versem çıkarmı? sorularıma cvp verirseniz sevinirim:)

adetim 7gün gecikti.ddün kan testi yaptırdım 0.75 cıktı değer.doktor hamile değilsin dedi. ama hala adet görmedim (( içimde hala umut war kızlar.. sizce 1hafta sonra yaptırsam sonuç değişirmii kiii

kızlar merhaba.adet tarihim bugün.fakat ben 5 gündür üst üste gebelik testi yapıyorum ikinci çizgi silik çıkıyor.bugünde yaptım yine silik çıktı.kasıklarım da batma ve ağrılar var 1 haftadır.sizce hamile miyim?

bence hamilesin canım ben de 2 kez yaptırdım ama her seferinde de tam ne 2 çizgi çıkıyo du ama ben korkuyodum kan testi de yaptım 4 haftalık hamilsin dedi inanmadım ama çok şükür 3 aylık oldu allah hepinize de nasip etsin ANIN

canım inşallah dediğin gibi olur.adetimi 1 gün geçti bugün de yaptım yine aynı çizgi çıktı.dediğin gibi ben de korkuyorum kan testi yaptırmaya.amin hepimize nasip etsin Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…