Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Merhaba kizlar bu ay adetim 8 gun gecti 4.gun kan testi yaptirdim beta h cg 0.100 cikti bu sabah yine idrar testi yaptim malesef yine negatif cikti fakat gebelik belirtilerimde var belim agiriyor kasiklarda batma, arada bir hararet basiyor sizce hamile olma ihtimalim var mi yoksa bu belirtiler piskolojik mi

canım inşallah dediğin gibi olur.adetimi 1 gün geçti bugün de yaptım yine aynı çizgi çıktı.dediğin gibi ben de korkuyorum kan testi yaptırmaya.amin hepimize nasip etsin Allah
Var inşallah korkma sakin ve sitres yapma hemen kan testi yap kesin cevap verir ve için rahat olur

kızlar ben adetime 1 hafta kala yaptm negatif çıktı şimdi adet günü eğer olmazsa yapcam hani kimisi adetine 5 gün kala kimisi geçince öğreniyo ya ben 23 günde adet oluyorum acaba ben adet günümü yoksa geçince mi öğrenebilirim teşekkür ederim

kan değerleri bile bazen erken olduğunda net sonuç vermiyor, yani en kesin sonucu hamilelik
gecikmesinden sonra alırsın bence ama 5 gün gecikirse yapmak en mantıklısı yada dayanamazsan gecikmenin 3. günü de kanda çıkar. Herkeste farklı olur genelde. Ama erken yaparsan testi ve çıkmazsa üzülürsün boşuna kendini üzme canım bence sabretmelisin ve stres yapma.

4 gün gecikmede kanda çıkması gerekirdi. İdrar testi bir hafta sonra yaptığında net sonuç veriyor. Bence sen stres yapmış olabilirsin bu ay. Yinede daha fazla gecikirse doktora git derim.Bünyeden bünyeye değişir belirtiler.İnşallah hayırlı haberlerini yazarsn buraya:)

Bata 4 gun varken yaptim silik cikti ne cok koyu nede cok silikdi adet gunumde kan tahlili yaptirdim 748 cikti ama ikizdi benim

sonunda buraya yazmak kısmet oldu...
adet gününde öğrendim,inanamamıştım... ertesi sabah kan testim 84,52ydi.

Son düzenleme:
gebelik testlerinin güvenilirliği yüksek midir acaba? pozitif çıktı ama inanamıyorum. kan tahlilide yaptıramadım,hatta cumaya kadar da yaptıramam.bulunduğum ilçede kadın doğum uzmanı yok, ilde tavsiye üzerine bir doktora gidicem, ondan da randevuyu günler once almak lazım,cumaya kadar dolu:-( eczaneden hemen folik asit aldım, balık yağı kullanmaya başladım. inşallah bebiş vardır,sağlıklıdır da...

Cnm merak etme vardir bebisin :) tebrikler...cok cok nadir durumlarda olmayani pozitiv gosteriyor o da cok slik oluyor...senin ikinci cizgin cok mu slik yoksa normal mi

kesin hamilelik ne zaman belli olur? bugün adet olmam lazım ama olmadım idrar testi yapıyorum negatif çıkıyor!adet gecikmesi olabilr!ama çok tedirginim ve hamile olmayı çok istiyorum eğer adet olmazsam inş daha kaç gün beklemek lazım?ovulasyon testi yaptım bu ay adet günüm haziran 9 du ve 26 hazıranda ovulasyon testi koyu çift çizgiydi ve normalde adet sürem ortalama 26 ya da 27 gündür nolur bi akıl verin bana aklım çok karışık !

ben adetim 7gün gecikince idrar testi yaptım ve çok silik çizgi çıktı, zor görünüyordu ama vardı:) hemen o gün gidip kan testi yaptırdım 54 çıktı, 3gün sonra tekrar kan testi yaptırınca 417 oldu, geç döllenme olmuş bende. ama kanda değer 54ken bile idrarda çıktı.

ben oğrendiğimde daha adetime 3 gün vardı ve ıdrar testı yaptım sılık bı pozıtıf gördüm ve hemen o gun kan testı yaptırdım 27.44 cıktı ve sonra arttı degerım rabbım ısteyen herkese yasatsın bu guzel duyguyu ınsallah

kızlar ben adet tarihinden 8 gün önce erken gebelik testi ile öğrendim çok silik bi pozitif verdi emin olamadım ardından birkaç farklı markayı denedim onlarda negatif sonuç verdi adet günümde de kan testi yaptırıp sonucu öğrendim

Son düzenleme:
kızlar bu adet gününden önce öğrenen arkadaşlar erken gebelik testleriyle mi yoksa normal testlerle mi öğrendi? benim 2 gün geçti elimde normal test var çıkmaz diye yapmıyorum:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…