kız hamilesin baksana allahım sana bağışlasın canım
Var inşallah korkma sakin ve sitres yapma hemen kan testi yap kesin cevap verir ve için rahat olurcanım inşallah dediğin gibi olur.adetimi 1 gün geçti bugün de yaptım yine aynı çizgi çıktı.dediğin gibi ben de korkuyorum kan testi yaptırmaya.amin hepimize nasip etsin Allah
kızlar ben adetime 1 hafta kala yaptm negatif çıktı şimdi adet günü eğer olmazsa yapcam hani kimisi adetine 5 gün kala kimisi geçince öğreniyo ya ben 23 günde adet oluyorum acaba ben adet günümü yoksa geçince mi öğrenebilirim teşekkür ederim
Merhaba kizlar bu ay adetim 8 gun gecti 4.gun kan testi yaptirdim beta h cg 0.100 cikti bu sabah yine idrar testi yaptim malesef yine negatif cikti fakat gebelik belirtilerimde var belim agiriyor kasiklarda batma, arada bir hararet basiyor sizce hamile olma ihtimalim var mi yoksa bu belirtiler piskolojik mi
gebelik testlerinin güvenilirliği yüksek midir acaba? pozitif çıktı ama inanamıyorum. kan tahlilide yaptıramadım,hatta cumaya kadar da yaptıramam.bulunduğum ilçede kadın doğum uzmanı yok, ilde tavsiye üzerine bir doktora gidicem, ondan da randevuyu günler once almak lazım,cumaya kadar dolu:-( eczaneden hemen folik asit aldım, balık yağı kullanmaya başladım. inşallah bebiş vardır,sağlıklıdır da...
bende seninle aynı durumdayım benimde 5 gün var yapsam mı acaba diyorum ama korkuyorum daarkadaslar benimde adetime 5 gün var yapsam sonuç alırmıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?