Arkadaşlar 30 haziranda evlendim 12 temmuzda adet görmem gerekirken 6 sında gördüm.Ağustosu da 4 ünde bekliyordum ama olmadım 7 gün gecikti evde test yaptım iki tane belirgin çizgi çıktı hamile olmam mümkün mü güvenebilir miyim?
kıssssslar ben de durumlar biraz karışık ben 2012 yılının ilk dört ayı 30günde bir , diğer dötr ayı 28 günde bir adet olmuşum. 28günde bir olacaksam 7-8ağustosta hasta olmam gerekiyordu olmadım 30 günde bir ise 10-11ağustosa kadar beklemeliyim adet için.... ama anlatamam saatler geçmek bilmiyor sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum. bir sürü belirti var ama bunlar regli belirtiside olabilir ne yapsam bu gün bi test yapsam mı biraz daha beklesem mi.....
Bende bebiş istiyorum ama çikolata kistim olduğu için çok zormuş . inşallah isteyen herkese versin rabbim amin. Konuya şöyle açıklık getireyim bende çok araştırdım kızlarBakın birincisi belirtiler ne olursa olsun gebelik testi adetin geciktiği tarihten itibaren 5 gün sonra yapınız en doğru sonuç adet gecikmesinin 5.günüymüş.pozitifse tabiki kan testi.ayrıca hamilelik olduğu halde adet gören oluyormuş.o adet değilmiş kese oluşumu için zemin hazırlıyormuş rahim. O arada adetten farklı kanama görülebilirmiş tabi herkeste olmazmış bu.neyse tümmmmmm herkese hayırlı bebişler banada inşallahhhhhhhh öptüm sizi
canım benimde sol yumurtalıgımda çikolata kistim vardı epeyde buyuk bi kistti 1.5 yıl önce aldırdım yoksa hamile kalman zor olabilir demişti doktor hatta sol yumurtalıgın artık işlemeyebilir bile demişti ama suan hamileyim bebegimde sol yumurtalıgımda :) bence aldırmayı düsünebilirsin cunku gercktn engel olabiliyormus...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?