Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
uzun zamandır bu konuyu takip ediyorm ama cevap yazmak hiç nasip olmamıştı!ne zaman okusam yazılanları ağlıyorm çünkü burda hamilelik sevincini yaşayamayanlar duygularını dile getirirken diğer sayfalarda daha evli bile olmayan insanlar ilk ilişkilerndeki gayrı meşru çocuklarından kurtulma yollarını yazıyolar gerçektn çk üzücü!
ben evliliğimde bir seneyi devrdm çk şükür hamile kalmak hiç aklımda yok çünkü önlem amacıyla hepatit aşılarımı yaptırıyrm son aşımda eylülde ondan sonra nasipse düşünüyrz!
tabi bu benm planım birde rabbimin planı var ben ne zaman hakkımda hayırlıysa o zaman çocuğm olsn istyrm kendi istediğim zamanda değil!bunun için dua ederken bu ay adetim gecikti 3 gün!hatta bugün 3. günüm ve az önce gebelik testi yaptm sonuç tabiki negatif çıktı güya istemiyrm diyodm ama şuan çk büyük bi yıkımdaym demek ki kendimi çk hazırlamşm!
ben çocukları gerçktn çok sewyrm o yüzden de çk severek öğretmnlk yapıyorm!ama kendimde çoçuk hiç düşünmememe rağmen bu negatif sonuç benim bayağ sinirlerimi bozdu!
biliyorm çk uzn yazdm affedn sadece duygularımı paylaşmak istedm!
şu mübarek günler yüzü suyu hürmetine rabbim hakkında hayırlı olan ve bebek isteyen tüm kardeşlerime tez zamanda bebek nasip etsn inş!(içinde bana da)
hayırlı ramazanlar
dua ile...

adetime 1 gün var ve test yaptım çıkmadı normal mi çıkmayabilir mi kızlar.çok moralim bozuldu.tabiki yinede herşeyin hayırlısı diyorum

Sabırsızlığım yüzünden adet günümün geçmesini bekleyemedim. Zaten beklenen adet günümü zor etmiştim. Beklenen adet günümde yaptım, testim pozitif çıkmıştı. 2. çizgi biraz silikti..

kızlar slm,
bizde daha yeni yeni bebek düşünemeye başladık ve geçen ay korunmayı bıraktık.normalde dün adet görmem lazımdı bugün de daha bişi yok yrnda adet olmazsam bende test yapıcam bakalım hayırlısı herkeze allah hayırlı gebelikler nasip etsin

kızlar slm,
bizde daha yeni yeni bebek düşünemeye başladık ve geçen ay korunmayı bıraktık.normalde dün adet görmem lazımdı bugün de daha bişi yok yrnda adet olmazsam bende test yapıcam bakalım hayırlısı herkeze allah hayırlı gebelikler nasip etsin

bazıları bir hafta önce bile öğreniyor bazıları (ben ilk çocuğumda mesela= 10 gün sonra öğrenmiştim o da silik bir çizgiyle şimdi ikinciyi istiyorum reglime 5 gün var bekliyorum bir seneyi geçti korunmadık ilkinde de böyle zor hamile kalmıştım 2 yıl denemiştik o zaman da.. iki ay önce kadın doğumcuya gittim her şeyin normal istediğin zaman hamile kalabilirsin dedi bu ay kendime böyle bir halsizlik bir uyku hali hissediyorum bazen de bir hareket geliyor bana bitmek tükenmek bilmez bir güç sanki. bugün test yaptım negatif. ne olacak bilmiyorum

ben adet tarihime 5 6 gün kala yaptım testi, ikinci çizgiyi silik gördüm, inanamadım, ertesi gün bidaha yaptım ilkine göre daha belirgindi, üçüncü gün tekrarladığımda daha da belirgindi, ama silik çizgiler tedirgin ettiği için hemen kan testi yaptrdım vee hamileyimmm
ayrıca kullandığım test te erken gebelik testi değil, hamile olma ihtimalim olmadğını düşünerekten eczaneden 2.5tl ye aldığım testlerde gördüm adetten bi hafta önce...

kızlar normal adet günüm 16sından 16 sına geçen ay stres vs 21inde oldu bugün ayın 26sı tık yok idrar çubuğu negatif çok korkuyorum çünkü yatıştırıcı da almıştım ve yeni evliyim istemiyorum onu şimdi sizce hamile miyimdir olabilir mi hem testlerde çıkmayıp hem bu kadar geçicek offfffff

adetime 5 gün kala erken gebelik testi yaptım ve 10 dakika içinde silik çizgi çıktı akşama tekrar yaptım yine silik çıktı sonra kan testinde hamile olduğumu öğrendim çok şükür darısı isteyen herkesin başına inşallah

ben de adetime 7 gün kala hcg kan testi yaptım..1.20 yani negetif çıktı..ama korunmuyorum..adetime de 5 gün var..adetten kaç gün önce idrar testinde çıkar acaba..tekrar kan testi vermek istemiyorum adetim geçmeden..ama bekleyemiyorum da..

Ben adetim 1 gün geçtikten sonra idrar testi yaptım tek çizgi çıktı,aradan saatler geçtikten sonra baktım 2. çizgi de çıkmış,ertesi gün kan testi yaptırdım 169 çıktı.Yani idrar testi adetim geciktiği halde direkt göstermedi,en iyisi biraz beklemek veya kan testi yaptırmak.

kıssssslar ben de durumlar biraz karışık ben 2012 yılının ilk dört ayı 30günde bir , diğer dötr ayı 28 günde bir adet olmuşum. 28günde bir olacaksam 7-8ağustosta hasta olmam gerekiyordu olmadım 30 günde bir ise 10-11ağustosa kadar beklemeliyim adet için.... ama anlatamam saatler geçmek bilmiyor sürekli tuvalete gidip kontrol ediyorum. bir sürü belirti var ama bunlar regli belirtiside olabilir ne yapsam bu gün bi test yapsam mı biraz daha beklesem mi.....

kızlar bat 21 ağustos ama halsizlik ağzıda tuhaf tat gibi belirtiler var bayram temizliği de yapıcm sabah test yapsam mı ne dersiniz çıkar mı doğrusonuç erken gebelik testi her eczanede olur mu yarın alsam mı onlar kaç gün kalan sonuç veriyor?

Arkadaşlar 30 haziranda evlendim 12 temmuzda adet görmem gerekirken 6 sında gördüm.Ağustosu da 4 ünde bekliyordum ama olmadım 7 gün gecikti evde test yaptım iki tane belirgin çizgi çıktı hamile olmam mümkün mü güvenebilir miyim?

kesin hamilesindir.. :) hayırlı olsun darısı başıma tüm isteyenlerin başına.. :)

test yap durduğun kabahat... :)

Lütfen yardım edin.
Bundan dün gebelik testi yaptım ve ikinci çizgi biraz silik göründü; ama belli oluyordu.Bugün tekrar test yaptım ama çizgi görünmüyordu. Bundan önce doktor hamile olabilirsin demişti çünkü beta hcg 63.81 çıkmıştı ama iki sonra adet gördüm, doktor kimyasal gebelik olmuş demişti. Acaba çizginin çıkmaması yine kimyasal gebelik olduğunu mu gösterir? Adetime 4-5 gün var, adet ağrıma benzeyen ağrılarım da başladı.

Bende bebiş istiyorum ama çikolata kistim olduğu için çok zormuş . inşallah isteyen herkese versin rabbim amin. Konuya şöyle açıklık getireyim bende çok araştırdım kızlar Bakın birincisi belirtiler ne olursa olsun gebelik testi adetin geciktiği tarihten itibaren 5 gün sonra yapınız en doğru sonuç adet gecikmesinin 5.günüymüş.pozitifse tabiki kan testi.ayrıca hamilelik olduğu halde adet gören oluyormuş.o adet değilmiş kese oluşumu için zemin hazırlıyormuş rahim. O arada adetten farklı kanama görülebilirmiş tabi herkeste olmazmış bu.neyse tümmmmmm herkese hayırlı bebişler banada inşallahhhhhhhh öptüm sizi

Son düzenleme:

canım benimde sol yumurtalıgımda çikolata kistim vardı epeyde buyuk bi kistti 1.5 yıl önce aldırdım yoksa hamile kalman zor olabilir demişti doktor hatta sol yumurtalıgın artık işlemeyebilir bile demişti ama suan hamileyim bebegimde sol yumurtalıgımda :) bence aldırmayı düsünebilirsin cunku gercktn engel olabiliyormus...

ama daha 2 aylık evlyim :18: ve bebiş denememizde daha ilk ayımız.dua edip bekliyoruz sol overde 5,5 mm benimki laparoskopi bnde düşünüyorum ama bir iki ay denim diyorum sen nasıl yaptınki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…