Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Kzlar merba sze bi sorum olcak adetm üc gün geckti szce test yapmalym test yapip hayal krklgna ugramaktan korkuyorum hamileysem belli olurmu acaba yada beklemelmym ..

Kzlar merba sze bi sorum olcak adetm üc gün geckti szce test yapmalym test yapip hayal krklgna ugramaktan korkuyorum hamileysem belli olurmu acaba yada beklemelmym ..

benimde bgn 5. günüm,5 gün geçti kırmızılar hala yok çok heycanlıyım bende ama test yapmaya bende korkuyorum,tek çizgi görmekten sıkıldım yawwww

benimde bgn 5. günüm,5 gün geçti kırmızılar hala yok çok heycanlıyım bende ama test yapmaya bende korkuyorum,tek çizgi görmekten sıkıldım yawwww

bgn kırmızılar geldi yine,,,,offffffffffffffffffffffffff çok moralim buldu,oysa ne kadarda ümitlenmiştim,,neyse rabbim hayırlısını verir,kısmetse önmüzdeki aylara............

beklenen adet tarihime normalde 2 gun var ama ben her ay bi önceki aydan hep 1 hafta önce olurum.bu değişmez hiç bizaman.bu sefer adet olmadım ve asırı derecede akıntı sol yumurtalıkta batma uykulu bi hal bacaklarım kemiklerim sızlıyo bi hararet bi üşüme.bilmem bunlar belirti olabılırmı?birde bundan 3 gun önce yaptıgım ıdrar testınde negatıf cıkmıstı ama hala adet olmadım.yarın bi test daha yapmayı düsünüyorum.aslında hem istiyorum hem bilemiyorum allah hayırlısını nasıp etsın ınsallah

bırde yaptıgım test negatıf cıktı dıye hemen cöpe atmıstım beklemedım yanı.ne kadar beklemek gerekıyo ıdrar testı yaptıktan sonra.ben ıdrarı emınce ıkıncı cızgı cıkmayınca atmıstım hemen

adetim 3 gün gecikti idrar testi yaptım yaklaşık 5 dk. sonra 2. çizgi silik bir şekilde belirdi, emin olamadım ertesi gün tekrar yaptım bu sefer 2. çizgi görünmedi çok üzüldüm yarım saat sonra tekrar baktığımda 2. çizgi varla yok arasıydı tabi hemen ümitlenmemek için 5. günümde beta hcg yaptırdım ve 198 çıktı :)))

Merhaba Ben Laboquic gebelik testinde adetime 5 gün kala 3 kere silik pozitif gördüm.4 gün kala Fortel erken gebelik testi yaptım gölge gibi ikinci çizgi çıktı.Ama çok net değil.Acaba hamilelik var mıdır?

Merhaba Ben Laboquic gebelik testinde adetime 5 gün kala 3 kere silik pozitif gördüm.4 gün kala Fortel erken gebelik testi yaptım gölge gibi ikinci çizgi çıktı.Ama çok net değil.Acaba hamilelik var mıdır?

çizgi nasıl çıkarsa çıksın yeterki çıksın..Kanda daha iyi belli olur..Tebrikler

Cevabın için teşekkür ederim.Çokta umutlanmak istemiyorum.Çizgiyi bir arkadaşıma daha gösterdim önce yok dedi sonra a evet var gölge gibi dedi??
Birde bizim problemimiz vardı bidahaki ay tüp bebek tedavisine başlayacaktık Umarım vardır.
çizgi nasıl çıkarsa çıksın yeterki çıksın..Kanda daha iyi belli olur..Tebrikler

kızlar adetime 2 gün var ben bu sabah test yaptım negatif benim gibi olanlar varmı nolur bana yardım edin yani adetten önce negatif çıkıp sonra hamile olduğunu öğrenen umudumu kaybetmek istemiyorum çünkü nolur bana umut verin:18:

Adetten 3 gün önce negatif çıkan tanıdığımda var adet gününden 3 gün sonra negatif çıkanda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…