Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Kızlarrr 9-10 gündür adetim gecikti,göğüslerim şiş ve ağrıyor ara sıra kasıklarım ağrıyordu ama adet olmuyordum ve bugün eczaneden AL Bİ GEBELİK TESTİ diye bir markadan test aldım ve uyguladım sonuç POZİTİF çıktı.Eşime anlattım ikimizde şoklardayız şuanda daaha 2 aylık evli olduğumuz için.sonra gidip kan testi yaptırdık vee sonuç POZİTİF.yarında detayları öğreneceğizzz Allahım çok heyecanlıyım ve şakınım.Allahım isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu...

oyy taze anne hayırlı olsun cnm sağlıkla kucağına almanı dilerim kntrollerini yaptır yeni evliliklerde ilk gebelik riskli oluyor hadi kolay gele :)

çok teşekkür ederim canım Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...yarın bebişin kaç haftalık olduğunu öğrenince artık doktor kontrolleri başlayacak.İstanbula gelin geldim bana kadın doğum doktoru önerecek olan varmı,evim bahçelievler tarafında...

oncelikle butun hamisleri tebrik ediyorum, insAllah bebeklerinizi sagsalim kucaginiza alirsnizin!

bende bugun 5 haftalik hamileyim, ve ben cok ucuz bir idrartesti ile (ama 25hcg olcuyor) adetime daha 7 gun varken hamile oldugumu ogrendim aslinda hic midem falan bulanmadi, ve hala hic bisey hissetmiyorum ama bir his iliskiden sonra hamile oldugumu soyledi ve dogru cikti.

yani testi yaptigimda reglime 7 gun vardi ve tek iliskiden hamile kaldim, iliskiden 7 gun sonra postif cikti idrar testim DD erken dollenme oldu galiba. rengi tabi cok koyu degildi ama gorunuyordu silik bir pembe cizgi :))

hic symptomlarim yok henuz, goguslerim bile sizlamiyor

Merhabalar bayanlar
hikayesi benim gibi olan var mi diye günlerdir haftalardir forum sayfalarini karistirmaktan harap oldum ama bulamadim...oglumda hamileleigimi ögrenmem söyle oldu gecikmenin 10. günü test yaptim negatif, regl olmayinca tam bir hafta sonra tekrar test yaptim pozitif yani gecikmeden 17 gün sonra pozitif sonucu gördüm...ve tabi bu arada hamilemiyim degilmiyim diye, degilsem neden regl olmuyorum diye düsünmekten yorulmustum...simdi ayni seyi ikinci defa yasiyorum maalesef, bugün gecikmemin 9. günü adetime 2 gün kaladan baslamak üzere sayisiz test yaptim negatif, gecikmenin 3. günü kan testi yaptirdim negatif, gecikmenin 5. günü doktora gittim, görülür ile görülmez arasi bir siyah noktacik gösterdi bana ultrasonda, ama emin olmadigini söyledi, olabilirde olmayabilirde dedi, rahim gebelik icin kendini hazirlamis duvarlari kalinasmis dedi... o gün doktordan ciktiktan sonra eger o gösterdigi siyah noktacik kese ise hcg salinmaya baslamistir diye düsündüm ve iki gün üst üste yine test yaptim yine negatif...test yapmaktan harap bitap bir haldeyim artik, inat etmistim bu seferinde kan ya da doktor yoluyla bir sekilde ögrenicem ve oglumda oldugu gibi 17 gün beklemeyecegim diye ama sonuc alamadim ve belirsizlik hala devam...evet benim kide ögrenme zamani acisinda ilginc bir örnek bayanlar varsa böyle olan yazsin lütfen ben internette bu konuyla ilgili var olan tüm forum sayfalarini tek tek didik didik aradim ama bulamadim...

haaa bu arada oylamami da yaptim-8 gün ve daha fazlasi icin-beklenen adetin 17 gün gecmesi ile sikki olmasada :)))))))

selam herkese, adet tarihim 15 Ekimdi. 13 Ekimde test yaptım negatif çıktı. 17 Ekimde yaptığım testte pozitif çıktı.Emin olmak için bugün bir daha yaptım sonuç pozitif :))

evet benim de son sat 15 eylüldü. 11 ekim de yaptığım idrar tahlilim pozitif çıktı ertesi gün de kan verdim hemen tabii.. şimdi çok şükür hamileyiimm :)

son adet tarihim 20 eylül.bir önceki 18 ağustos ondan bir önceki de 17 temmuz.bugün 31.10.2012 ve hala regl olmadım.en son 2 gün önce idrar testi yaptım sonuç negatif...bir de çikolata kistim var ve daha önce de açık ameliyat oldum.sonrasında da 7 ay aralıksız d.kontrol hapı kullanmıştım.20 eylül hapı bırakmamdan sonraki 3. adetimdi.Belirtiler hamileliğe çok benziyor.Yorgunluk,akıntı,iştah,uyku hali...ama hala bilmiyorum tabi ki...benim durumumu yaşamış biri var mı acaba?ya da hamile arkadaşlarım..idrarda çıkması bu kadar geç sürer mi?

hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar evde yapılan idrar testini sabahmı yaptınız. ben akşama doğru yapsam yanlış sonuçmu alırım acaba?

hamile olduğunu öğrenen arkadaşlar evde yapılan idrar testini sabahmı yaptınız. ben akşama doğru yapsam yanlış sonuçmu alırım acaba?

huyela, hamileliğin ilk zamanlarıysa sabah idrarında testin daha iyi sonuç verdiği söylenir. çünkü daha yoğun olduğu için iyi sonuç verirmiş..

ben adetime 4 gün kala yaptım 4 saat kadar sıvı almadım idrarımı tuttum ve öğleden sonra 4-5 gibi yapmıştım çok silik çizgi çıkmıştı ertesi gün sabah idrarıyla yaptım biraz daha koyuydu şükürler olsun

dün reglimdi olmdım bugün yaptım 2.çizgi silik çıktı p.tesi kan tahlili yaptıracammm rabbim isteyen herkese nasip eder inşallhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…