Yok yaptırmadım adet gunünde 251 çıktı canım
7 aydır gördüğümtek şey adetimin öncesinde ve sonrasın da : kocaman bir tek çizgiölüyorum üzüntüden ((((((((((
allah aşkına niye böyle söylüyosun ben ki neşeli biriyimdir mesajını okuyunca üzüldüm ya... canım benim allah dermansız dert vermesin teknoloji o kadar gelişti ki milyon tane çözüm üretiyorlar bebek olayına... neden bu kadar üzülüyorsun canım? hiç tedavi girişiminde bulundun mu?
7 aydır gördüğümtek şey adetimin öncesinde ve sonrasın da : kocaman bir tek çizgiölüyorum üzüntüden ((((((((((
selamlar...umarım herkes hyırlısıyla bebişini kucagına alır...şuan hamile olmayan ve çokk üzülen arkadaslarım sizi anlıyorum ama bi yandan da halinize şükretmeniz için yazıyorum...6,7,8,9...keşke bende bu kdr ay beklemiş olsaydım bebegimi...tam 7 senedir bekliyorum rabbim nasip etmedi...6-7 ay ne ki...yanlış anlaşılmasın sakın herkesin derdi kendine göre.küçümsedigim için yazmıyorum ama inanın çok erken üzülmek için..elnizden geleni yapın gerisi rabbimin takdiri.üzmeyin bu kdr kendinizi.beterin beteri var misali sevinin aksine...ben 7 yıl ve biçok arkadasım 10 yıldan fazladır bekliyor mutlu haberi...her ay umutlanmak ama sonunda koca bir negatif görmek o kadar yıprattıki artık...hayırlısını saglıklısını diliyorum rabbimden hepimize..güzel rabbim vermiyorsa vardır bir nedeni...ben beklemeye razıyım.yeterki saglıklı,aakıllı hayırlı bir evladım olsun...
tebrik ederim ya maşallah bu ne tevekkül.. yaşadıkların gerçekten zor ve sen hala Allah'a şükredebiliyorsun... Allah sabrının mükafatını kat kat verir inşallah.. bekleyen herkese verir inşallah...
arkadaşlar adetime 5-6 gün varken akşam test yaptım çıkmadı. sizce tekrarlıyım mı? hiç umutlanmasam mı? çoğu kişi 5 gün varken öğrenmiş.
arkadaşlar adetime 5-6 gün varken akşam test yaptım çıkmadı. sizce tekrarlıyım mı? hiç umutlanmasam mı? çoğu kişi 5 gün varken öğrenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?