Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
haftaya 1 ay olacak hala adet görmedim,idrar testleri de negatif çıkıyor. ne yapmalıyım bilmiyorum. bu belirsizlik çok fena(

7 aydır gördüğümtek şey adetimin öncesinde ve sonrasın da : kocaman bir tek çizgi ölüyorum üzüntüden ((((((((((

7 aydır gördüğümtek şey adetimin öncesinde ve sonrasın da : kocaman bir tek çizgi ölüyorum üzüntüden ((((((((((

allah aşkına niye böyle söylüyosun ben ki neşeli biriyimdir mesajını okuyunca üzüldüm ya... canım benim allah dermansız dert vermesin teknoloji o kadar gelişti ki milyon tane çözüm üretiyorlar bebek olayına... neden bu kadar üzülüyorsun canım? hiç tedavi girişiminde bulundun mu?

Ben 6 ay bekledim o çift çizgi için. Herkes böyle derdi inanmazdım bana da aynısı oldu. Amaann olmazsa olmasın dedim zaten daha erkendi dedim o ay hissettim hamile olduğumu ve adetim 1 gün geçince 2 farklı test yaptım pozitifi gördüm. Rabbim isteyen herkese nasip etsin bi an önce. 1 ay kaldı oğluma kavuşmama.
Çok zor biliyorum, bende az aglamadım ama herşeyin bi vakti zamanı var oluruna bırakmaya çalışın. Allah yardımcınız olsun.

selamlar...umarım herkes hyırlısıyla bebişini kucagına alır...şuan hamile olmayan ve çokk üzülen arkadaslarım sizi anlıyorum ama bi yandan da halinize şükretmeniz için yazıyorum...6,7,8,9...keşke bende bu kdr ay beklemiş olsaydım bebegimi...tam 7 senedir bekliyorum rabbim nasip etmedi...6-7 ay ne ki...yanlış anlaşılmasın sakın herkesin derdi kendine göre.küçümsedigim için yazmıyorum ama inanın çok erken üzülmek için..elnizden geleni yapın gerisi rabbimin takdiri.üzmeyin bu kdr kendinizi.beterin beteri var misali sevinin aksine...ben 7 yıl ve biçok arkadasım 10 yıldan fazladır bekliyor mutlu haberi...her ay umutlanmak ama sonunda koca bir negatif görmek o kadar yıprattıki artık...hayırlısını saglıklısını diliyorum rabbimden hepimize..güzel rabbim vermiyorsa vardır bir nedeni...ben beklemeye razıyım.yeterki saglıklı,aakıllı hayırlı bir evladım olsun...

tebrik ederim ya maşallah bu ne tevekkül.. yaşadıkların gerçekten zor ve sen hala Allah'a şükredebiliyorsun... Allah sabrının mükafatını kat kat verir inşallah.. bekleyen herkese verir inşallah...

tebrik ederim ya maşallah bu ne tevekkül.. yaşadıkların gerçekten zor ve sen hala Allah'a şükredebiliyorsun... Allah sabrının mükafatını kat kat verir inşallah.. bekleyen herkese verir inşallah...

sagol canımevet herkesin yaşadıkları kndine göre zor tabii...rabbim herkesin sabrının mükafatını nasip etsin...tevekkülden başka elden gelen birşey yok..verende rabbim alan da...yıllar geçtikçe bakış açım dahada farklılaştı benim..ben şuan 30 yasımdayım.etrafıma bakıyorum,anne olan olana..kimi ilk evladını,kimisi ikinci,üçünücü evladını kucagına alıyor...ilkler mutlaka daha erken yaşlarda oluyor..digerleri ? 30-35 vs...ikinciler o yaşlarda oldugunda geç mi olmuş sayılıyor peki?tabiki hayır....BİZİM TEK FARKIMIZ ilk evlatlarımızın geç gelecek olması..herkes digerlerini kucagına alırken bizde onların döneminde rabbimin izniyle ilk bebişlerimize kavusacagız belkide...23 yaşında evlenince haliyle 7 yıldır olmuyor kanısı oluyo beni ele alırsak..ee 30-35de evlenen napsın...yani kısaca biraz farklıda bakmak gerek çok kasmamak gerek..evet üzüntüde yaşıyoruz zaman zaman olmadıgı için ama dünyanın sonu degil...rabbim hepimiz için herşeyin en iyisini bilir..çok isteyipte sahip oldugumuzda KEŞKE olmasaydı dedirtmesin kimseye rabbim...

kasımın 17 sinde adet olmam gerekiyordu olmadım 20 sinde test yaptım ve pozitif... :) üstelik çok belirgindi çizgiler.ertesi günde kan testleriyle netleştirdim.. henüz çok yeni bir anne adayıyım :)

18 eylülde adet olmam gerekiyordu 19 eylül akşamı test yaptım ve 15 sn içinde sonuç belirgin bir şekilde pozitifti, o anki şaşkınlık ve çığlıklarımı hala unutamıyorum :) şuan 10. haftamızdayız inşallah bu mutluluğu rabbim sağlıkla doğduğu günü göstererek tekrar yaşatır..

isteyen dileyen herkese hayırlı zamanda Allah bu güzel duyguları tattırsın...

bebek isteyipte olmayanlar için kısa bir not...

Ali imran süresi 38. ayet

38- Orada Zekeriyya, Rabbine dua etti: "Rabbim! Bana katından hayırlı bir nesil ver. Şüphesiz sen, duayı hakkıyle işitensin" dedi..

(Hünalike dea zekeriyya rabbeh kale rabbi heb lı mil ledünke zürriyyeten tayyibeh inneke semıud düa')

ayetini bol bol okuyun özellikle tek sayı olarak okunmasını tavsiye ediyorlar...

Geçen ay adet günümde test yaptım belirgin bir çizgiydi. Hamileydim ama kimyasal gebelikti.

Allah isteyen herkese hayırlısını versin.

arkadaşlar adetime 5-6 gün varken akşam test yaptım çıkmadı. sizce tekrarlıyım mı? hiç umutlanmasam mı? çoğu kişi 5 gün varken öğrenmiş.

arkadaşlar adetime 5-6 gün varken akşam test yaptım çıkmadı. sizce tekrarlıyım mı? hiç umutlanmasam mı? çoğu kişi 5 gün varken öğrenmiş.

canım daha erken ben senın yerinde olsam sabredip adet günümün gecmesini beklerim biliyorum cok zor ama bekle:26:

ayden bazı gebeliklerde geç döllenmeden dolayı adet geçtikten sonra bile net sonuç alınamayabiliyor ki şuan henüz senin için erken bence hem belki var olan bir gebeliği negatif olarakta görebilirsin hiç ümidini kırma.. heyecanla beklemeye devam derim ben nacizane :) inşallah herşey gönlüne göre olur..

merhaba kızlar bende temmuz ayında kimyasal gebelik yaşadım.o tarihten sonra adetlerimde saplamalr oldu.13 kasımda adet oldum ve adetim bittikten sonra çalışmalara başladık.
adet tarihlerimde sapma olduğu için yumutrlama günümdede sapmalar olur diye baya günübirlik çalıştık.kasıklarımda ağrı ve yoğun akıntı sebebiyle doktora gittim.ultrasonla baktı rahimin temiz olduğunu,gayet sağlıklı olduğumu söyledi.gebelikten şüpheleniyorsan kan testi yapalım dedi ama adette tarihimden 15 gün sonraya denke gelen gün negatif çıkt.şimdi size soruyorum adet günü gelmeden ve adete 16 gün kala kanda belli olur mu?burada yazılanları okudukça çok ümüitleniyorum...acaba ne zaman idrar testi yapayım.ya yoksa....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…