nolur biri yardım etsin evli değilim sevgilimle biraz ileri gittik bakireliğim bozulmadı hamile kalmış olmaktan korkuyorum offfff ne zaman test yaptırmalıyım geç olur mu?????
imkansız bence:44:
uzun süre boşalmaya devam etti..çoğu yerde okudum vajinaya boşalma olunduysa hamile kalınabilir diye şimdi de çok korkuyorum herhangi bir korunmamız yoktu
bakirelik bozulmadan hamile kalınabılıyormu???olmaz böyle bişey takma kafana bosuna yıne de istiyorsan kan testi yaptırabılırsn tabı bunlar benım görüşüm arkadaslarda yardımcı olur illaki
zar delikli bi yapıda olduğu için ve spermler hareketli olduğu için hamile kalınma olasılığı vardır yazıyodu bende korktum tabi korkuyosan niye yapıyosun ama ne bileyim nefse bağlı işte....bu hafta sonu gidicem ben doktora her ihtimale karşı...inşallah bir şey yoktur :18::26:
valla böyle detaylı bendebilmıodmhayırlısı olsn ne dıyelim:26:
bu cuma kan testi yaptırmaya gitmek istiyorum çıkar öyle değil mi hemen???
merhabalar herkeseeee!
bu konuya bir daha ne zaman yorum yazacağımı bekliyodm kısmet bu güneymiş
adetimi 2 gün geçti sabah namaza kalktığımda duamı edip idrarda gebelik testini uyguladm ve sonuç pozitif çok şükürtabi güvenemedm hemen gittim kadın doğmcuya keseyi göremedi daha taze gebelk olduğu için ama B-HCG miktarım 606,20 yani evet kesinlikle bende taze anneyim!!!
rabbim isteyen herkese bu mutluluğu hayırlı zamanda nasip etsin inş
canım şüpheli ilişkiden 12 gün sonra kanda belli oluo
uzun süre boşalmaya devam etti..çoğu yerde okudum vajinaya boşalma olunduysa hamile kalınabilir diye şimdi de çok korkuyorum herhangi bir korunmamız yoktu
merhabalar herkeseeee!
bu konuya bir daha ne zaman yorum yazacağımı bekliyodm kısmet bu güneymiş
adetimi 2 gün geçti sabah namaza kalktığımda duamı edip idrarda gebelik testini uyguladm ve sonuç pozitif çok şükürtabi güvenemedm hemen gittim kadın doğmcuya keseyi göremedi daha taze gebelk olduğu için ama B-HCG miktarım 606,20 yani evet kesinlikle bende taze anneyim!!!
rabbim isteyen herkese bu mutluluğu hayırlı zamanda nasip etsin inş
evet hamile kalma ihtimalin düşük de olsa var. kaç gün geçti en son adetinden bu yana.
Ne mutlu sana Allah tamamına erdırsın bende beklıyorum daha 6 gun var akşam öylesıne test yaptım tabı negatıf umarım bende haftaya guzel haber verırım
allah sağlıkla kuçağına almayıda nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?