Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Ovulasyonun üzerinden 14 gün geçti . Bugün gecikmenin ilk günü dün olmam lazımdı, sabah test yaptım ama negatif. Pek bir belirti yok aslında sadece sarımsı akıntı var. Hamile olmama ihtimalim daha yüksek galiba yani çıkması gerekiyodu sanırım

kızlar benim adetim 7 gün geçti test yaptım ama negatif çıktı.hayal kırıklıgına mı ugramalıyım sizce.kan testi net sonuç diyorlar ne yapsam bilemedim

Kan testi yaptir bence.. Ben adetim 3 gun gecikince test yapmistim cok bariz pozitifti gene de guvenemedim bekledim.. 8.gunde de doktora gittim kan testi yapildi bhcg 11binlerdeydi.. 5 haftalik olmustum keseyi de gormustuk. Belki testin hatalidir kan testi en guvenilir..

kızlar ben eylülde kürtaj oldum ve sonrasında 2 aydır günü gününe regl olurken bu ay 2-3 gün geçti. sizce idrar testi için erken mi. regl olacakmışım gibi ara ara bel ağrılarım oluyor.sonrasında geçiyor ve hiçbirşey yokmuş gibi hissediyorum. sizce bu belirti mi

kızlar lütfen beni yanlş anlamayn 9.haftada idrarda yapılan 3gün arayla 2 testte gebelik mümkünse kesin çıkar değil mi

ben de reglim gectikten 12 gun sonra idrar testi yaptim direk kipkirmizi iki cizgi cikti hemen
belki daha erkende yapsam cikardi ama benim minik kizim hamile olacagima hic ihtimal vermediim bir ayda geldigi icin bu kadar beklemis olduk

Merhabalar testi 2 gün gecikme yaşayınca yaptım anında 2 çizgi belirdi, kasık ağrım dışında birşeyim yoktu regli olacak gibi hissediyordum psikolojik olarak gecikiyor sandım testi yapayımda rahatlıyıp olayım dedim pozitif çıktı :) Darısı isteyen herkesin başına...

kasımın 17 sinde adet olmam gerekiyordu olmadım 20 sinde test yaptım ve pozitif... :) üstelik çok belirgindi çizgiler.ertesi günde kan testleriyle netleştirdim.. henüz çok yeni bir anne adayıyım :)

önce kalp atışı duyulmadı ve görülmedi 6+3 de başka doktor bütün testler ve bebeğimin gelişimi 6+2 de kalınca sonuç 7+6 da kürtaj .. 4 gün oldu ne acıymış Allah kimseye yaşatmasın

Arkadaşlar merhaba 6 aylık evliyim. Fakat şu aralar maddi durumlardan dolayı asla hamile kalmak istemiyorum. Eşimle geri çekme yöntemiyle korunuyoruz. Fakat 2 aydır adet olmadım. En son 1 aralıkta 1 gün adet oldum. Kahverengi kan karışıktı sonra kesildi. Aradan 2 ay sonra idrar testi yaptım ve negatif çıktı. Bende hiç hamilelik belirtileri yok. Hatta regl öncesi iştahım kapalı olurdu. Regl öncesi belirtileri var biraz. Ama hamilelik belirtileri hiç yok. Idrar testi de negatif çıktı . Ama korkuyorum yine de. 3 eylül ayında tatile çıkmıştık. Çok geciktiri ictim ama eylülden sonra 2 kez adet oldum. Onun etkileri olabilir mi diyorum. Birde son 1 haftadır idraririmi yaparken pembe kan geliyordu. Ama son 2 gündür daha yoğun parça parça kan geliyor sökülüyor gibi. Malesef şu an kan testi yaptırmam mümkün değil. Ssk yok ve maaşımizi almadık. Dediğim gibi hiç hamilelik belirtisi yok. Biri yardım eder mi lütfen çok stres yaptım

gülüm sağlık ocagına git para alınmyo kan tahlili içn sıkıntı yapma kendne eger varsa bebeği etkilersin olursada o bebek rızkıla gelir herkes dört dörtlük deil canım rabbim gönlmze göre versin

Benim de 6 gün geçti... 3 gün önce test yaptım negatif az önce gene yaptım sonuç değişmedi geçen kış düşük yaptım o geçikmem de 5 inci gün test de çıkmıştı.4-5 aydırda regli günlerim 4-5 gün geçikiyor buda sanırım psikolojimi bozdu her gecikmede acaba diyip test yapıyorum ama sonuç hayal kırıklığı

benim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı hamile kaldığıma ihtimal vermiyordum çünkü korunuyorduk ama çok gecikince sıkıntı mı yoksa birşey mi var diye idrar testi yapmıştım
sanırım bir haftadan fazla geçmişti regl. testte çok silik 2. bir çizgi çıktı ama çok çok silikti bir de kan testi yaptırayım dedim bhcg 270 lerde bir değer çıktı ama 2ye katlamadı ve düşükle sonuçlandı doktor keseyi görememişti. şimdi artık istiyoruz adet döngüm 33 gün normalde 31inde bu ay olmam lazım ama sürekli test yapıyorum. dünkü testte belli belirsiz bir çizgi çıktı bugün eşimle yine test aldık bakalım yine yapcam çok sabırsızım ama napiiim merak ediom

adetimin 5 gün gecikmesi ve kasık ağrılarından şüphelenip idrar testi yapmıştım çoook silik 2. çizgiyi gördüm ertesi günde kan testi ile hamileliğim doğrulanmıştı :) Allahım isteyen herkese versin inşallah

canm kayıtlı olduğunuz sağlık ocagına git ssk olsun olmsın kan testi bedava.aynı güne sonuçta veriyor için rahatlar.

arkadaşlar yardımınızı istiyorum öncelikle dört ay öncesine kadar adetim hep gecikiyordu, dört aydır 28 gün arayla adet görüyordum ancak bu ay rahim filmi çektirdim şu an adetim sekiz gün gecikti dün idrar testi yaptım ama negatif kan testi yaptırmak istemiyorum bilmiyorum hamilemiyim, rahim filminden mi olmadım acaba diye de düşünüyorum, tekrar idrar testi yaptırmaya da korkuyorum... hamile değilsem günüm geçmeden adet olsam bari ((((

merhaba ben aranıza yeni katıldım aylardır bu forumda girip çıkmadığım yer kalmadı
ama dün gece hamile olduğumu öğrendim :)) ve yazmaya karar verdim
adetim 2 gün gecikmişti ve ucuz testlerden yaptım 1 dk içinde çift çizgiyi gördüm.

Çikolata kistim vardı 10 aydır uğraşıyordum,darısı tüm isteyenlerin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…