- 22 Ocak 2013
- 4.819
- 14.642
- 208
- 36
bende tam adet günümde öğrendim Allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım inş.merhaba ben aranıza yeni katıldım aylardır bu forumda girip çıkmadığım yer kalmadı
ama dün gece hamile olduğumu öğrendim :)) ve yazmaya karar verdim
adetim 2 gün gecikmişti ve ucuz testlerden yaptım 1 dk içinde çift çizgiyi gördüm.
Çikolata kistim vardı 10 aydır uğraşıyordum,darısı tüm isteyenlerin başına...
canım çok sevindim bebişin gelmesine inşl benimde vardır benimde adetim 6 gün geçti ama cesaret edemiyorumm
daha önce yaşadıklarınızı bilmiyorum ama birisi varlığından haberdar olmanızı istiyor olabilir 6 gün az bir zaman değil eğer düzenliyse
sevincinizi de bebeğinizi de bekletmeyin iyi yada kötü biz bunu bilemeyiz ama her neyse öğrenin hakkınızla hayırlısı olsun inşallah
Selam kizlaaaaarrrrrr, bende burda okuduklarimdan cesaret alarak bugün test yaptim reglime daha 5 gün var aslinda ama sonuc pozitifff :)))) doktora gittim 4 hafta 1 günlük hamissim :)) allah bütün isteyenlere verir insallah hayirlisiyla kizlar :)) öptüm cokkkk
hayırlı olsun canım en heycanlı oldugun zamanlar bide son aylarda insan çok sabırsızlanıyor rabbim kucagına almayı nasip eder inşallah
Sagol canim amin , evet cok heycanliyim ama bi sorun var( ben bugün baska bi doktora gittim diger doktorun dedikleri biraz tuhaf geldigi icin, bu yeni gittigim doktor bana adetim gecmedigi icin hic bisey göremeyecegini adetimin gecmesini beklemem gerektigini söyledi, bende yinede bi bakabilirmisiniz dedim tmm dedi bakti , kese falan yok dedi olursa bi iki hafta sonra görünür zaten simdi gözükmez dedi ((
Kizlar sizede böyle oldumu hic , yani erken oldugu icin kesenin gözükmedigi ama bi kac hafta sonra gözüktügü ????? Offf cok korkuyorum ya ya adetim gelirse ya hamile degilsem ühüüüüü(( yardim edin nolurrrrr
hayırlı olsun canım en heycanlı oldugun zamanlar bide son aylarda insan çok sabırsızlanıyor rabbim kucagına almayı nasip eder inşallah
canım tam bilemiyorum ama duyduklarım doğrultusunda sana cevap vereyim kan değerleri yükseldiğinde ve bir kaç hafta geçtiğinde keseyi ve kalp atışlarını duyman gerekiyo yani daha erkendir heralde :) bu arada hayırlı olsun canım ...
Sagol canim :) insallah gecer günümde görürüm bebisimide kesemide :) haftaya sali günü icin randevu aldim insallah cikar :)
Sagol canim amin , evet cok heycanliyim ama bi sorun var( ben bugün baska bi doktora gittim diger doktorun dedikleri biraz tuhaf geldigi icin, bu yeni gittigim doktor bana adetim gecmedigi icin hic bisey göremeyecegini adetimin gecmesini beklemem gerektigini söyledi, bende yinede bi bakabilirmisiniz dedim tmm dedi bakti , kese falan yok dedi olursa bi iki hafta sonra görünür zaten simdi gözükmez dedi ((
Kizlar sizede böyle oldumu hic , yani erken oldugu icin kesenin gözükmedigi ama bi kac hafta sonra gözüktügü ????? Offf cok korkuyorum ya ya adetim gelirse ya hamile degilsem ühüüüüü(( yardim edin nolurrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?