Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
bende tam adet günümde öğrendim Allah kucağına almayı nasip etsin arkadaşım inş.

canım çok sevindim bebişin gelmesine inşl benimde vardır benimde adetim 6 gün geçti ama cesaret edemiyorumm

daha önce yaşadıklarınızı bilmiyorum ama birisi varlığından haberdar olmanızı istiyor olabilir 6 gün az bir zaman değil eğer düzenliyse
sevincinizi de bebeğinizi de bekletmeyin iyi yada kötü biz bunu bilemeyiz ama her neyse öğrenin hakkınızla hayırlısı olsun inşallah

ARKADAŞLAR DÜN 6. TÜP BEBEK TEDVİME BAŞLADIMMMM (dün iğnemi oldum)YASİN TOPLUYORUM DESTEK OLMAK İSTERSENİZ BANA ÖZELDEN YAZARMISINIZ

canımbende senin gibiydim inanki cesaret edipde o testi yapamıyodum ama eninde sonunda yaılacaktı ve yaptım inanamadım.umarım inşl seninde bebişin vardır allah tüm isteyenlere nasip etsin.bende yarın kan tahliline gidecem bakalım hayırlısı.haber veririm size bence sende bekleme yap test iiii haberlerini bekliyorumm canım

Kızlar öncelikle tüm hamilelere hayırlı olsun bekleyenlerede rabbim tez zamanda nasip etsin.Benim reglime 1 günüm var fakat 2 gün önce 3 damla pembe kan geldi ertesi sabahda kahverengi akıntı kan gibi bişey geldi ve durdu ne ağrı ne sızı hiç regl olacak gibi değilim sadece sol kasığım ağrıyor ve sok bacağım çekiliyor .Bugün öğlen fortel marka test aldım ve ikinci çizgi çok net olmasada belirgin çıktı umarım Rabbim yanıltmıyordur ve hamileyimdir.Akşam hastaneye gidip kan testi yaptırıcam dualarını eksik etmeyin emi?

Selam kizlaaaaarrrrrr, bende burda okuduklarimdan cesaret alarak bugün test yaptim reglime daha 5 gün var aslinda ama sonuc pozitifff :)))) doktora gittim 4 hafta 1 günlük hamissim :)) allah bütün isteyenlere verir insallah hayirlisiyla kizlar :)) öptüm cokkkk

hayırlı olsun canım en heycanlı oldugun zamanlar bide son aylarda insan çok sabırsızlanıyor rabbim kucagına almayı nasip eder inşallah

Kizlar selam...
Ben d.k. Haplarimi aralik ayinda biraktim ve 16. Ocakta adet oldum.
Haplari biraktigimdan dolayi döngünün degistigini biliyorum.
Yumurtalama doneminde fln hep hissettim ama bugun 16 subat oldu hala birsey olmadi...
13unde test yaptim birsey cikmadi

Aceba test icin erkenmiydi?
Veya bu ay gercekten adet olmicam her ne sebebten dolayisysa artik ama bu durumda birdahaki yumurtlama gunum nasil belli olucak?
Ben 3 yillik korunma zamaninda haplarimi duzenli almama ragmen iki wkere adet olmadim.
Aceba hormonel bi bozukluk olabilirmi?

adetim 3 gün geçmişti korkarak evde test yaptım o kadar çok tek çizgi görmüştüm ki artık korkarak yapıyodum ve çift çizgiyi gördüm allahıma şükür hemde hiç beklemeden 1.çizgi oluştu bi kaç saniye sonra ikinci çizgide çıktı allahım herkese nasip etsin..

hayırlı olsun canım en heycanlı oldugun zamanlar bide son aylarda insan çok sabırsızlanıyor rabbim kucagına almayı nasip eder inşallah

Sagol canim amin , evet cok heycanliyim ama bi sorun var ( ben bugün baska bi doktora gittim diger doktorun dedikleri biraz tuhaf geldigi icin, bu yeni gittigim doktor bana adetim gecmedigi icin hic bisey göremeyecegini adetimin gecmesini beklemem gerektigini söyledi, bende yinede bi bakabilirmisiniz dedim tmm dedi bakti , kese falan yok dedi olursa bi iki hafta sonra görünür zaten simdi gözükmez dedi ((
Kizlar sizede böyle oldumu hic , yani erken oldugu icin kesenin gözükmedigi ama bi kac hafta sonra gözüktügü ????? Offf cok korkuyorum ya ya adetim gelirse ya hamile degilsem ühüüüüü (( yardim edin nolurrrrr

canım tam bilemiyorum ama duyduklarım doğrultusunda sana cevap vereyim kan değerleri yükseldiğinde ve bir kaç hafta geçtiğinde keseyi ve kalp atışlarını duyman gerekiyo yani daha erkendir heralde :) bu arada hayırlı olsun canım ...

Sagol canim :) insallah gecer günümde görürüm bebisimide kesemide :) haftaya sali günü icin randevu aldim insallah cikar :)

bi yardım olur diye yazmak istedim. ben adetime 2 gün kala "ovulasyon testi" yaptım tıpkı yumurtlama zamanındaki gibi ikinci çizgi koyu çıktı. şüphelenip gebelik testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı. ertesi gün kan testim de pozitifti. adet günüm ve geçince de ovulasyon testini tekrarladım (elimdekiler bitsin diye) onlar da ikinci çizgi her geçen gün daha da kopkoyu çıktı. Ovulasyon testinden de erkenden öğreniliyor.

ben reglimden 5-6 gun once idrar testinde pozitifi gordum. doktor daha erken 10 gun sonra gel dedi ve 10 gun sonra keseyi gorduk. benim ki 8. haftada maalesef kalbinin durmasiyla sonuclandi fakat merak etme daha erkendir kese icin,kisiye ve hamilelige gore degismekle beraber kese 5-6 hafta civari vajinal ultrasondan gozukuyor yani 1-2 hafta sonra gorursun doktorun dedigi gibi. hayirlisi olsun :)

merak etme kese için daha çok erken. ben keseyi ya 8.haftada görmüştüm. 5.haftada ilk kan testimi yaptırdım, 6.haftada yenilettik kan testini değer yükseliyormu diye. kan testleri pozitif çıktıktan sonra doktor keseyi görmek için 7.haftaya gün vermişti, gittiğimizde hiçbirşey göremedi. vajinal ultrasonla bakalım dedi ama önceki gebeliğimde vajinalla bakıldıktan sonra kanamam başlayıp düşük yapmıştım. o yüzden baktırmayıp 1hafta daha beklemek istedim ve bir hafta sonra gittiğimizde 8.haftada keseyi gördük. bayağı uzun sürmüştü yani ama çok şükür bebişimiz varmış. sende sıkma canını sabırlı ol sadece, hakkında hayırlısı olsun...

Cok sagolun kizlar vallaha icimi rahatlatiyorsunuz yazdiklarinizla :)) cok tsk ederim hepinize :) bugün adet günüm ama adet olmadim yani buda iyiye isaret dimi hem 3 tane test yanlis cikacak degilya dimi :)) insallah hamisimdir bi hafta sonra keseyide bebisimide görürüm :)) hepinizi öptüm cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…