çok teşekkür ederim canım Allahım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah...yarın bebişin kaç haftalık olduğunu öğrenince artık doktor kontrolleri başlayacak.İstanbula gelin geldim bana kadın doğum doktoru önerecek olan varmı,evim bahçelievler tarafında...
bende bahçelievlerden beylikdüzüne gelin geldim. nisa hastanesinde bi kadın doktor vardı ismini öğrenip yazıyım sanaa
adetimin üzerinden 8 gün geçti idrar testi dün yaptım negatifkafam allak bullak oldu hamiş değilsem neden bu kadar gecikti anlamış değilim,bu aya kadar aklıma hamile olmayı istemek gelmiyordu gecikince bende heyecan yapıp heveslendim test sonucuna görede hevesim boğazıma dizildi acaba hamişliğini geç öğrerenen ya da farkeden var mı aranızda ?
cnm idrar testini kafana takma benim ilk hamileliğimde 10 gün geçmesine rağmen çıkmamıştı
sen kan tahlili yaptır onda çıkıyor
karamelciğim inşallah öyledir bilmiyorum baya heveslendim bu ay ilginç aklımda yokken aklıma düştü:)) bu bi haftadır iştahımda pek yok hiçbişey yemek istemiyorum bu aralar...
inşallah hamilesindir cnm
sen idrar testine bakma kan yaptır bizede haber ver olurmu
zaten isteme duygusu bir anda oluyor benimde ikincisi için öyle oldu rabbim sevgisini kalbine öyle bir veriyorki anlamıyorsun bile
yarın gidebilirsen kanda yaptır bakalım hadi hayırlı haberler ver bize
inşallah yarın yada öbür gün mutlaka yaptıracağım adet gelmesse ...haber veririm sizlere de:) çok sağolun bu arada. bilirsin bu merak şüphe endişe konuştukça rahatlatıyor insanı cvp verdiğin için sağol karamel :)
rica ederim hepimiz bunun için burdayız birbirimizi rahatlatmak için
stres yapma çokta kafanı bununla meşgul etme olmasada üzme istemişsin ya rabbim en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıcakla versin kucağına yavrunuzu ondan sonra gazıydı ağlamasıydı ufacık şeyleri takalım kafamıza
Şuan kendimi delirimiş gibi hissediyorum. Adetlerim çok düzenli ve aralığı tam olarak 30 gün. 20 Ocak'ta adet oldum herzamanki gibi bebek bezi koyduracak kadar çoktu ve 7 gün sürdü. 17 Şubat'ta tekrar oldum ama 1 gün erken ve az oldu ve kısa sürdü. Şuan karnımın alt tarafı taş gibi sert ve gergin. Ara ara kasılmalar var ve iştahım acayip açık. Göğüslerim büyüdü ama ağrı hassasiyet yok. Dün test yaptım 3 saat sonra ikinci çizgi çıktı. Bugün yine aynı. Anlaayamadım acaba üstüne mi gördüm. Böyle bir durum yaşayan varsa lütfen yazsın:44:
canım böyle bişey tabikide yaşamadım ama çok duydum çok yüksek bir ihtimal hamilesin haırlı uğurlu olsun :)
adetimin üzerinden 8 gün geçti idrar testi dün yaptım negatifkafam allak bullak oldu hamiş değilsem neden bu kadar gecikti anlamış değilim,bu aya kadar aklıma hamile olmayı istemek gelmiyordu gecikince bende heyecan yapıp heveslendim test sonucuna görede hevesim boğazıma dizildi acaba hamişliğini geç öğrerenen ya da farkeden var mı aranızda ?
Şuan kendimi delirimiş gibi hissediyorum. Adetlerim çok düzenli ve aralığı tam olarak 30 gün. 20 Ocak'ta adet oldum herzamanki gibi bebek bezi koyduracak kadar çoktu ve 7 gün sürdü. 17 Şubat'ta tekrar oldum ama 1 gün erken ve az oldu ve kısa sürdü. Şuan karnımın alt tarafı taş gibi sert ve gergin. Ara ara kasılmalar var ve iştahım acayip açık. Göğüslerim büyüdü ama ağrı hassasiyet yok. Dün test yaptım 3 saat sonra ikinci çizgi çıktı. Bugün yine aynı. Anlaayamadım acaba üstüne mi gördüm. Böyle bir durum yaşayan varsa lütfen yazsın:44:
çok arama aynı durumdayız idrarda çıkmadı kanda çok düşük bir değer çıktı ama oda negatif sonuçta henüz doktora gösteremesemde
bu hafta çok yoğunum benim işim bittiğindede mesai bitiyor inşallah perşembe günü gidicem muhtemelen testi tekrarlıcak bide muayne edicek
benimde çok düzenli olan adetim sadece bir gün sürdü diğer belirtilerimizde aynı
bakalım sonuç ne olacak ama bu gariplik biran önce biter umarım en azından düzenimiz bozulmasa bari
Bu arada canım senin durumunda olan bir arkadaşım vardı geçen ay hatta onun 20 gün geçmesine rağmen çıkmıyordu halen idrarda ama kan testinde öğrenmişti zaten 1 hafta gecikmeden sonra hamile olduğunu. Sende mi bir kan testi yaptırsan ki???
canm cvp yazamadm k.bakma yeni okudum msjını umarım bnmde öyledir diyeceğim ama şu an kasıklarımda batmalar var sanki yarın adet olacakmışım gibim
Canım o batmalar gebelikte de oluyor zaten :) Bu da bir belirti diyebiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?