Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

Evet canım olabilir tabiki. Sonuçta spermler içeri girdikten sonra çok farketmez ne şekilde girdikleri :) Bir tanıdığım vardı kızlık zarı esnek olduğu için 2 yıllık evliliğinde halen bakireydi, doğumda yırtıldı ancak :) Adetin geçtiği gün test yap çıkmazsa 1 hafta sonra tekrarla varsa çıkar canım. Hayırlısı olsun senin için :)

bu sabah yaptım canım bugün 9 gün ve negatif((( of ya bebek yoksa adet gelmeli duygularım had safhada yaşıyorum sinirlerim bozuk(( bnm her afet dönemim böyle olurda gecikmenin etkisiyle tavan yaptı(

Canım benim keşke bir kan tahlili yaptırsan rahatlarsın en azından.

bu sabah yaptım canım bugün 9 gün ve negatif((( of ya bebek yoksa adet gelmeli duygularım had safhada yaşıyorum sinirlerim bozuk(( bnm her afet dönemim böyle olurda gecikmenin etkisiyle tavan yaptı(

Yaptığın testleri hemen atıyor musun canım, birkaç saat bekletsen bir baksan çok silikte olsa çizgi çıkıyor mu.Benim önce 6-7 saat sonra çıkıyordu 1 hafta sonra 3-4 saat sonra çıkmaya başladı, bugün yaptığım hemen çıktı ama 1 saat sonra belirginleşti. Sende bi baksan

canım 30 dk dan sonra değerlendirmeye almayın diyorlar zaten ama bu gün yaptığımı atmadım ama hala bembeyaz tek çizgi 3 gün önce şu hassas gebelik testleri var ya idrar ..ondan da yaptım o da negatif o negatif çıktı die kan tahliline acele etmiyorum açıkçası...

canım böyle bişey tabikide yaşamadım ama çok duydum çok yüksek bir ihtimal hamilesin haırlı uğurlu olsun :)

Ya kusura bakma ama nasil bilmeden büyük bi ihtimal hamilesin diyebiliyorsun ??? Neye dayanarak ???? Ya bu insanlar bu yorumlari okuyup ümitleniyorlar lütfen böyle bilmeden yorum yapmayin yaaaa !!! Hamilelik testi bi kac saat sonra hic gecerli olurmu allah askina ?! Kullanma kilavuzunda bile yaziyo yani gecersizdir diye ilk 5 dakkada ne ciktiysa o yani !!! Adeti gecmis olsa yada testte hemen ilk bi kac dakkada silikte olsa ciksa cizgi ozaman hadi derim hamile olabilirsin diye ama bu sekilde hayret bisey ya gercekten yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…