- 2 Ocak 2009
- 1.410
- 44
- 158
ee birşey paylasmak ıstııyorum daha dogrusu sormak ıstıyorum.
Şimdi ben ee vajınısmusum... ( ınsallah yakında bıtıcek bu kabus randevu aldım )
ve ben 1 yıldır evlıyım ve eşimle sürterek vs bırlıkte oluyoruz.
ben yurtdısındaydım ve pazar gunu döndüm ve cok özlemişiz bırbırmızı ve ben cok rahattım
yıne bırlıktelık olamdı ( olabılırdı aslında ama ıste o korku yokmu o korku) herneyse
ve vajınamın üstüne ve hafıf ıcıne dogru sürterek bos...ı
normalde carsafda veya ustumde veya kalktıgımda ( tuvalet) vs onu gorurdum
ama carsafda hıc bısı yoktu tamamen benım ustume bo...ldı.
ve o an fark etmedım ve baya uzun sure oyle sarılarak yattık kalktıgımda farkettm bısı yoktu.
ve baktıgımda ıse ertesı gun benım 24 subat yumurtalama zamanımmış.
yanı smdı ...
sürtmeyle ınsan hamıle kalırmı _? ( kii ınternetten evet yazızo )
bu hıc basınıya geldımı sızın veya yakınızıın ?
sacma degılmı? ( ben hala kızımmmm )
ve ıcımde tuhaf bı his var cnkı bu durumdayken kesınlıkle hamıle kalmak ıstemıyorum
tabı bu durumda olursada ..vardır bı hayır tabıkıde ama yanı olabılırmıkı ?
ben en erken nezaman ogrenırım ?
adetım 10 mart da gelmesı gerek normal tarıhı yanı
benim son adet 1 şubat dayanamadım dün test yaptım negatif cıktı.
ağzından bal damlıyor resmen tarantulacım:) inşş ikimizde beklentilerimizin hayırlısıyla karşılaşırız:)
Canım tekrar test yaptın mı??
bu sabah yaptım canım bugün 9 gün ve negatif((( of ya bebek yoksa adet gelmeli duygularım had safhada yaşıyorum sinirlerim bozuk (( bnm her afet dönemim böyle olurda gecikmenin etkisiyle tavan yaptı (
gerçekte birazcık daha koyuEki Görüntüle 642942
bu sabah yaptım canım bugün 9 gün ve negatif((( of ya bebek yoksa adet gelmeli duygularım had safhada yaşıyorum sinirlerim bozuk (( bnm her afet dönemim böyle olurda gecikmenin etkisiyle tavan yaptı (
Canım benim keşke bir kan tahlili yaptırsan rahatlarsın en azından.
canım bence yarın eğer hamişsen daha belli olur..kaç gün geçmişti senin?
Yaptığın testleri hemen atıyor musun canım, birkaç saat bekletsen bir baksan çok silikte olsa çizgi çıkıyor mu.Benim önce 6-7 saat sonra çıkıyordu 1 hafta sonra 3-4 saat sonra çıkmaya başladı, bugün yaptığım hemen çıktı ama 1 saat sonra belirginleşti. Sende bi baksan
Benim karmaşık ya, eğer üstüne görme olarak nitelendirdiğim kanamamı saymazsak bugün 9.gün[/Qne kadar geldi kan bi damla mı?
Benim karmaşık ya, eğer üstüne görme olarak nitelendirdiğim kanamamı saymazsak bugün 9.gün[/Qne kadar geldi kan bi damla mı?
Yok canım ya az olmuş ve kısa sürmüş regl gibiydi ama benim önceki 2 hamileliğimde de kanamalarım oluyordu sürekli, ben biraz istisnayım malesef o yüzden genelgeçer kurallar bana pek uymaz
Yok canım ya az olmuş ve kısa sürmüş regl gibiydi ama benim önceki 2 hamileliğimde de kanamalarım oluyordu sürekli, ben biraz istisnayım malesef o yüzden genelgeçer kurallar bana pek uymaz
anladım canım cidden ilginçmiş inş hamişsindir ozaman yrnda yap bakalım ne olacak?
anladım canım cidden ilginçmiş inş hamişsindir ozaman yrnda yap bakalım ne olacak?
sağol canım hayırlısı. senin bebiş var mı başka yoksa ilk mi olacak hamileysen inşallah?
sağol canım hayırlısı. senin bebiş var mı başka yoksa ilk mi olacak hamileysen inşallah?
olursa ilk olacak tatlım hayırlısıyla :) offff ya belirsizlik deli ediyor insanınegatif teslerde negatif yoktur herhalde demi? senin kaçıncı bebiş?
olursa ilk olacak tatlım hayırlısıyla :) offff ya belirsizlik deli ediyor insanınegatif teslerde negatif yoktur herhalde demi? senin kaçıncı bebiş?
Zaten belirsizlik ya insanı bu kadar araştırmaya iten. Halbuki bilsen var yada yok diye kesin önüne bakarsın. Benim 3. olacak canım eğer olursa tabi :) Sen bence cumayı bekleme canım, imkanın varsa yarın yaptır. Karının alt tarafında daha önce hissetmediğin tık tıklar, pıtırtılar, kasılmalar, gerginlik falan var mı canım??
Zaten belirsizlik ya insanı bu kadar araştırmaya iten. Halbuki bilsen var yada yok diye kesin önüne bakarsın. Benim 3. olacak canım eğer olursa tabi :) Sen bence cumayı bekleme canım, imkanın varsa yarın yaptır. Karının alt tarafında daha önce hissetmediğin tık tıklar, pıtırtılar, kasılmalar, gerginlik falan var mı canım??
bi dün oldu bugün hiç bişey yok ne adet belirtisi ne göğüslerde şişlik vs hiçbişey yok(( ne güzel annelik duygusunu tatmışsın maşallah:)
darısı başıma:) kaç yaşlarında yumurcaklar?
canım böyle bişey tabikide yaşamadım ama çok duydum çok yüksek bir ihtimal hamilesin haırlı uğurlu olsun :)
bi dün oldu bugün hiç bişey yok ne adet belirtisi ne göğüslerde şişlik vs hiçbişey yok(( ne güzel annelik duygusunu tatmışsın maşallah:)
darısı başıma:) kaç yaşlarında yumurcaklar?
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla sende alırsın pıtırcığını kucağına :) Oğlan 4.5 kız 2.5 yaşında canım. Allah sanada yaşatsın anneliği en kısa zamanda canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?