ozaman akşamdan test alayım sabah erkenden kalakyım idrarı bekletmem gerekems demı direk koyabılırım.zaten yarın da regl olmazsam dr a giticem yarın akşam yada ctesı sabah kız dur heyecanladım ya ınankı kelebek regl olcak gibi arılarım olmasa umutlancam ama agrım var işte o canımı sıkıyorr:a015:
benim adet günüm nomarlde 24 ünde...yane 24 aralıkta adet gördüm...bu ayın 14-15 inde bir gün pembe bir leke,ertesi gün açik kahverengi bir leke geldi.bugün ayın 29 hala adetim gelmedi...bir test yaptım bişey çikmadı...karnım alt kısımda sertlik ve şişkinlik var..aceba hamilemıyım...yardımci olursanız sevinirim...şimdiden teşekkürler
sen hamişssen bedne hamişimdir:))belirtiler aynı tek fark bedne hiç leke yok galıba senın daha kuvvetlı olman ben yarın gidicem ebru dra sende git hem senın daha cok gecmiş hemde leke var.sen kesın hamişssin bak dedı dersınfisfisfis
inşallah cnm,bu mutlu haberi senden de beklerim....yarın dr.gelir gelmez yazarım burda...haber veririm size
tmm cnm ama ben gec gelırım randevum 17,45 cunkı sne özelden at bana cnm ben yenıyım ya sayfaları kaçırım belkı unutma bak küserım:çok üzgünüm:
benim adetime 4 gun vardi hassas testi yapip belli olmustu :) simdi ise 4 haftalik hamisim..Allahim tum isteyenlere nasipeder insallah
nevrocum topiğini görünce yazmak istedim.bende düşükle sonuçlanan gebeliğimde adetime 2 gün önce öğrenmiştim.hemde akşam 10 gibi yapmıştım testi.silik çizgi çıktı ilk defa test yaptığım için diğer çizgiyle aynı renkte çıkması gerektiğini düşündüm.ve hamilelik yok sandım ve gebelik esnasında asla içilmemesi gereken bi ilacım vardı onu içtim.zaten erkenden test yapmamın sebebide bişey varsa ilaç içmiyimdi.ama malesef içtim ve düşükle sonuçlandı.çok ağladım çok kendimi suçladım ama o bebeği çok istemiştim bilmiyordum.ve şimdi bildiğin gibi erkek infertilitesi sorunuyla boğuşuyoruz inş. olucak tekrardan inanıyorum
bende bugün öğrendim adetime 1 gün var ucuz testlerden yaptım hemde öğleden sonraydı.inanamadım bidaha yaptım yine çıktı
slm kızalr bende buraya yenı uye oldum hastalıgıma bır gun gectı ıdrar destı yaptırsam cıkarmı acaba cevaplarınızı beklıyorum
kızlar ben 6 gün kala ucuz testlerden yaptım silik çıktı şimdi ise adetim 6 gün geçti bu sabah yine yaptım hamileyim çift çizgiyi gördüm yani alllahım isteyen herkese nasip etsin
bende bugun yaptim 3 ayri test ve 3 ude positive cikti bugun benim normalde adet gunumdu.am hala kasiklarim ve karnim agriyor sanki hasta olacakmisim gibi.insallah testler yanilmiyordur:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?