Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

kiz benimde adet agrimalarim vardi sonra hamile oldugumu ogrendim.

benim adet günüm nomarlde 24 ünde...yane 24 aralıkta adet gördüm...bu ayın 14-15 inde bir gün pembe bir leke,ertesi gün açik kahverengi bir leke geldi.bugün ayın 29 hala adetim gelmedi...bir test yaptım bişey çikmadı...karnım alt kısımda sertlik ve şişkinlik var..aceba hamilemıyım...yardımci olursanız sevinirim...şimdiden teşekkürler

sen hamişssen bedne hamişimdir:))belirtiler aynı tek fark bedne hiç leke yok galıba senın daha kuvvetlı olman ben yarın gidicem ebru dra sende git hem senın daha cok gecmiş hemde leke var.sen kesın hamişssin bak dedı dersınfisfisfis

inşallah cnm,bu mutlu haberi senden de beklerim....yarın dr.gelir gelmez yazarım burda...haber veririm size

inşallah cnm,bu mutlu haberi senden de beklerim....yarın dr.gelir gelmez yazarım burda...haber veririm size

tmm cnm ama ben gec gelırım randevum 17,45 cunkı sne özelden at bana cnm ben yenıyım ya sayfaları kaçırım belkı unutma bak küserım:çok üzgünüm:

benim adetime 4 gun vardi hassas testi yapip belli olmustu :) simdi ise 4 haftalik hamisim..Allahim tum isteyenlere nasipeder insallah

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım. :Saruboceq: Tebrik ederim. :hooray:Aminnnnnnn :Saruboceq:

Canım Allah inşallah yeniden nasip edecek. Bu sefer sağlıkla olacak. Dualarım seninle bitanem. a.s.

kızlar mrb hamileler ilk 2ayda neler hissettiğini yazabilirmi bende sabah test yapacam çok merak ediyorum

bende bugün öğrendim adetime 1 gün var ucuz testlerden yaptım hemde öğleden sonraydı.inanamadım bidaha yaptım yine çıktı

bende bugün öğrendim adetime 1 gün var ucuz testlerden yaptım hemde öğleden sonraydı.inanamadım bidaha yaptım yine çıktı

Canım çok sevindim. :teytey: Tebrik ederim seni. :hooray: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kızlar ben 6 gün kala ucuz testlerden yaptım silik çıktı şimdi ise adetim 6 gün geçti bu sabah yine yaptım hamileyim çift çizgiyi gördüm yani alllahım isteyen herkese nasip etsin

arkadaşlar ben adetime 6 gün kala beta hcg yaptırdım negatif çıktı sizce geç döllenme vs olup da çıkmamış olabilir mi yani hamile olma ihtimalim var mı?

slm kızalr bende buraya yenı uye oldum hastalıgıma bır gun gectı ıdrar destı yaptırsam cıkarmı acaba cevaplarınızı beklıyorum

slm kızalr bende buraya yenı uye oldum hastalıgıma bır gun gectı ıdrar destı yaptırsam cıkarmı acaba cevaplarınızı beklıyorum

Canım idrar testinde döllenmeden 7-10 gün sonra çıkıyormuş. Döllenme zamanı da bazılarında egç bazılarında erken olabiliyor. Bence günün birkaç gün daha geçince test yap ama çok merak ediyorsan bugün de yapabilirsin. İnşallah güzel haberler verirsin bize:))

kızlar ben 6 gün kala ucuz testlerden yaptım silik çıktı şimdi ise adetim 6 gün geçti bu sabah yine yaptım hamileyim çift çizgiyi gördüm yani alllahım isteyen herkese nasip etsin

Tebrikler canım. :hooray: Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. a.s. :teytey:

kızlar 6 ocakda temizlendimnormal adetime beş gün kala 23 ocak 2009 da üstüne gorme gibi yerleşme kanması gibi koyu ama adtten az kanmaam oldu 5 gün sürdü ve temizlendi üzerinden de 6 gün geçti acaba hamlemiyim 26 sinda test yaptırdım akıntı varken negatif di boyle bi durum yuaşayan var bugunlerde hafif kasık ağrım ve bel ağrım var daha test yapmadın yapsammı ki

bende bugun yaptim 3 ayri test ve 3 ude positive cikti bugun benim normalde adet gunumdu.am hala kasiklarim ve karnim agriyor sanki hasta olacakmisim gibi.insallah testler yanilmiyordur:)

bende bugun yaptim 3 ayri test ve 3 ude positive cikti bugun benim normalde adet gunumdu.am hala kasiklarim ve karnim agriyor sanki hasta olacakmisim gibi.insallah testler yanilmiyordur:)

Tebrikler bitanem. :1hug: O kadar da yanılamaz herhalde. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlım. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…