- 24 Şubat 2013
- 928
- 84
- 73
İnşallah canım inşallah hayırlısıyla sende alırsın pıtırcığını kucağına :) Oğlan 4.5 kız 2.5 yaşında canım. Allah sanada yaşatsın anneliği en kısa zamanda canım benim
allah bağışlasın tatlım onları sana :) inşallah iyi dileklerin için çok sağol inşallah allah sanada hayırlısını nasip eder:)
Ya kusura bakma ama nasil bilmeden büyük bi ihtimal hamilesin diyebiliyorsun ??? Neye dayanarak ???? Ya bu insanlar bu yorumlari okuyup ümitleniyorlar lütfen böyle bilmeden yorum yapmayin yaaaa !!! Hamilelik testi bi kac saat sonra hic gecerli olurmu allah askina ?! Kullanma kilavuzunda bile yaziyo yani gecersizdir diye ilk 5 dakkada ne ciktiysa o yani !!! Adeti gecmis olsa yada testte hemen ilk bi kac dakkada silikte olsa ciksa cizgi ozaman hadi derim hamile olabilirsin diye ama bu sekilde hayret bisey ya gercekten yani
Arkadaşım niye bu kadar tepki verdin sakin ol biraz. Hepimiz duyduk böyle şeyler olabilir tabi. Sen içini ferah tut. Ümit iyidir, boşa çıksa bile :))
Arkadaşım niye bu kadar tepki verdin sakin ol biraz. Hepimiz duyduk böyle şeyler olabilir tabi. Sen içini ferah tut. Ümit iyidir, boşa çıksa bile :))
Evet canım kendisi benim doktorum, tanıştırayım. Doktorum demişse vardır elbet bir bildiği. Sen galiba daha önceden dertlisin canım bu konudan ???? Bu ne hiddet bu celal. Ben sordum doktorum da fikrini söyledi. Anladın mı şimdi fikir, yani ihtimal, fikir sordum, fikir aldımCok yüksek bi ihtimal hamilesin nedir ya ? Doktormu kendisi ? Neye dayanarak söylüyo ben onu bilmek istiyorum ???
Evet canım kendisi benim doktorum, tanıştırayım. Doktorum demişse vardır elbet bir bildiği. Sen galiba daha önceden dertlisin canım bu konudan ???? Bu ne hiddet bu celal. Ben sordum doktorum da fikrini söyledi. Anladın mı şimdi fikir, yani ihtimal, fikir sordum, fikir aldım
bak arkadaşım buraya herkes fikir sormaya geliyor herkes neticede doktoruna gider öğrenir...sadece meraktan burada herkes birbirinden fikir alışverişi yapar merak etme burada muayene etmiyoruzDD senin amacın ne dikkat mi çekmek söle derdin neyse pylaş dikkat çekmek için bu kadar coşmaya gerek yok:)))
Büyük ihtimal hsmilesin fikir degil teshis bence burdan koymus senin doktor teshisini ! Ayrica dertlide degilim cok sükür hamileyim allah sizede versin ! Ben öyle kesin kesin konusmasina kizdim sana ümit verio diye ! Banane yoksa cokta lülü yani naparsaniz yapin
Büyük ihtimal hsmilesin fikir degil teshis bence burdan koymus senin doktor teshisini ! Ayrica dertlide degilim cok sükür hamileyim allah sizede versin ! Ben öyle kesin kesin konusmasina kizdim sana ümit verio diye ! Banane yoksa cokta lülü yani naparsaniz yapin
Haaa şimdi anladım senin ani dalgalanmanın sebebini, gebelik hormonları :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Boşver kimse üzülmüyor sonuçta herkes farkında bunların sadece tahmin olduğunun, sakin olmaya çalış yoksa bebişi de gerersin yazık. İki tane doğurdum az çok bilirim neyin ne olduğunu. Doktoruma yüklenme lütfen zaten kadın karmakarışık :)
sorma tatlım ya bu gün neye ağladım anlatsam gülmekten katılırsın bi hamiş arkadaşımız canım tatlı istedi evdeki malzemeler bunlar bunlar ne yapabilirim bunlarla biri bişey tarif etmiş ama o malzemeler yok ki bende yazmış hamiş yaaa kıyamadım üzüldüm yaaa
bu arada eşim arkadaşlar bana soğuk nevale derler çok dygularımı ifade eden biri sulugöz değilimdirbu gün bunları yaşıyorum haaa bi de kocişkomu sabah sinirden yakapaça kapının önüne koydum bana muhalefet oluo die akşam oldu hala dalga geçiyor benle (((
Canım benim sende hamilesindir belki ondan duygusala bağlamışsındır :))
VLDNMRT canım sen neden uyumuyorsun bu arada???
bugün sabah çok erken kalktım işlerim vardı öğleden sora dayanamadım uyudum baya uyumuşum şimdi uyku gram yok sen neden uyumadın hala canımcım? uyu baya geç olmuş valla
zaman kavramı kalmadı bugün düzenim baya bozuldu:))) bana bakma yani karışık bnm durum :)
Valla canım benim kızımın burnu tıkanmış 5 dakikada bir kalkıp ağlıyo, sakinleştirip uyutuyorum 5 dakika sonnra yine aynı, bende uyu uyan uyku sersemi oldum uyuyamıyorum artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?