Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

Arkadaşım niye bu kadar tepki verdin sakin ol biraz. Hepimiz duyduk böyle şeyler olabilir tabi. Sen içini ferah tut. Ümit iyidir, boşa çıksa bile :))

Arkadaşım niye bu kadar tepki verdin sakin ol biraz. Hepimiz duyduk böyle şeyler olabilir tabi. Sen içini ferah tut. Ümit iyidir, boşa çıksa bile :))

kesin diye bişey demiyoruz sadece teselli edişyoruz tecrübelerimizle değil duyduklarımızla tabikii:) zira o kadar ciddiye alıp hayatını buraya göre yönlendirecek insanın burada ne işi var? amannn herkes bişey dio boşver tarantulacım ben ciddiye bile almadım :)))

Cok yüksek bi ihtimal hamilesin nedir ya ? Doktormu kendisi ? Neye dayanarak söylüyo ben onu bilmek istiyorum ???
Evet canım kendisi benim doktorum, tanıştırayım. Doktorum demişse vardır elbet bir bildiği. Sen galiba daha önceden dertlisin canım bu konudan ???? Bu ne hiddet bu celal. Ben sordum doktorum da fikrini söyledi. Anladın mı şimdi fikir, yani ihtimal, fikir sordum, fikir aldım

bak arkadaşım buraya herkes fikir sormaya geliyor herkes neticede doktoruna gider öğrenir...sadece meraktan burada herkes birbirinden fikir alışverişi yapar merak etme burada muayene etmiyoruz DD senin amacın ne dikkat mi çekmek söle derdin neyse pylaş dikkat çekmek için bu kadar coşmaya gerek yok:)))

Büyük ihtimal hsmilesin fikir degil teshis bence burdan koymus senin doktor teshisini ! Ayrica dertlide degilim cok sükür hamileyim allah sizede versin ! Ben öyle kesin kesin konusmasina kizdim sana ümit verio diye ! Banane yoksa cokta lülü yani naparsaniz yapin

Dikkat cekmeye ihtiyacim yok sekerim merak etme ben gayet düsüncemi yazdim yasakmi ? Neye dayanarak söylüyodun dedim ama hala bi cevap yok ! Acaba cevap veremedigin icinmi sen bukadar cosuyosun ben anlamadin ???

Ayrica sanal alemde dikkat cekmeye calisacak kadar asosyal bi insan degilim merak etme ... Neden herseye dikkat cekmek istio diosunuz ?? Cvp veremeyince hemen amaannn bosver dikkat cekmek istio diosunuz??? Beni taniomusun ne is yaptigimi kim oldugumu biliomusun ? Hayir ! Peki neye dayanarak bunu dedin anlamadim

hahaha bu hiddetinn bu celalin nedeni anlaşıldı zira bu yazdıklarımı en çok ciddiye alan sensin hamilelikten herhal tüm duyguları yoğun yaşamak :))) fikir beyan etmek teşhis değildir ayrıca insanlara güzel şeyler söylemek kötülük değildir moralini yüksek tutmaktır hamile değilsede kimse yıkılacak değil zira günümüzde bi şekilde evlat sahibi olmak istiyenlere tedavi ile çare buluyorlar....
ben insanlara güzel şeyler söylemekten hoşlanıyorum bunu seni rahatsız etmesi çok saçma sen buralara girip kendini sinir edeceğine bebeğinin sağlığıyla ilgili neler yapabileceğin konusunu araştır bence burda boşuna zaman kaybediyorsun :)

Haaa şimdi anladım senin ani dalgalanmanın sebebini, gebelik hormonları :) Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım. Boşver kimse üzülmüyor sonuçta herkes farkında bunların sadece tahmin olduğunun, sakin olmaya çalış yoksa bebişi de gerersin yazık. İki tane doğurdum az çok bilirim neyin ne olduğunu. Doktoruma yüklenme lütfen zaten kadın karmakarışık :)

Mutfakperisi bence artık kalp kırma. Uyu sen güzel güzel bebeğin dinlensin yazık uyuyamıyor sen gerildiğin için oda. Sağlıkla kal. Artık sebep sorma boşver bizim aramızda bu mesele. Ben razıyım o razı, sende olayı abartma daha fazla olur mu tatlım. Sakin ol ki sakin bir bebek getiresin dünyaya :)

sorma tatlım ya bu gün neye ağladım anlatsam gülmekten katılırsın bi hamiş arkadaşımız canım tatlı istedi evdeki malzemeler bunlar bunlar ne yapabilirim bunlarla biri bişey tarif etmiş ama o malzemeler yok ki bende yazmış hamiş yaaa kıyamadım üzüldüm yaaa

bu arada eşim arkadaşlar bana soğuk nevale derler çok dygularımı ifade eden biri sulugöz değilimdir bu gün bunları yaşıyorum haaa bi de kocişkomu sabah sinirden yakapaça kapının önüne koydum bana muhalefet oluo die akşam oldu hala dalga geçiyor benle (((

Canım benim sende hamilesindir belki ondan duygusala bağlamışsındır :))

VLDNMRT canım sen neden uyumuyorsun bu arada???

bugün sabah çok erken kalktım işlerim vardı öğleden sora dayanamadım uyudum baya uyumuşum şimdi uyku gram yok sen neden uyumadın hala canımcım? uyu baya geç olmuş valla
zaman kavramı kalmadı bugün düzenim baya bozuldu:))) bana bakma yani karışık bnm durum :)

Valla canım benim kızımın burnu tıkanmış 5 dakikada bir kalkıp ağlıyo, sakinleştirip uyutuyorum 5 dakika sonnra yine aynı, bende uyu uyan uyku sersemi oldum uyuyamıyorum artık :)

Valla canım benim kızımın burnu tıkanmış 5 dakikada bir kalkıp ağlıyo, sakinleştirip uyutuyorum 5 dakika sonnra yine aynı, bende uyu uyan uyku sersemi oldum uyuyamıyorum artık :)

kıyamam yavru ne kadar rahatsız oluyor demek ki o da rahat uyuyamıyor anne olmak kolay değil tabi allah kolaylık sabır versin canım sanada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…