Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Yaşasın evde olmak :)

kesinlikle 9 sene çalıştım ben 1 senedir evin tadını çıkarıyorum ama böle düzensizlikler oluyor uykuyla ilgili akşam uyumaz gündüz uyur modundayım bebiş gelirse düzelecek herşey inşşş:) sana sormadım 2 bebişle nerede çalışacalksın onlar başlı balına bir iş:)

yok valla canım bende 7 sene çalıştım. Mühendislik yaptım, çevirmenlik yaptım, öğretmenlik yaptım, sağlık fizikçisi oldum, anlayacağın aldım herşeydenbiraz nasibimi. Sonunda karar verdim ki çocuklarıma hakkıyla bakmam aileme en iyi katkı. Eşimde zaten hep diyordu sen kaldıramıyorsun erken uyanmayı, dışarda çalışmayı, keşke kendini yormasan daha fazla diye. Oğlum doğdu, doğum iznim bitti ama ben oğlumu bırakıp gidemedim. İstifa ettim. İyiki de etmişim. Çocuklarımı büyütüyorum hakkıyla en azından :)

bende çalışma hayatını bilen biri olarak ve en önemlisi çalışan bir annenin evladı olarak çocuklarımız için en sağlıklısının anne yanı olacağına inanıyorum 28 yaşımdayım anneme doymadım daha ne yalan diyim en doğrusunu yapmışsın fikrimce bende zaten evlendikten 6 - 7 ay sora bıraktım esnaftım ...

iyi yapmışsın valla canım. Benim annem ve baban biraz içerlediler işi bırakmama hatta geri dönerim diye beklediler, seni o kadar sene evde oturasın diye mi okuttuk falan dediler ama valla kimse kusura bakmasın, ihtiyacım olsa hiç ne iş olduğuna bile bakmam çalışırım ama çok şükür ihtiyacımız yok niye şımarıklık yapıp çocuklarımı rezil edeyim ki, çocuğa annesi gibi bakabilirir mi kimse

bende katılıyorum sana ihtiyaç olsa insan herşeyi yapar şükür el ayak tutuyor tecrübede var...en iiyi boşver onlarda kendilerince haklı amabizde haklıyız :):)) yaşasın ev hayatııı aslında çalışmaktan daha yorucu bir durum ama olsun ev huzurlu olduktan sonra gerisi boş :)

Kesinlikle :)) Canım nerdensin diye sorucam ama cevap vermeyebilirsin hiç alınmam. Sohbetin çok hoş. Zor bulnuyor hoşsohbet arkadaş :)

Kesinlikle :)) Canım nerdensin diye sorucam ama cevap vermeyebilirsin hiç alınmam. Sohbetin çok hoş. Zor bulnuyor hoşsohbet arkadaş :)

sorun değil canım ben çorlu tekirdağdanım bu arada çok sağol senin sohbetinde çok hoşş ve tam anne olmuşsun anaçsın :))) ( az önceki mevzudan dolayı :) )

sen nerdensinz tatlım?

sorun değil canım ben çorlu tekirdağdanım bu arada çok sağol senin sohbetinde çok hoşş ve tam anne olmuşsun anaçsın :))) ( az önceki mevzudan dolayı :) )

sen nerdensinz tatlım?

:)) Teşekkür ederim canım. Haliyle öyle oluyor. Ben Hatay merkezden. Çoook uzakmışız birbirimize :)

Kutusunun üzerinde ENSURE One step pregnancy test yazıyor ama içinde INTEC yazıyor folyonun üzerinde. Dün bariz çift çizgi görmüştüm bugün bu markayı getirmişti eşim 2 kere yaptım ikisinde de tek çizgi hemde gayet net tek. Delirdim galiba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…