- 2 Ocak 2009
- 1.410
- 44
- 158
canım yaptım bendede negatif soradan 2. silik çizgi çıktı ama ilk on dk ya bakılyor testlerde((
Ne biliym canım ya kafayı bozduk iyice galiba
hahaha aynen tatlım yaaayok ya bende hiç bi değişiklik sadecekasıklarım en kocişkoma kızgınım buu aralar yapmıcam ona çocuk adet olcam galiba 3 gündür böyle de yok yaa taktıkça gelmiyor adet ben inandırdım artık bişey olmadığına za
:)) Alemsin ya. Tamam eğer hamişsen de içinde tut doğurma :)) Valla bugün bi test yaptım kafamı bozdu, süt gibi bembeyaz çıktı yaGerçi varsada yoksada bugün bi çalışma yaptık, eğer hamile değilsem bugün yumurtlama günümdü. Artık bekliycez. Varsa da pekişmiş olur :)))
Canım bi vücut sıcaklığını ölçsene, var mı evde derece?
süpersin tatlım bencede tam zamanında çalışmışsın:)bu kes olur inşallah hemen ayağa kalkmasaydın barim:26::26:
ence ikimizdede bişey yok şu an ama bakalım inş sende bu çalışma işe yarar ben yumurtlama günlerimi hiç takip etmedim bugüne kadar etmicemde ya üstüne düşmek istemiyorum sanki çok istersem olmazmış gibime geliyor
b
yok tatlım ya hatta elim ayağım buz gibi üşüyorum
Kalmadım hemen bekledim biraz :) Ya zaten takip etmesende olur. Adetinin 1. gününden itibare 9. günle 15. günler arası günaşırı ilişki yeterli ve başarılı olacak bir çalışma takvimi :) Bana güven 2 tane doğurdum ikiside ilk denemede hemde :)
sen adet olucan galiba canımNEyse canım daha önümüzde nice aylar var, daha genciz dimi :)
Valla bilmiyorum tatlım ama ben halen hamile olduğumu düşünüyorum. Yani çok istediğinden falan değil, belirtiler öyle gösteriyor
ayyy hadi inşallahhh neler var belirtiler anlatta bende sevineyim senin adına
Canım benim ya :) İnşallah hamilesindir de senin adına da seviniriz. Canım kilo artışı, karnımın alt tarafı resmen bombe oldu, gergin, ani hareketlerde batmalar oluyo, iştahım açıldı, kokulara hassaslaştım, göğüslerim şiş, uçları koyulaştı, gündüz öyle çok uykum oluyo ki anlatamam, bi de kızım gelip gidip karnımı öpüyo, galiba o da delirdi :))
ayyyy minik kuşuma bak benim içine doğmuş sanki çocukların o tür yapıları var...bu arada az öncede sormuştum görmedin sanırım canım prenses nasıl oldu sağlığı nasıl?
ewet bu belirtiler gebeymişsin gibi sanki hadi inşallah canmgelir bu ay bari senin olmuş olsunda bende bi hamile haberi alıp avunayım
İyi canım iyi, uyuyo şimdi mışıl mışıl, sağol sorduğun için. Bütün bebeklerimi uyuttum, koca bebeğimde dahil :) bende uyuyayım en iyisi, sabah erkenden oğlanı kaldırıp okula gönderiyorum. Uyanamam biraz daha oturursam. Bakalım bebek var mı, umarım ikimizde de vardır canım. Ben kaçıyorum. Kendine dikkat et. İlaç falan içme sakın hamile değilim diye. Kanaman olsa da içme doktoora gitmeden, bende kanama hep oluyordu hatırla. Doktora mutlaka git olur mu canım
İyi canım iyi, uyuyo şimdi mışıl mışıl, sağol sorduğun için. Bütün bebeklerimi uyuttum, koca bebeğimde dahil :) bende uyuyayım en iyisi, sabah erkenden oğlanı kaldırıp okula gönderiyorum. Uyanamam biraz daha oturursam. Bakalım bebek var mı, umarım ikimizde de vardır canım. Ben kaçıyorum. Kendine dikkat et. İlaç falan içme sakın hamile değilim diye. Kanaman olsa da içme doktoora gitmeden, bende kanama hep oluyordu hatırla. Doktora mutlaka git olur mu canım
canım buradamısın cevap gelmedi senden:26::26::26::26:
Burdayım canım. Makinadan çamaşırları çıkarıyordum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?