Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

hoşgeldin nasılsın var mı bir gelişme canım?

Canım aslında özelden ikinci mesajı da yazdım ama sanırım gelmedi. Hamile değilim malesef bugün manyaklığın sınırlarını zorlayarak 2 farklı marka testi yanyana koydum ve ikisini aynı anda yaptım ve sonuç ikisi de bembeyaz Sen hala regl olmadığına göre vardır birşey bence ya, inşallah yani

ooo sen onu daha yeni mi yapıyorsun ben en son dün yaptım ya test ondan 2 gün önce de başka marka almıştım onsan bi önce yine başka idrarımla oynuyorum kaç gündür teyyy allahım ya sen sabır ver bana

bozma moralıni balım inş önümüzdeki aya bak önemli çalışmalar içerisinde ol şu 5-6 gün

bilmiyorum ya ağzımın tadı sanki çamaşır suyuna maruz kalmışım gibi oldu 2 gündür sol yumurtalığımda sancıyor belde ağrıyor adet belirtisi gibi bunlar ama ortada bişey yok

vallaha ya artık yok ama test 20 marta kadar. Canım senin yumurtlama günlerin geldi neredeyse tekrar onun ağrısı da olabilir. Keşke bugün kanda baktırsaydın

vallaha ya artık yok ama test 20 marta kadar. Canım senin yumurtlama günlerin geldi neredeyse tekrar onun ağrısı da olabilir. Keşke bugün kanda baktırsaydın

o zaman bende bu aralar çalışayım hehehe

ben p.tesi yaptırcam kan olmadı dr a gözükeyim bi sorun mu var die aslınd yumurlama dönemim geldiinin habercisi ise yumurtalık sancısı o zaman şubatın 10 ile 15 i arasında da olmuştu sancılar hatta halam gelmişti halama dedim adet yakın ya başım da ağrıo die bir muhabbet geçti oradan hatırlıyorum günlerini o zamanlar olmuş olsa bile belli olurmuydu bu zamanlar:26::26::26::26:

Canım en son ne zaman adet olduğunu hatta hatırlıyorsan son adetinden bir önceki adetinin tarihini yazar mısın. Hatırlamıyorsan kaç günde bir adet olduğunu

Canım en son ne zaman adet olduğunu hatta hatırlıyorsan son adetinden bir önceki adetinin tarihini yazar mısın. Hatırlamıyorsan kaç günde bir adet olduğunu

en son 13 ocak ondan önce 10 aralık ondan önce 4 kasım netten bakmıştım bende olmam gereken tarih 17 şubat çıkmııştı ondan şu kadar geçti bu kadar geçti diyorum

en son 13 ocak ondan önce 10 aralık ondan önce 4 kasım netten bakmıştım bende olmam gereken tarih 17 şubat çıkmııştı ondan şu kadar geçti bu kadar geçti diyorum

Canım son döngün 31 gün, önceki 36 gün. Yani buna göre adetin düzensiz. Önceki adetinde gecikmiş aslında. Bence sen bian önce görün doktora kist falan varsa tedavi görürsün. Yinede biz hamile olmanı dileyelim ama

ewet canım bir düzensizlik söz konusu ama daha önceden bunun için dr a gitmiştim gayet sağlıklı görünüyorsun demişti:18::18::18::18::18:

zaten p.tesi gittiğimde kanda çıkmassa soluğu dr.un yanında alıcam bu kes baya gecikti :18::18::18::18:

Canım inşallah hamilesindir. Aslında 3-4 mart yumurtlama günün olabilir. Değerlendir diycem ama hamileysen de bebeğin tutunduğu 15-20 gün ilişki önermiyor benim doktorum. En iyisi sen kesileştir de sonra çalışma yap. Bi kaza çıkmasın sonra. Bide doktoruna söyle istersen bebek istediğini folik asit başlatır büyük ihtimalle. Tabi hamileysen kesin başlatır zaten.

anladım tatlımmm amannn dün senle konuştuk ya öle nette takıldım kafamdan silip attım bu düşünceleri rahat bir uyku çektim sonra baktım bu günde bişey yok yine başa sardım

şu andan itibaren yine unutuyorum hehehe bari stres altında dahada gecikmesin

nasıl geçti günün neler yaptın? benim uyku iyice şaştı valla ya dengesizlikten günleri algılayamıyorum bi çaresine bakmalıyım

Bugün resmen sakar şakir gibiydim :) Misafirim geldi kahve yaptım sonra da döktüm kolum yandı biraz, halının halini sorma gitsin zaten, bide halı yıkadım Sonra kaloriferekömür atayım dedim fanı kapatmayı unutmuşum, her tarafım kül oldu 2 saat önce duş almıştım tekrar almak zorunda kaldım vucudum kurudu çatladı. Sonra yazık kocabebişimin üzerine ayran döktüm. Akşamda çoook kötü bi haber aldım ondan beri aklım yerinde değil sanki. Gece birkaç sayfa kitap okuyup uyuyorum hayal gücü çalışınca uykuya dalmak kolay oluyo, kitabı kaldırmayı unutmuşum ece cadım paramparça etmiş, çok üzüldüm ona da. öyle işte iş, güç, çocuk, yemek falan derken gün nasıl bitiyo anlamıyorum zaten. Sen neler yaptın

aksiliklerle dolu bir gündü demek ki canım neyse yırttın bugünden inşallah yarın daha iyi geçer bende sıradan klasik bir gün geçirdim evi topladım komşunun 2 yaşında bir oğlu var beni çok sever annesinden habersiz lank diye gelir bana şebekimm benim onunla oyalandım baya bugün annesinin de canına minnet ancak benim yanımdayken rahat bir nefes alıyor o da zira onun oluşuyla büyük bir aşk yaşıyoruzbirde şu an bnm koca bebek burada takılmama taktı belli etmemeye çalışşsada içten içe gıcık oluyor farkediyorum

İyi ne güzel bebek hasreti çekmiyosun o zaman :) Senin koca bebeğin gıcık olması gayet normal canım, kendini onun yerine koyarsan bunu rahatlıkla anlarsın zaten, o otursa böyle bilgisayar başında ne hissedersin sen??? Neyse bebiş olunca ikinizi de uyutmayacak zaten :)

evet canım sağolsun benim minik yakışıklım

evet haklı kesinlikle bişey demiyorum bnde aşkım ne olacak erkeklerin kadın muhabbetinde ne işi var ya da reel hayatla belkide asla görüşemeyeceğimiz kişiler die telkin ediyorum ama bakalım bişi demes bnm aşkım yaa kıyamam iice rahatsız olursa kontrol ederim kendimi napalım

Kız yok demez zaten de işte içinden üzülüyodur yazık :) Neyse sende biraz frenlersin artık kendini napcan.Canım ben bütün işlerimi bitirdim, kızım da uyudu şimdi, artık uyuyayım en iyisi. Sen napıcan, uyku yok mu uyku?? Bu arada bana mutlaka haber ver gelişmeleri görüşemezsek haftasonu olur mu canım.

tamam balım özelden yazarım olmassan burada öpüyorum ii geceler bende uykudan eser yokta bakalım bugün öğlen uymuştum belki uyumam yarında akşam 9 gibi yatıp erken kalkınca benim düzenim tamamdır küçük prensesi öp yeri tatlı uykular

Deneme1 başarısızlıkla sonuçlandı malesef canım. benim cadı, anneeee tatam deldiiiii, diye geldi yanıma. Kakasını yaptı şimdi babasını uyandırmaya çalışıyo, uyandırma kızım diyorum kızıyo bana hayır bişey söyliycem babamaaaa diyo, bende bıraktım geldim belki uyuyakalır babasının yanında. Sende durum nedir canım uyku vaaamı uyku

sende onun totosunu isiysaydınnn kıyamam bebişler öle sabredemiyorlar ya malesef

bende de yok uyku halen canım ama uyumamda herhal uyku düzenimi 1 günlük uykusuzlukla düzeltirim herhal ama sana üzülüyorum yafff sen ben gibi diilsinki bir de çokcuklar var senin uğraşman gereken (

Hiiç üzülme bana ccanım, biz kocamla ikimizde hak ettik böyle uyutmayan bebişleri, müstehakız yani anlayacağın. Üniversideyken de sabahlara kadar mesajlaşır sonrada doktora giderdik beraber uyuyamıyoruz diye :)) manyak kafalar işte :)) Çalışma hayatında da uyumazdık yine sabahlara kadar, evlendik yine uyumazdık sabaha kadar bira muhabbeti yapardık, taaaaa ki hamile kalana kadar :)) Sonra bira muhabbeti yapamadık ama yine uyumadık, oğlanda o uyurdu biz yine uyumazdık, işte şimdi de bi cadımız oldu, ne beni uyutuyo ne babasını, o yüzden hiiiç acıma sen bana :)))

vallah aynıymış hayatınız bizimkiylee bizimde hayat aynen bahsettiğin gibi başladı ve devam etmekte

bizim bebişte mi öyle olcek acep?:44::44::44:

neyse ya hep düzeltecem diyorum ama hep belli bi süre sora aynı oluyor bnm eşimde işe 12 gibi gider gece 12 gibi gelir ee gelincede laflamazssak ya da beraber film izlemessek olmuyorrr hooopppp yine düzen bozuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…