- 2 Ocak 2009
- 1.410
- 44
- 158
vallah aynıymış hayatınız bizimkiylee bizimde hayat aynen bahsettiğin gibi başladı ve devam etmekte
bizim bebişte mi öyle olcek acep?:44::44::44:
neyse ya hep düzeltecem diyorum ama hep belli bi süre sora aynı oluyor bnm eşimde işe 12 gibi gider gece 12 gibi gelir ee gelincede laflamazssak ya da beraber film izlemessek olmuyorrr hooopppp yine düzen bozuk
Canım muhtemelen öyle olacak sizin bebişte :) Genlere işliyo heralde uyumama sendromu :) Ama boşver ya uyuyacaz da büyüyecez mi daha :) Hiç pişman olmadım valla fırsatım vardı da uyumadım diye. Hayat kısa her anını değerlendirmek lazım dimi, yoksa yetmez ki bize, ne kadar az uyursak o kadar daha fazla sevebiliriz koca bebeklerimizi, aşk olunca uyku olmasa da oluyo boşver
aynen tatlım ya bakıyorumda herkes bnm gibi hissediyor kocalarına karşı bunlar hiç büyümüyorlar yaaçocuk gibiler
dışardan bakıldıklarında da kocaman olgun ağır başlı zannedersin
Büyümesinler zaten canım, onlar büyüdükleri gün hayat monotonlaşır. Aşkım1'im o benim, sonra Aşkım2 ve 3 geldi, aşkımız kaatmerlendi, inşallah sizinde bebişleriniz olur en kısa zamanda da, aşkınıza kat olur canım benim :)
ooo senin aşkın4 te gelirse yakında ballı börek şen yuva olacak inşallah
inşallah canım hayırlısı ile gelsin
bazen korkuyorum ya ne bilem sankim ben becerem anneliği gibi gelio:26::26:
Becerirsin becerirsin hemde alasını, senden harika bi anne olur canım :) Ben uyuyorum bu arada tatlım, cadım uyudu kaldı babasının sırtında:) bende gidip uyuyayım biraz :)
İyi geceler sana canım, dikkat et kendine
İdrar testleriyle ilgili yardimci olurmusunuz ben bi.suphe uzerine reglim bitti bu ay zaten korunmstk ama yinede emin olmk icin reglim bitince idrar testi yaptim reglin 10.gunuydu yaptigimda yani reglimi gunundede oldum bitti yaptigm gun sadece regl bitimi diye peceteye kahve leke gelmisti bu sonucu etkilermi ve o gun ilk idrarla yaptim testi damlalikla aldim idrari damlattim orda kabarciktan dolayi hava olustu 3 4 damla bastirip damlattim bu sorun olyrmu bi suru incelikten bahsediyolar kabarcik olusmasn damlatirkn falan diye kafam jaristi bu onemli degil dimi idrarimizin orta akimindan yada biterken son akimindan almk onemlimi yoksa gelisiguzel idrar ornegini alip damlatmk yeterlimi hic bilgim yok uzun anlattim ama yardm edersenz sevinirm
tatlım ya uzun olduğu kadar karmaşıkta olmuş san kim:44::44::44::44::44: hehe
ben hiç kabarcık olayı falan dikkat etmedim ama idrar testi kesinlikle herzaman doğru çıkıomuş onu anladım ayrıca genelde idrarın orta akımının daha sağlıklı olacağı söyleniyor ama çoğu kişi buna dikkat etmiyor o kadar da önemli bir detay değil kanımca
benim adetim 10gun gecmişti ve cıkmamıştı hergün test yapıyordum bende saglıkocagına gıttım orda idrar tahlılı yaptırmıştım pozitif cıkmıştı
İlk once cvp verdigin icin tsk ederim yani ben ilk testi regk bitimi yaptim iliskimiz ustunden 25 gun gecmisti sabah idrariyla orta akimla yaptm ikinci reglimo oldum tegl bitimi yinr ysptim bunu yaptigimda ilk.aldigim idrar ornegi dokulynce tekrar idrar ornegi aldim ve idrarim az geldi yeni wc gittigim icin buda negatif cikti simdi daha net anlattim sanirim yani bu testlete guvenebilirm ince detaya kimsr dikkat etmiyodur o kadar dimi:) 10 gune kadar 3.regl olucam ins yani uzerine gorme degildir dimi 5 6 gun suruyo ve testlerde olsa cikarfi dimi basinizida agrittim
benimde beş gün geçti hala daha birşey yok test yapıyorum hep negatıf...
canım hemen kaptırma kendini benim yaşadıklarımı yaşamanı istemem idrarda negatifse emin ol negatifdir stres yaptıkça geçikmeni uzatırsın:44::44::44::44:
takma kafana daha fazla uzamasın
Canım hayırdır regl mi oldun??
hayır hala olamadım meleğim
kan testi yaptırdım dün nagatif
Tatlım tatlım üzülme yav, daha ilk maçtan havlu mu atacan, durmak yok maça devam :))
haklısın canım ama napiim ümitlenmiştim
şimdi de başka bişeyin stresini yaşamaktayım neden gelmedi bir dorun mu var die dile kolay 16 gün olduve hiç bişey yok akıntı bile yok adete yakın olması gerekemez mi? offf ya bir problem varsa ben uzun bi süre unutmalıyım bebiş işini
salı dr a gidicem bi hal çaresine baksn şu reglimin ne kadanda tutarsız davranıyorum şu sıralar
Cok tsk ederim umarim sizde kisa zamanda bebeginize kavusursunuz..tabikii bence olsa çıkardı testlerde
Cok tsk ederim umarim sizde kisa zamanda bebeginize kavusursunuz..
Canım yalnız bir şeyi unutuyorsun ki, o da şudur: VARDIR HER İŞTE BİR HAYIR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?