Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Cok tsk ederim umarim sizde kisa zamanda bebeginize kavusursunuz..

Canım sen ciddi ciddi oturup üzülmüyorsun değil mi, hrmonlarında bir dengesizlik olmuştur, benim de geçen sene olmuştu, 20 günlük tedavi sonunda herşey normale döndü. Lütfen aklına kocaman kocaman şeyler getirme, kadınlar enteresan yaratıklar, ay tutulsa bizim adetimiz gecikir, illa ki kötü birşey olması gerekmez ki. Canını sıkmak yok olur mu tatlım. Salıya kadar sabret, öğrenirsin sonra sebebini

herşeyin hayırlısı tabi balım sn neler yaptın sevimli yaratıklar nasıl?

Canım sen ciddi ciddi oturup üzülmüyorsun değil mi, hrmonlarında bir dengesizlik olmuştur, benim de geçen sene olmuştu, 20 günlük tedavi sonunda herşey normale döndü. Lütfen aklına kocaman kocaman şeyler getirme, kadınlar enteresan yaratıklar, ay tutulsa bizim adetimiz gecikir, illa ki kötü birşey olması gerekmez ki. Canını sıkmak yok olur mu tatlım. Salıya kadar sabret, öğrenirsin sonra sebebini

canımsın yaaa:) yok canım akşam çok ağladım yalnız da bu gün toparladım:)

zaten aklımda yoktu ne güzel takmıyordum da ama gecikme olunca hafiften bi hayalkırıklığı yaşadım doğal olara ama şimdi iyiyim hem daaa gencim ben yaaa
hiç anne olacak bir tipte yok bende zaten

bakalım yüce mevlam ne zaman nasip ederse o zaman olsun ben beklerim 2 sene daha o zamana kadr olmassa tedavi ile yapmaya çalışırım:)

çocuklarım sordum nasıllar sevimli yaratıkların?

Kız sen iyice delirdin. Ya dur hele dün bir bugün iki, hemen nerden çıkardın 2 yıl beklemeyi, yok tedaviyle yapmayı, seni duyan sanır hummalı bir çalışma içerisindeymişsin de başarısızlıkla sonuçlanmış. Böyle düşünmeye devam edersen psikolojik olarak kısırlaştıracaksın zaten kendini. Kendini gerçekleştiren kehanet diye birşey var. İyi düşün iyi olsun. Öyle 2 yılı tedaviyi düşüneceğine, gelecek ay karnında bir fasulyeyle dolaşırken nasıl hissedeceksin onu düşün. Düş hayattaki en gerçek şeydir unutma, düşle ve olsun. İyiyi düşle iyi olsun :)

Böcekler iyi bu arada, her saniye bişey istiyolar onlarayetişmeye çalışıyorum işte :))

Canım bu arada yemek yapıcam, gecikebilir cevaplar :)

n ebiliim kız aklıma arara geliyor 8 ay oldu die ama bakalım allah nasip ederse bekliyeceğim artık :)
daha önceki aylarda hiç acaba hamilemiyim olacakmıyım ya da olayım bari felan düşüncelerim olmadıda olur artık sanırım:)

yapcaz ve olacak bu çocuk

istekleri bitmes ki çocukların her geçen gün kat kat artar vallahi ben yeğenlerimden biliyorum

canları sağolsun onların

ben de yaptım ama şimdi evi toplayam dağıttım kendimi bu aralar evimi güzellleştiremde kendime gelek kihhhkohhhh

akşama da eşimin yanına giderim işyerine değişiklikolsun bana geldiğimde burda olursan görüşürüz yine kolay gelsin sana meleğimmmm

iyi akşamlar arkadaşlar. ben bugün yine test yaptım negatif. 1 martta hasta olmam gerekti.

iyi akşamlar arkadaşlar. ben bugün yine test yaptım negatif. 1 martta hasta olmam gerekti.

Canım istiyorsan umarım hamilesindir ama ümitlenme fazla çünkü olsa çıkardı silik de olsa. Sonra hayal kırıklığına uğrama. En iyisi kan testi. Birde ONCOMED gebelik testi gerçekten kaliteli :)

hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn

İyiyim de canım sağ kasığımda çoook acayip böyle beni yerimde hoplatan batmalaar var, anlamadım nedir

hayırdır inşallah canım üşütmüş olmayası ayaklarından?(( kramplar şeklinde oluyorsa bende de oluyor ara sıra ama öle bi an nefesimi kesio sonra gidio bunlar normal ama senin sürekli mi oluyor?((

hayırdır inşallah canım üşütmüş olmayası ayaklarından?(( kramplar şeklinde oluyorsa bende de oluyor ara sıra ama öle bi an nefesimi kesio sonra gidio bunlar normal ama senin sürekli mi oluyor?((

Yok canım ilk defa oluyor böyle anlamadım ki. Sen nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…