- 2 Ocak 2009
- 1.410
- 44
- 158
Cok tsk ederim umarim sizde kisa zamanda bebeginize kavusursunuz..
herşeyin hayırlısı tabi balım sn neler yaptın sevimli yaratıklar nasıl?
Canım sen ciddi ciddi oturup üzülmüyorsun değil mi, hrmonlarında bir dengesizlik olmuştur, benim de geçen sene olmuştu, 20 günlük tedavi sonunda herşey normale döndü. Lütfen aklına kocaman kocaman şeyler getirme, kadınlar enteresan yaratıklar, ay tutulsa bizim adetimiz gecikir, illa ki kötü birşey olması gerekmez ki. Canını sıkmak yok olur mu tatlım. Salıya kadar sabret, öğrenirsin sonra sebebini
canımsın yaaa:) yok canım akşam çok ağladım yalnız da bu gün toparladım:)
zaten aklımda yoktu ne güzel takmıyordum da ama gecikme olunca hafiften bi hayalkırıklığı yaşadım doğal olara ama şimdi iyiyim hem daaa gencim ben yaaa
hiç anne olacak bir tipte yok bende zaten
bakalım yüce mevlam ne zaman nasip ederse o zaman olsun ben beklerim 2 sene daha o zamana kadr olmassa tedavi ile yapmaya çalışırım:)
çocuklarım sordum nasıllar sevimli yaratıkların?
canımsın yaaa:) yok canım akşam çok ağladım yalnız da bu gün toparladım:)
zaten aklımda yoktu ne güzel takmıyordum da ama gecikme olunca hafiften bi hayalkırıklığı yaşadım doğal olara ama şimdi iyiyim hem daaa gencim ben yaaa
hiç anne olacak bir tipte yok bende zaten
bakalım yüce mevlam ne zaman nasip ederse o zaman olsun ben beklerim 2 sene daha o zamana kadr olmassa tedavi ile yapmaya çalışırım:)
çocuklarım sordum nasıllar sevimli yaratıkların?
Canım bu arada yemek yapıcam, gecikebilir cevaplar :)
Canım bu arada yemek yapıcam, gecikebilir cevaplar :)
iyi akşamlar arkadaşlar. ben bugün yine test yaptım negatif. 1 martta hasta olmam gerekti.
iyi akşamlar arkadaşlar. ben bugün yine test yaptım negatif. 1 martta hasta olmam gerekti.
canım ben adetimin 6. günü 5 saniyede çıkan kopkoyu çift çizgiyle öğrendim
ben de yaptım ama şimdi evi toplayam dağıttım kendimi bu aralar evimi güzellleştiremde kendime gelek kihhhkohhhh
akşama da eşimin yanına giderim işyerine değişiklikolsun bana geldiğimde burda olursan görüşürüz yine kolay gelsin sana meleğimmmm
hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn
hoşbuldum tatlıııımmm nasılsın?
İyiyim de canım sağ kasığımda çoook acayip böyle beni yerimde hoplatan batmalaar var, anlamadım nedir
hayırdır inşallah canım üşütmüş olmayası ayaklarından?(( kramplar şeklinde oluyorsa bende de oluyor ara sıra ama öle bi an nefesimi kesio sonra gidio bunlar normal ama senin sürekli mi oluyor? ((
napiim işte canım öle bi çıktım dışarı sıkıldım hemen geldim şimdide ütü yapıcamda çok zor gelioYok canım ilk defa oluyor böyle anlamadım ki. Sen nasılsın?
napiim işte canım öle bi çıktım dışarı sıkıldım hemen geldim şimdide ütü yapıcamda çok zor gelio
:26::26:
Valla bende nefret ediyorum ütüden. Çok mu ütün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?