Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
yok ya öle gözümde büyüttüğüm kadar yok ta işte

Ben önceleri biriktirip haftalık yapıyodum ama çok zor oluyodu, artık makinadan çıkarıyorum peteklerin üzerine atıyorum ütülenecekleri hafiften kuruyunca ütülüyorum. Bikaç parça oluyo zaten günlük yapınca yada iki günde bir yapınca.

aynen canım o birikince yapılan ütüler kabus yaaaa o ne öle bende birikitirmiyorum artık:))

İyi geceler hanımlar,daha önce de benzer bir konuya yazmıştım belki burası da olabilir yine de yazayım Ben gebeliğimi adete 6 gün kala idrar testinde öğrenmiştim ertesi gün hemen kan tahlili yaptırmıştım 21.0 çıkmıştı değerim.Fotoğrafı da bu işte hayalet gibi

canım benim gözler bozuk çizgi göremedim ama 6 gün kala çıkması harika :) Hayırlı olsunn bebişin :))

canım bu arada fotoğraftaki testin markasını hatırlıyor musun??

canım benim gözler bozuk çizgi göremedim ama 6 gün kala çıkması harika :) Hayırlı olsunn bebişin :))

Yok canım senin gözler normal de bizimki fazla çalışıyor Biz bebek isteyenler topiğinde bu tür testleri direk pozitif sayar tebrik ederiz çok uğraştık bebek için hepimizin bir hikayesi vardı zor zamanlarımız oldu o yüzden o çizgi o kadar netti ki bizim için daha silikleri bile var biliyor musun senin gözler sağlam yani.Bu arada bebişim altı aylık oldu bile çok şükür.Allah isteyen ve bekleyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

Evet canım çok hassas ve güvenilir bir test De-Bi marka.Duyarlılığı 20 mIU/mL ve benim değerim 21ken böyle çizgi çıkmış iyi test yani

Teşekkür ediyorum canım cevabın için. Benim bu topiğin 221. sayfasında bi testim var resim ona bi baksana

inşallah canım

Canım yine paranoyaklaştım biliyor musun, ama şuan göğüslerime yanlışlıkla elim değse sıçrıyorum o kadar çok acıyo, geçen günkü çalışma sonuç verdiyse eğer bu kadar erken olur mu acaba bu kasık batması, göğüs hassasiyeti, yorgunluk gibi belirtiler sence

bence olur sana bişey anlatayım aklıma gelince moralim bozuluyor ama bak bnm 8-9 ay önce kadar önce bi hamilelik tecrübem oldu ama malesef düştü( işte o zaman hamiş olduğumu adetime daha bi kaç gün varken öğrenmiştim dr şok olmuştu bu kadar erken nasıl anladın diye:) anlama sebebim de göğüslerim aynı senin bahsettiğin gibi olmuştu kasık batması da tek bi tarafta yoğundu birde iştahsızlık vardı o kadar:)))

Canım benim geçmiş olsun çok üzüldüm. Umarım bir daha yaşamazsın. Ne bileyim ya manyaklaştım yine ben. Adetime birkaç gün olsa keşke hiç durmaz test yapardım ama daha çoook var. Yani korunmasız ilişkiden 4 gün sonra çıkarmı belirtiler diyosun???

4 gün sonra çok erken ama bilmiyorum belki daha önce olmuştur:44::44::44:

test alsana yine

ayyy yap yarın bende merak ettim miratekt die bir test var çok ii gibime gelio o ondan al onda erkende olsa silik çıkar

4 gün sonra çok erken ama bilmiyorum belki daha önce olmuştur:44::44::44:

test alsana yine

ayyy yap yarın bende merak ettim miratekt die bir test var çok ii gibime gelio o ondan al onda erkende olsa silik çıkar

biliyomusun test var evde yapsam mı şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…