Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
ben adet oldum ve sonra 3 aylık hamıle oldugumu ogrendim ilginç bı durumdu anlıcagınız

üstüne görmüşsün yani sağol canım bir de ben şey duydum üstüne görülen gebeliklerdeki çocuklar inanılmaz güzel oluyorlarmış eminim senin böcüğünde öyledir:)

bak tarantulacım bir arkadaşımızda örnek oldu bize::) yuppiii yuppiii haydi inşallah taratulada öyle olmuştur:)

canım hadi ama meraktan dellendim burda

yoksam güzel haberi aldında bizi unuttun mu?

inşallah vardır tüm kalbimle diliyorum bu ayki tesellim sen olursun

tekrar merhaba canım. merak ettim durumunu, var mı bir gelişme?? İnsallah iyi haberdir :)

yok canım ya. arada sadece wc ye gittiğimde tuvalet kağıdına gelen kahverengi akıntı. ama şefaf akıntı daha yoğun. sürekli adetmişim gibi ıslak ıslak :26:
benim ilk gebeliğimde düşük ondan tırsıyomda biraz

Canım aslında söylediklerin gebelik belirtisi ama test negatif diyosun. Gerçi kimilerinde adeti 10 gün geçene kadar çıkmıyo idrarda. Bana hamileymişsin gibi geliyo ama hayırlısı canım ya :)

İyi günler anne adayları bizde bebek istiyoruz 1 yildir korunmuyoruz ama olmuyor. Bu ay 4 martta olmam gerekiyordu ama olmadim umutlanmistim simdi de ucuk pembe bir kanamam oldu sanirim hastalaniyorum halbuki cok umutluydum bu aydan :'(
Boyle olup hamile kalan var mi ? Beni aydinlatabilir mi? İyi gunler hepinize rabbim hayirli evlatlar nasip etsin insallah tum isteyenlere..

7 gün geçiyordu anında çift çizgi çıktı valla.. bi haycan bi gözyaşı sormayın..:)

Ben de bir kaç ay önce gebe kalmıştım (sonrasında ne yazık ki düşük yaptım ) Ben gebe kaldığımı hissetmiştim zaten. Sol yumurtalığımda iğne batıyor gibi ağrı oluyordu. Özellikle de yatakta dönerken... Midem devamlı yanıyor ve devamlı bir şeyler yeme isteğim vardı. Herkeste aynı belirti olmaz tabi ki ama farklı bir şeyler olduğunu hissediyor insan.

Adet günümden iki gün önce Fortel test aldım. (adetim bu arada çok düzenli 28 günde birdir.) Bir sürü para verdiğim bu erken gebelik testi hiç bir işe yaramadı arkadaşlar! negatif verdi! üzerine kan testi yaptırdım negatif verdi! bir gün sonra 5 TL.lik testlerden yaptım pozitif verdi ve nihayetinde hamileydim. Kan testinin dahi kadının hisleri kadar kesin sonuç vermeyeceğini söyleyebilirim. Biraz sabırlı olup, vakti geldiğinde uyduruk idrar testleri ile bile sonuç alabildiğinizi göreceksiniz.

Şimdi yeniden gebelik istiyorum. Sanırım artık daha çok buralarda olacağım..

Sevgilerle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…