ben adet oldum ve sonra 3 aylık hamıle oldugumu ogrendim ilginç bı durumdu anlıcagınız
canım hadi ama meraktan dellendim burda
yoksam güzel haberi aldında bizi unuttun mu?
inşallah vardır tüm kalbimle diliyorum bu ayki tesellim sen olursun
sizi unutur muyum hiç ama haber yok tek çizgi yinekızım uyandı geç yazdım ondan :)
ben adet oldum ve sonra 3 aylık hamıle oldugumu ogrendim ilginç bı durumdu anlıcagınız
Bebeğin hayırlı olsun canım. Bir nefeste sıhhatle dünyaya gelsin inşallah. Öyle oluyor evet adet günü geçtikten sonra hemen çıkıyor
iyi akşamlar arkadaşlar. ben bugün yine test yaptım negatif. 1 martta hasta olmam gerekti.
tekrar merhaba canım. merak ettim durumunu, var mı bir gelişme?? İnsallah iyi haberdir :)
olsun balım bi dahaki ay inşallahhh
canım benim kocişko beni çağırıo çıkıorum ben yarın detaylı konuşuruz öpüyorum seni ve böcükkklerini
yok canım ya. arada sadece wc ye gittiğimde tuvalet kağıdına gelen kahverengi akıntı. ama şefaf akıntı daha yoğun. sürekli adetmişim gibi ıslak ıslak :26:
benim ilk gebeliğimde düşük ondan tırsıyomda biraz
Sayın çok sevgili arkadaşım nasılsın???
tatlım güzelimmmm iyiyim napam işte kocişko ist a gitti işi vardı onu bekliyorum:)
durumlar nasıl regl olmadın mı hala?
iyi geceler canım ben çıkıyorum öpüyorum seni çokkkk grşrz yarın
yok daha olmadım ve ya sinir patlaması ya da duygusal yoğunluk yaşayacam bugün yarın bakalımmmm yakınımda kim varsa allah sabır versinyarın dr a gidicem kesin ama bunaldım artık kanım içime mi akıyor nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?