İyi günler anne adayları bizde bebek istiyoruz 1 yildir korunmuyoruz ama olmuyor. Bu ay 4 martta olmam gerekiyordu ama olmadim umutlanmistim simdi de ucuk pembe bir kanamam oldu sanirim hastalaniyorum halbuki cok umutluydum bu aydan :'(
Boyle olup hamile kalan var mi ? Beni aydinlatabilir mi? İyi gunler hepinize rabbim hayirli evlatlar nasip etsin insallah tum isteyenlere..
merhaba arkadaşlar bende sitenize yeni katılıyorum ama devamlı okuyorum benimde adetim 2 gün geçikti dün sağlık ocağında idrar testi yaptım ama çıkmadı benim gibi olan varmı sonradan hamile olduğunu öğrenen
şuan çok kötüyüm yaa bugün adet günüm sabah test yaptım nagatiff ama çok belirtiler var karnım 15 gündür şiş adet ağrısı gibi devamlı ağrım var sol tarafıma aniden ağrı giriyo çok yemek yemeğe başadım 15 gündür davamlı süt beyazı krem gibi yoğun akıntım var sık sık tuvalete çıkıyorum lütfenn bana yardımcı olurmusunuz lütfennn kafam çok karışık
canım hangi konuda yardım istiyorsun anlamadım ama bence hamile değilsin. bende de aynı belirtiler vardı, dün test yaptım negatifti ve bugün kanamam oldubu 4. ayımız bizimde, çok üzülüyorum. inşallah bir sorunumuz yoktur...
şuan çok kötüyüm yaa bugün adet günüm sabah test yaptım nagatiff ama çok belirtiler var karnım 15 gündür şiş adet ağrısı gibi devamlı ağrım var sol tarafıma aniden ağrı giriyo çok yemek yemeğe başadım 15 gündür davamlı süt beyazı krem gibi yoğun akıntım var sık sık tuvalete çıkıyorum lütfenn bana yardımcı olurmusunuz lütfennn kafam çok karışık
aynı belirtiler bende de var akıntıda aynı şekilde yarın adet günüm 15 gündür mide bulantısı çekiyorum...bekliyorum baakalım
benim bugünle iki gün gecikti belirtiler devam adiyo bu ilk olucak inşşş hamileyizdir yaaa birbirimize dua edelimm güzel haberlerini bekliyorumm bu arda merak attim aynı olunca :)))))))))))
cnm ben bu sabah test yaptım negatif kanda baktırmak için pazartesiyimi bekliyim cnminş hamileyizdir herzaman dua ediyorum zaten :)
cnm ben bu sabah test yaptım negatif kanda baktırmak için pazartesiyimi bekliyim cnm((((((((
idrarda çıkmaya biliyor bekle istersen p.tesiyi canım
tamam cnm bakalım inş orda çıkar hayırlısıyla...
niş cnm hayırlısı sana bekle diyorum ama bende sabırsızım beklemek zor oluyor yaa(
ya cnm ben bekleyemiyorum şimdi sağlık ocağına gidiyorum inş hamileyimdir dua et cnm yaa çok korkuyorumm((((
Kan verdim öğleden sonra sonuç alicam belirsizlikten kurtulucam en azindan
selam kızlar ben batım geçtikten 20 gün sonra öğrendim. geç döllenme olmuş sanırım
valla ben anlamıyorum bu hamile kalma işini bende de tüm belirtiler var ama olmadım 2 gün geçti kan da idrarda negatifi yedim :)
sancı gitsin diye majezik içiyim dedim ya varsa bebek diye vazgeçtim öyle oturdum bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?