Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

canım şuan ben de aynı durumdayım. bu 4. ayımız. bu ay çok umutluydum ama hafiften leke geldi iki gündür arkası gelmedi. bugün test yapmayı planlıyorum ama canım çok sıkkın

bende seninle atnı durumdayım cnm ya 1 gün geçti test yapıorum hep nagatiff belitilerde var en kısa ne zaman çıkar acaba ya inş hamileyizdir böyle olup sonra hamile olan varmı acaba ....((((((((

şuan çok kötüyüm yaa bugün adet günüm sabah test yaptım nagatiff ama çok belirtiler var karnım 15 gündür şiş adet ağrısı gibi devamlı ağrım var sol tarafıma aniden ağrı giriyo çok yemek yemeğe başadım 15 gündür davamlı süt beyazı krem gibi yoğun akıntım var sık sık tuvalete çıkıyorum lütfenn bana yardımcı olurmusunuz lütfennn kafam çok karışık

canım hangi konuda yardım istiyorsun anlamadım ama bence hamile değilsin. bende de aynı belirtiler vardı, dün test yaptım negatifti ve bugün kanamam oldu bu 4. ayımız bizimde, çok üzülüyorum. inşallah bir sorunumuz yoktur...

inş ama benim hakkında hala umudum var eğer o kanama devam etmezse adet kanaması gibi adet olmadın hamilelerde oluyo o tür kanamalar açık pembe bide ben daha olmadım inş olmamda hamileyimdir yaaaa (((((((((((

aynı belirtiler bende de var akıntıda aynı şekilde yarın adet günüm 15 gündür mide bulantısı çekiyorum...bekliyorum baakalım

aynı belirtiler bende de var akıntıda aynı şekilde yarın adet günüm 15 gündür mide bulantısı çekiyorum...bekliyorum baakalım

benim bugünle iki gün gecikti belirtiler devam adiyo bu ilk olucak inşşş hamileyizdir yaaa birbirimize dua edelimm güzel haberlerini bekliyorumm bu arda merak attim aynı olunca :)))))))))))

Kızlar bende test yaptım negatif çıktı dün adet olmam gerekiyordu olmadım adet öncesi belirtilerim de yok. Önceki gebeligimde adetimden once çıkmıştı testte

selam kızlar ben batım geçtikten 20 gün sonra öğrendim. geç döllenme olmuş sanırım

valla ben anlamıyorum bu hamile kalma işini bende de tüm belirtiler var ama olmadım 2 gün geçti kan da idrarda negatifi yedim :)
sancı gitsin diye majezik içiyim dedim ya varsa bebek diye vazgeçtim öyle oturdum bekliyorum

sakın canım ilaç falan kullanma. tedbirli olmakta fayda var. 7. günde kanda negatif çıkınca doktor söktürücü verdi, kullanmadım. 13 gün sonra gene olmayınca içtim ama doktora tekrar gittim doktora. kullan bittikten on gün sonra olmazsa gel dedi. içim rahat etmedi başka yerde kan verdim. sonuç pozitifti. ama o pislik doktor yüzünden 4 tane içmiş oldum. inş bebişime bi zararı olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…