sakın canım ilaç falan kullanma. tedbirli olmakta fayda var. 7. günde kanda negatif çıkınca doktor söktürücü verdi, kullanmadım. 13 gün sonra gene olmayınca içtim ama doktora tekrar gittim doktora. kullan bittikten on gün sonra olmazsa gel dedi. içim rahat etmedi başka yerde kan verdim. sonuç pozitifti. ama o pislik doktor yüzünden 4 tane içmiş oldum. inş bebişime bi zararı olmaz
günaydın canım valla bugünde gele giden yok çok belirti var ama yok evet kanda da negatif çıkınca üzülmüştüm yok diye ama senin konunu okuyunca belki dedim bende özelde kan vermiştim gidip haftaya olmazsam devlette kan vericem bide şimdi ne kadarlık hamilesin
inşallah bişi yoktur bebişinde annesi
slm canım bence de bi hafta bekle ve kan ver. inş benim gibi sen de hamilesindir.
doktordan geldim şimdi alttan baktı ve olumsuz bişey görmedi. kan testi istedi saat 1de çıkıcak sonuçlar. bekliyorum ben de..
sonucunu mutlaka bana da bildir canım inşallah Allahım meleğini korur bişi olmaz ona da sana da
inşallah bende hamileyimdir
amin canım aminn. allahım isteyen herkese sağlıkla hayırlı bebişler versin inş. bi saat sonra alıcam sonucu yazarım canım
benim şuan 8 günüm geçiyor yapmaya cesaret edemiyom testi belirtileri yazarmısın ilk hamileligim 6 buçuk ay sürdü kızım karnımda öldü doktorum beklemeyin hen bir tane yapın dedi şimdi günüm geçiyo
hayırlısıyla lucagına alırsın benim ilkkimde öyle oldu am sürekli iki gündür sancım girip giripp çıkıyo aha oldum diyom yok sizce bebenimkisi adet sancısımı
canım kan testi de yaptırdın mımerhaba kızlar ; bende 31 mart veya 1 nisan (yani dün ) regl olmam gerekirken olmadım
eczaneden test aldım ve şak diye çıktı
Ellerim titremeye başladı evet bariz iki çizgi vardı. Hamileyim
amin canım amin. allahım o günleri nasip eder inşallah. bana da öyle oluodu. hatta adet oldum diye wcye gidip bakıodum sürekli. şimdi o kasık ağrısı azaldı. sadece arada sağ kasığımda batmalar oluo o kadar.
Merhaba kızlar benim de 2 gün gecikti dün yani bir gün geçince kan testi yaptırdım ama 0.35 çıktı. Yani negatif. şimdi kanda çıkmamış olabilir mi acaba bugün de olmazsam 3 gün olacak
Merhaba kızlar ; bende 31 Mart veya 1 Nisan (yani dün ) regl olmam gerekirken olmadım
Eczaneden test aldım ve şak diye çıktı
Ellerim titremeye başladı evet bariz iki çizgi vardı. Hamileyim
acaba test yapsam mı bugün dokuz gün oldu bir akıl vein
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?