Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

günaydın canım valla bugünde gele giden yok çok belirti var ama yok evet kanda da negatif çıkınca üzülmüştüm yok diye ama senin konunu okuyunca belki dedim bende özelde kan vermiştim gidip haftaya olmazsam devlette kan vericem bide şimdi ne kadarlık hamilesin
inşallah bişi yoktur bebişinde annesi

slm canım bence de bi hafta bekle ve kan ver. inş benim gibi sen de hamilesindir.
doktordan geldim şimdi alttan baktı ve olumsuz bişey görmedi. kan testi istedi saat 1de çıkıcak sonuçlar. bekliyorum ben de..

slm canım bence de bi hafta bekle ve kan ver. inş benim gibi sen de hamilesindir.
doktordan geldim şimdi alttan baktı ve olumsuz bişey görmedi. kan testi istedi saat 1de çıkıcak sonuçlar. bekliyorum ben de..

sonucunu mutlaka bana da bildir canım inşallah Allahım meleğini korur bişi olmaz ona da sana da
inşallah bende hamileyimdir

benim 20 gün geçtikten sonra hamile oldugumu ögrendim ama bebegim 6 buçuk aylık karnımda öldü şimdi tekrar sekiz günüm geçiyor korkuyorum test yapmaya ya yok sa diyo korkuyom anketi onayladım

benim şuan 8 günüm geçiyor yapmaya cesaret edemiyom testi belirtileri yazarmısın ilk hamileligim 6 buçuk ay sürdü kızım karnımda öldü doktorum beklemeyin hen bir tane yapın dedi şimdi günüm geçiyo

Son düzenleme:

kanda 6. günde çıkmadı. en son 18. günde idrarda da negatifti. 19. günde kanda 20. günde idrarda pozitifi gördük

hayırlısıyla lucagına alırsın benim ilkkimde öyle oldu am sürekli iki gündür sancım girip giripp çıkıyo aha oldum diyom yok sizce bebenimkisi adet sancısımı

hayırlısıyla lucagına alırsın benim ilkkimde öyle oldu am sürekli iki gündür sancım girip giripp çıkıyo aha oldum diyom yok sizce bebenimkisi adet sancısımı

amin canım amin. allahım o günleri nasip eder inşallah. bana da öyle oluodu. hatta adet oldum diye wcye gidip bakıodum sürekli. şimdi o kasık ağrısı azaldı. sadece arada sağ kasığımda batmalar oluo o kadar.

Merhaba kızlar benim de 2 gün gecikti dün yani bir gün geçince kan testi yaptırdım ama 0.35 çıktı. Yani negatif. şimdi kanda çıkmamış olabilir mi acaba bugün de olmazsam 3 gün olacak

Merhaba kızlar ; bende 31 Mart veya 1 Nisan (yani dün ) regl olmam gerekirken olmadım
Eczaneden test aldım ve şak diye çıktı
Ellerim titremeye başladı evet bariz iki çizgi vardı. Hamileyim

Merhaba kızlar ; bende 31 Mart veya 1 Nisan (yani dün ) regl olmam gerekirken olmadım
Eczaneden test aldım ve şak diye çıktı
Ellerim titremeye başladı evet bariz iki çizgi vardı. Hamileyim

inşlh saglıklı sihatli kucagına almayı nasip eder rabbim canım bizede dua edin bende yapıcam akşam eşim şimdi gitti test almaya inşlh vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…