yap bakalım ne çıkıcak? hayırlı haberle gelirsin inş.
test yaptım tek çizgi ne yapıcam bilmiyorum morelim sıfıra düştü arkadaşlar daha hasta olmadım
arkadaşlar merhaba benim 29 aylık bi oğlum Rabbim isteyen herkese nasip etsin.geçen ay martın 10unda adet görmüştüm ama 1 nisandan beri ara ara kahverengi böyle değişik bi akıntım var.Çok sık değil ama aralıklarla geliyor.Normalde adet görmem 1 ay süreyle oluyordu.Kasıklarımda hafif hafif arada giren bi sancı var.Annemle kız kardeşim kafamı bulşandırdı aslında gebelik düşünmüyordum ama bitim kanlandı sanki ne bileyim içim bi tuhaf oldu.normalde adetimden bu kadar süre önce lekelenmem olmadı ama yumurtlama dönemimde lekeli akıntılarım olmuştu.Yumurtlama dönemimde de değilim sizce gebelik midir?napsam idrar tahlilinde bişey çıkarmıki
canım bekle bakalım hemen niye moralini bozuosun. daha hasta olmadın nasılsa allahtan ümit kesilmez.. allahım herşeyin hayırlısını versin
hasta oldum arkadaşlar morelim çok bozuk
mrb. arkadaşlar bana yardımcı olursanız çok sevinicem. Benim sorunum şu düzenli adet gören biriyim. mart 15inde adet olmam gerekiyordu bekledim gelmedi kırmızılar. üstelik abartısız söylüyorum tam 10 gün bel ve kasık ağrısı çektim adet olacakmış gibi wcye gidiyorum bu defa olacak diye bakıyorum hiç bir şey yok. Hamilelik belirtisimi acaba diye test aldım eczaneden ve yaptım. 2 . çizgi çok silik bir şekildeydi ümitlenmedim bekledim 3 gün sonra tekrar test yapacaktımki adet oldum 20 martta . . ama bu defa çok farklıydı pıhtı şeklinde çok katı diyebilerim. parça parça düştü. 4 gün sürdü nisan 20sinde beklenen adet tarihim ve kızlar bende yine sol kasıkta sürekli sancı var bel ağrısı hafiften başladı. anlam veremiyorum. sizin bu duruma yorumunuz ne olur. cvp veren herkese şimdiden teşekkürler.
Ay canim sen düsükmü yaptin yoksa allah korusun.. Cok sancin oldumu o pihtili parcali adette??
Cünkü silik cizgide hamile demek aslinda :/ bilemedim.. Bi kadin doktoruna gitsene sen en iyisi cünkü hadi yerlesme kanamasiydi hamilesin desem o parcali falan olmuyo yani bende öyle olmadi vede 4 gün sürmüyo sanirim 1-2 gün sürüyo benim bildigim.. Sen en iyisi bi doktora git canim..
Çok ağrım olmadı bebeğim.. Normal adet sancısı oldu. kanama bittikten 2 hafta sonra tekrar bir test yaptım negatif çıktı silik çizgi çıkmadı ... şimdi mart 20 de beklenen adet tarihim. mtlaka dr gitmem gerekiyor değil mi anlaşılırmı acaba öyle olduğu 2 hafta geçti o günden sonra çünkü .
Ay canim sen düsükmü yaptin yoksa allah korusun.. Cok sancin oldumu o pihtili parcali adette??
Cünkü silik cizgide hamile demek aslinda :/ bilemedim.. Bi kadin doktoruna gitsene sen en iyisi cünkü hadi yerlesme kanamasiydi hamilesin desem o parcali falan olmuyo yani bende öyle olmadi vede 4 gün sürmüyo sanirim 1-2 gün sürüyo benim bildigim.. Sen en iyisi bi doktora git canim..
Allah allah demekki test bozuktu insallah öyledir düsük falan yoktur ama düsük olsa cok sanci cekerdin canim... Korkma basit bi adet gecikmesiydi belkide :) ama doktora mutlaka git bi baksin öyle bisey varsa anlasilir diye düsünüyorum...
Insallah yoktur canim öyle bisey
selamlarrrr!!!
benim son adetimin ilk günü 03. mart 2013
ve bugün yani 12. nisan 2013 hamile oldugumu tesadüfen ögrendim veee cccookkkkkkkk mutluyum.
aylarca bekledik bu ani ve hic beklemedigim ve ummadigim anda oldu sükür rabbime.
arkadaşım bu kadar kısa sürede nasıl öğrendin acaba çok merak ettim. bizede paylaşırmısın.
benimde bat yarın ama 2 kez test yaptım negatif çıktı acaba yarın çıkarmı çok üzülüyorm
canım ikimiz içinde çok erken o yüzden belli olmuyor . hafif batmalar oluyor kasıklarımda onun dışında belimde ağrı filan yok bu ay olmayacak bebek demekki ne yapalım bekleyeceğiz üzülmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?