Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
kanda 6. günde çıkmadı. en son 18. günde idrarda da negatifti. 19. günde kanda 20. günde idrarda pozitifi gördük

canımm sen 6. gün çıkmadı felan demişinde battan sonra bu günler değilmi yazdıkların çünki benm de bu ay çok şüpheli bat geçeli 3-4 gün oldu kan vermek için gittim hemşire 10 gn geçmesini bekliyoz kesn sonç için dedi haftaya gel dedi idrar yapmıştım günm geçince hmn ama negatifti.

arkadaşlar ben adet günüme 6 gün kala idrar testi yapmıştım ve 2. çizgi silik çıkmıştı. Ertesi gün tetsti tekrarladım yine silik çıkmıştı ikinci çizgi ama bi öncekine göre daha koyuydu. Ve adet günüm geçtikten 3 gün sonra idrar testinde hemen çıkmıştı. Kişiden kişiye göre değişiyor ve çok ümitsizliğe düşmeyin allah herkesin gönlüne göre versin :)

adetime 5 gün kala testte ikinci çizgi silik çıktı. ikinci testte daha belirgindi erken sonuç veren testlerdendi aynı gün kan testi bhcg 71 çıktı. yeniyiz yani küçücük... :)

ankete cvp verdim... ben ilk testi adet günümde yaptım negatif çıktı oturdum ağladım aradan 2 gün geçti yaptım pozitif çıktı ki onda da mutluluktan ağladım

Ben adetime 5-6 gün varken öğrendim hamile olduğumu. adetin 11- 12. günleri yumurtluyorum genelde. gün ortası yaptığım idrar testinde pat diye pozitifi gördüm ve hemen hastaneye koştum kan testi yaptırdım aynı gün ve sonucu 1700 cıktı.

kızlar merhaba bu ay 3 mayısta yumurtam çatladı dün akşam sol kasığımda ağrı vardı adetime de az kaldı bugün test yapsam hamilelik varsa çıkarmı acaba lütfen cevap yazın 2 senedir uğraşıyorum

arkadaslar merhaba adetim düzenlidir hep ama bu ay iki gün gecti iki gündür beklyrumm zor sabredyrum test yapmamak için yarın sabah yapcam bakalım nolcak asırı uyku hali var kasık agrısı falanda oluyo arada inşallah hamileyimdirrr arkadaslarım falanda kesn diyolar bitaneside içime doğuyo hamilesn var sende bi değişiklk diyoo off bu ayda umudum kırılmasıın

Herkese merhaba
Ben duzenli adet goremuyorum bazen 28 gun olur bazen 35 gun olur zaten civan percemi cayi kullaniyorum onunla adet oluyorum
bu ay esimle korunmadik 10 unda adet olmam gerekiyordu,yumurtlama doneminde birlikte olduk muhtemel olanlarda yani
2 mayis da biraz kanamam oldu 3 mayisda da oldu ama cok az sonra hic bir sey olmadi, suan hala regl olmadim, bazen kasiklarimda agri oluyor ,biraz huzursuz uyuyorum, degisik ruyalar goruyorum ama test yapmaya korkuyorum, sanirim 1 hafta daha bekliycem, sizlerde ne gibi belirtiler oldu yazarsaniz sevinirim
Guzel bir gun olsun...

Son düzenleme:
selam kızlar,
Adet olmama 8-9 gün varken 3gündür acaip belim agrıyodu agır bişeyde yapmadım ben büyük temizlik yaptıgımda belim agrır ama oda kas gevsetici sürerim geçer ama bu öyle bi agrı değil doktora gittim devlet dr.u 2 bacagımı kaldırdı belinde bi sorun yok olsaydı acıdann duramazdın dedi her nese kas gevseticilerle idare etmeye calıstım ama bugun sol kasıgımda batma ve kalcam ve belimin oldugu kesit birileri igne vuruyor gibi agrıyo dısardan bi agrı yok ama cok halsiz bırakan bi agrı resmen kopuyor belim.geçen ay kadın doguma gittiğimde herseyim temiz cıkmıstı ve yumurtlama günlerinde ilişkiye girmeye calıstık gerçi erken ama dünden beride özellikle bugun sol kasıgımda arada çömelince aniden kalktıgımda yada zaman zaman iğne batar gibi batma oluyor birde bugun bir ara acaip sağ Bacagım boydan boya agrıdı adet olmama 1 hfta kaldı biliyorum erken ama merak ediyorum hamilelik belirtileri olabilirmi ? kızlarr cvp lütfen

cnm ağrı olarak ben adet ağrısı gibi hissetmiştim. göğüslerim çok acımıştı. ama kızkardeşimin bir bacağı çok ağrmıştı. bacağına,beline vurmuştu ağrısı. kan testi yaptırsan çıkabilir hamile olup olmadığın. benzer belirtiler seninki de. test yaptırmazsan da 1 haftacık bekleyeceksin cnm

Merhaba kızlar; bu ay bizde eşimle bebiş için deneme yaptık .İlişkiye girdiğimiz 1-2 gün sonrasında göğüs uçlarımda acı ve sol kasığımda fazlaca batma hissettim. BAT tarihim 31 Mayıs. Ayrıca İlk defa adet öncesinde kasıklarımda batma hissediyorum. Çok umutlanmak istemiyorum.Sonuçta ilk denememiz.Sonuçun olumlu olması için çok fazla dua ediyorum.Umarım ki hepimiz bebişlerimize kavuşuruz.

Ben de yarını bekleyemeden bugün evde test yaptım bir şeycik çıkmadı..Yarın ve daha sonraki günleri beklemek zor olacak galiba..Hayırlısı

arkadaşlar umarım istenen sonucu en kısa zamanda alırsınız...beklemek test sonucu için en iyisi erken yapılan testler yanlış negatif sonuç gösterebiliyor benim öyle olmuştu adetimi 1 hafta geçince yaptığım test bile negatif çıkmıştı üzülmüştüm ama adet olmayınca sanırım 14. gün yaptığım testte nihyet çıkmıştı miniğim ki o zamana kadar ne kadar çok test yaptığı tahmin ediyorsunuzdur rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

hamile olduğun haldemi negatif cıktı?
Kızlar evleneli 23 gün oldu yani 3 hafta 2 gün normalde cocuk istemyoruz hemencecik biraz zaman gecsn sonra dye düğone 4gon kala adetim bitti şuandada adetim 4 gün geckti hemen cocuk istemyoruz ama ağrılarım hislerim beni karnmda bişeyler var hissine öylesine alıştırdıki resmen orda bebeğim var dyorum ve kendimi aşırı mutlu hissedyorum ama az önce test yaptm idrarda 4. Gnmdeym gecktm test negatf aşırı derecede kırıklık yasadm...

Poztf olmadgi icn anketi yantlamadm..

evet canım hamile olduğum halde negatif çıktı...kendini boş yere üzme rabbim en doğru zamanda verecektir ki zaten evleneli 1 ay bile olmamış kendini yıpratmana gerek yok evliliğin tadını çıkar inşallah evlat sahibi de olursun

aynen Rabbim herşe9 hayırlısını versin ve özellikle evladın :) senin bebeginide analı babalı sağlı dünyaya getirip büyütmeyi nasip etsin insallah :)

merhaba kızlar ....

adetim 13.günü ,dün belimde iğne batması gibi karınclanmalar oldu .bende test yaptım neğatif çıktı.ovulasyon testi yaptım. çitf çizgi çıktı.yumurtlamadan olabilir mi? bu batmalar.hafifte bel ağrılarım var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…