kanda 6. günde çıkmadı. en son 18. günde idrarda da negatifti. 19. günde kanda 20. günde idrarda pozitifi gördük
arkadaşım bu kadar kısa sürede nasıl öğrendin acaba çok merak ettim. bizede paylaşırmısın.
Ben adetime 5-6 gün varken öğrendim hamile olduğumu. adetin 11- 12. günleri yumurtluyorum genelde. gün ortası yaptığım idrar testinde pat diye pozitifi gördüm ve hemen hastaneye koştum kan testi yaptırdım aynı gün ve sonucu 1700 cıktı.
arkadaşlar umarım istenen sonucu en kısa zamanda alırsınız...beklemek test sonucu için en iyisi erken yapılan testler yanlış negatif sonuç gösterebiliyor benim öyle olmuştu adetimi 1 hafta geçince yaptığım test bile negatif çıkmıştı üzülmüştüm ama adet olmayınca sanırım 14. gün yaptığım testte nihyet çıkmıştı miniğim ki o zamana kadar ne kadar çok test yaptığı tahmin ediyorsunuzdur rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
hamile olduğun haldemi negatif cıktı?
Kızlar evleneli 23 gün oldu yani 3 hafta 2 gün normalde cocuk istemyoruz hemencecik biraz zaman gecsn sonra dye düğone 4gon kala adetim bitti şuandada adetim 4 gün geckti hemen cocuk istemyoruz ama ağrılarım hislerim beni karnmda bişeyler var hissine öylesine alıştırdıki resmen orda bebeğim var dyorum ve kendimi aşırı mutlu hissedyorum ama az önce test yaptm idrarda 4. Gnmdeym gecktm test negatf aşırı derecede kırıklık yasadm...
Poztf olmadgi icn anketi yantlamadm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?