Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
merhaba bayanlar, ben de bugun öğrendim hamile olduğumu Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu. adetimin gecikmesinin 3. günüydü, dayanamadım artık test yaptım, pozitif çıktı ) göğüslerimde aşırı hassasiyet var dokunamıyorum,sürekli sızlıyor. sizce ne zaman geçer?

arkadaslar ben hamile kalmak istemiyorum ve bu konuda büyük şüphelerim var. eşimle ayın 12sinde yani 6 gün önce ilişkiye girdik.ondan öncede yaklaşık bir hafta önce birlikte olduk. ben yeni 13ünde adet oldum taki düne kadar normal adet gibiydi ve tamda günümde adet gördüm. ama dün adetim bitmiş olması gerektiği halde cok koyu renkte kana benzemeyen akıntı geldi bugünde devam ediyor. rengi neredeyse siyah kokusu adet kanı gibi değil. hep cok düzenli adet görürüm . yine zamanında oldum ve adet kanaması 4 gün sürdü her zaman ki gibi ama sonra gelen bu kan neyin nesi anlamadım gebe kalmış olabilir miyim yani bu üstüne görme durumu olabilir mi idrar testi yaptırsam yarın doğru kesin sonuc verir mi yoksa erken mi olur

kızlar sizce hamile miyim şu anda kan testi yaptırma durumum yok yardımcı olabilir misiniz lütfen

Son düzenleme:
kızlar merhaba ben 8 aylık evliyim ama henüz çocuk istemiyoruz kesinlikle çok erken yoluna koymamız gereken şeyler var. Normalde 15inde adet olurdum bugün 21i, test yaptım negatif çıktı, yani ikinci çizgi silik bile değildi. Korkuyorum da bir yandan, acile gitsem kan testi yaparlar mı? en yakın randevu 28ine var çünkü :S

Kızlar 5 ay test aldım hep negatif artık negatif görmekten ümidim kesilmiştiki eşimin midesi bulanıodu sağlık ocağına gittik bende hazır gitmişken bi idrar testi yaptirim dedim kızla bakıom ama hiiiç ümidim yok falan ogünde arkadaşlardan gelmişim dedim ben ümidi kestim pkoyum tedavi lazım neyse kız dedi bi çizgi var ama labaratuvarda karanlık sonra ışığı bi açtıki silik çizgi şoka girdim ağlamışım o neşeyle doğurunca dile benden ne dilersen demişim:) eşimde şaka yapıodu yoksa benmi hamileyim midem berbat diodu hemşire gözün aydın diyince şoka girdi kalakaldı bende sen değil ben hamileymişim aşkım dedim:) gittik eczaneden hemen bi test daa aldık odaha belirgin bi silik çizgiydi ertesi gün kan testim 709 çıktı adetimi 1 gün geçe hamile olduğumu öğrendim anlatınca bidaa yaşadım valla:) Allahım tüm isteyenlere yüreklerine çocuk ateşi düşmüş tüüüm anne olmak isteyenlere evlatlar nasip etsin Rabbim büyük kzlar bol bol dua edin ben Allahın isimlerini çok zikrettim El Vasi ismiyle andım rabbimi herşeyi kuşatan rahmeti sonsuz olan demek Rabbim herkesin yardımcısı olsun amin.

tabi acile gitsen yaparlar ama çok başım ağrıyo ağrı kesici yaptırmak istiyorum ama gebelik şüphemde var testte yaparmısınız desen yaparlar hemen

adet günümü bilsem cevap vereceğim düzensiz adet olmak ne kadar zor. bir ay 28. gün olur bir ay 35.gün,bir ay 40. gün.bu ay gün aşırı ilişki oldu fakat bu testleri ne zaman yapacağım bilmiyorum erken yapıp negatifi görmek istemiyorum.bugün adet döngümün
34.günü hala adetim gelmedi. sizce ne zaman yapmalıyım..(

arkadaşlar bende bugün evde yaptığım idrar testinde hamile olduğumu öğrendim dün adet olmam gerekiyordu ama şoktayım..geçen ay bekliyordum aslında olmadı bu ay hiç beklentim yoktu çift çizgiyi gördüm hala inanamıyorum..oğluma kardeş geliyor galiba

Senin de aynı benim gibi olmuş. Ben de geçen ay bekliyordum, ama bu ay oldu. Bat 1 gün geçince öğrendim ben de

inşallah en kısa zamanda çift çizgiyi görürsün canım :) adetim 2 gun gecıktıgınde yapmıstım ki zaten hıssedıyodum kasıklarımda hafıf sancı ozellıkle ayakarım buz gıbı olmustu ve transferden bı hafta 10 gun kadar sonra gogus uclarım ınanılmaz acıyodu sızlıyodu adetım 2 gun gecmesıne ragmen cok silik çıktı kanda ise 1231 di :)

arkadaşlar merhaba.ben yeniyim aranızda. fakat biriyle bişey paylaşma ihtiyacı hissediyorum. ben polikistik over hastasıyım ve bir senedir denemelerimiz sürüyordu fakat hep testlerde tek çizgi vardı. bu ay aşılama yaptık ve adetim 2 gün gecikmişken test yaptım az önce. biri kırmızı biri pembe ama ikisi de bariz belli çift çizgi çıktı fakat birinin rengi daha açık. bana yardımcı olun sizce hamile miyim?inanamıyorum da

Merhaba ikinci cizgi silik ciksa bile pozitif oluyo.. Bendede ikinci cizgi silik cikmisti ve hamileyim cok sükür.. Insallah sende hamilesindir canim..

aranıza ben de yeni katıldım merhaba arkadaşlar. Siteyi alt üst ettim baya bir okudum tecrübelerinize ihtiyacım var. 2 yıl oldu evleneli ve hep korunduk. geçen aydan bu yana korunmayı bıraktık artık aile olmak istiyoruz çiftten ziyade :) aldığım testler negatifti bu zamana kadar. şimdi elimde bir test yok ama bazı belirti ya da farklılıklar hissediyorum kendimde. ilk kez yumurtlama tarihini göz önünde bulundurarak Allah'tan hayırlısını sağlıklı çocuklar istedik. psikolojik olarak kendimi şartlamamaya çalışıyorum ama farklılıklar da dikkatimi çekmiyor değil hani.. idrarım normale göre daha koyu renkli adetime 4-5 gün var ama herhangi bir belirtisi yok göğüslerimde dolgunluk olurdu özellikle vücutta ödem oluşurdu bunlar yok. bugün ilk kez içtiğim çaydan hiç çay tadı almadım acımsı bir tat geldi ağzıma eşime sordum ona göre gayet iyiydi. bir de ara sıra bir ter boşalıyor ki hiç böyle olmamıştım. geçenlerde de bir koku hassasiyeti başlamıştı mutfak dolapları kokmaya başladı burnuma :S ora kokuyor bura kokuyor diyip duruyorum bir de gaz problemi var :S başta da dediğim gibi şartlandırmamak için kendimi bu durumları başka şeylere bağlıyorum ama yine de acaba diyor insan...yorumlarını bekliyorum arkadaşlar hepinize hayırlı ramazanlar..

arkadaşlar 4 gözle cevaplarınızı bekliyoruumm :)

cnm idrar testini yaptım ama adetim geçmeden önce ve negatif çıktı bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…