kızlar merhaba ben 8 aylık evliyim ama henüz çocuk istemiyoruz kesinlikle çok erken yoluna koymamız gereken şeyler var. Normalde 15inde adet olurdum bugün 21i, test yaptım negatif çıktı, yani ikinci çizgi silik bile değildi. Korkuyorum da bir yandan, acile gitsem kan testi yaparlar mı? en yakın randevu 28ine var çünkü :S
arkadaşlar bende bugün evde yaptığım idrar testinde hamile olduğumu öğrendim dün adet olmam gerekiyordu ama şoktayım..geçen ay bekliyordum aslında olmadı bu ay hiç beklentim yoktu çift çizgiyi gördüm hala inanamıyorum..oğluma kardeş geliyor galiba
Senin de aynı benim gibi olmuş. Ben de geçen ay bekliyordum, ama bu ay oldu. Bat 1 gün geçince öğrendim ben de
arkadaşlar merhaba.ben yeniyim aranızda. fakat biriyle bişey paylaşma ihtiyacı hissediyorum. ben polikistik over hastasıyım ve bir senedir denemelerimiz sürüyordu fakat hep testlerde tek çizgi vardı. bu ay aşılama yaptık ve adetim 2 gün gecikmişken test yaptım az önce. biri kırmızı biri pembe ama ikisi de bariz belli çift çizgi çıktı fakat birinin rengi daha açık. bana yardımcı olun sizce hamile miyim?inanamıyorum da
arkadaşlar 4 gözle cevaplarınızı bekliyoruumm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?