Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
benmde adet tarıhımden on gun geçtı testte negatıf cıktı aama hala adet olmdaım nedır sızce

idrar testinden ziyade kan testi yaptırmalıyız anlaşılan..

idrar testinden ziyade kan testi yaptırmalıyız anlaşılan..

Beklemek beklemek ne kadar zor dimi...onumde koskoca 10gun var adetime.ben 10 gun gecsin diyorum ama omrumden gidiuor fark edemiyirum...gelsin artik bebislerimiz dimiiiiii....canim afedersin senin bata kac gun varee?kan yapdira bilirsin az kaldiysa ..sabr edib batinida bekleye bilrisin,zaten belirtileri izlemek bozdu (zaten bozuk olan ) psikolojimizi ))))

gerçekten çok zor geç olsun güç olmasın Allah sağlıklı çocuklar nasip etsin inşallah.. benim adetim bugündü normalde olmadı bekliyorum bakalım 2 3 gün daha bekleyeyim diyorum gecikmezdi adetim sivilceler çıkardı elimde yüzümde yok şimdi.. psikolojik olarak mı böyle etkileniyoruz diyee erkenden umutlanmayayım dedim son testi yaptım negatif çıktı hayırlısı bakalım

merhaba kızlar, ben 6 ay yasmin kullandıktan sonra bıraktım bebek düşündüğüm için. ilk ay olmadı ikinci ay yani bu ay sanırım oldu. ben bu yaşıma kadar günü gününe adet olurum hiç şaşmaz üniversite de dahi sınav siterinden bile etkilenmedim. dün adetimin başlaması lazımdı hatta ilk gün sabahtan ağrım başlar taki kanamam gelene kadar sürer ama dün ilk defa gününde gelmedi. hemen dayanamayıp iki tane test aldım gece yaptım ve ilk günden çift çizgi çıktı biri diğerine göre bir ton açık çıktı tabi emin olmak için ikincisinide yaptım oda aynı çıktı.sanırım hamileyim dimi :))) pazartesi hastaneye gidicem kan testi için. tabi eşim dayanamayıp annemlere falan haber verdi şimdiden

şimdiden hayırlı olsun mutlaka hamilesindir sabah aç karnına yapılınca net çıkar tok karnına yapılınca silik çıkarmış eczacı söylemişti.darısı bizim başımıza diyelim.

Teşekkür ederim canım artık pazartesiyi beklicem,kan testinide yazarim. Darısı isteyen herkesin başına inşallah Allah isteyen herkese en kısa zamanda saglikli bebişler ve hemilelik nasip etsin

cnm büyük ihtimalle hamilesin 2 testte de çift çizgiyi gördüysen hayırlı olsun haberlerini bekliyoruz:)
benimde 1 gün gecikti adetim mutfakta çok duramıyorum ayakta durunca başım dönüyor bende hamile olabilirim ama biraz daha bekliyim diye düşündüm 3gün önce test yaptım öğleden sonra negatifti ondan biraz bekliyim diyorum hayırlısı inş.::)

bendede bazı belirtiler var adetimde 1 gün geçti ama şuan biraz daha bekliyim diyorum 3 gün önce test yapmıştım negatifti senin sonucunu merak ediyorum bazı belirtilerin benimkiyle aynı hayırlısı artık

yorumlardan okuduğum kadarıyla idrar testini ben çok çok erken yapmışım. ilişkiden bi hafta sonra yaptım ya ne kadar sabırsızmışım:) testi yapmak için adetin gecikmesini beklicem. bi sonraki adet günüme tam bi hafta var ağustosun 5i. en erken öğrenebileceğim tarih ne zamandır. boşu boşuna kendimi de üzmek istemiyorum açıkçası...yardımcı olur musunuz???:26:

kezbankelebek bence çok erken yapmışssın benim kardeşim hamileliğini idrar testinde adeti 3 gün geçmesine rağmen göremedi 6 gün gecince öğrendi tabi kanda daha erken sonuç verir ama bence yinede erken benim de adetim 1 gün geçti ama idrar testi yapıp yapmamakta kararsızım biraz daha geçmesini bekliyorum hayırlısı inş. hepimiz için

canım en azından bi gün geçmesini bekle bazen çıkmıyoidrarda ama kanda çıkar istiyosan bi 3 4 gün sonra kanda baktır bence hayırlı inş:)

canım en azından bi gün geçmesini bekle bazen çıkmıyoidrarda ama kanda çıkar istiyosan bi 3 4 gün sonra kanda baktır bence hayırlı inş:)

inş cnm umutlarımız boşa çıkmaz. adetin gecikmesini beklicem. cvbın için teşekkürler. iyi ki bu foruma üye olmuşum bu konularda meğer bilmediğim çok şey varmış!

:26:Merhaba Arkadaşlar,

Yardımınıza ihtiyacım var ...
Adet döngülerim: 26 Mart -23 Nisan-23 Mayıs-26 Haziran veee bu ay henüz regl olmadım...
O kadar hayal kırıklığı yaşadığım anlar oldu ki hala adetimin stresten, yorgunluktan vs. geciktiğini düşünüyorum.
Sizce reglim gecikmiş mi ihtimal var mı dersiniz ?

arkadaşım bence nette son 3 adet tarihi verisi girilerek bir sonraki adet tarihi hesaplayıcısında bi hesaplat hangi gün diyo bi bak o gün geçtikten 2-3 gün sonra idrar testi yap
benimde adetim 23-22-28 haziran şuan 2 gün geçmiş gibi gözüküyo ama hesaplayıcı 31 nde diyo bende bekliyorum bu arada dayanamayıp dün idrar testi yaptım negatifti hayırlısı artık kan tahlili yaptırabiliyorsan bence direk kan tahlili yaptır onda çıkar yoksa imkanın biraz bekle derim bende bekliyorum şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…