idrar testinden ziyade kan testi yaptırmalıyız anlaşılan..
Beklemek beklemek ne kadar zor dimi...onumde koskoca 10gun var adetime.ben 10 gun gecsin diyorum ama omrumden gidiuor fark edemiyirum...gelsin artik bebislerimiz dimiiiiii....canim afedersin senin bata kac gun varee?kan yapdira bilirsin az kaldiysa ..sabr edib batinida bekleye bilrisin,zaten belirtileri izlemek bozdu (zaten bozuk olan ) psikolojimizi ))))
merhaba kızlar, ben 6 ay yasmin kullandıktan sonra bıraktım bebek düşündüğüm için. ilk ay olmadı ikinci ay yani bu ay sanırım oldu. ben bu yaşıma kadar günü gününe adet olurum hiç şaşmaz üniversite de dahi sınav siterinden bile etkilenmedim. dün adetimin başlaması lazımdı hatta ilk gün sabahtan ağrım başlar taki kanamam gelene kadar sürer ama dün ilk defa gününde gelmedi. hemen dayanamayıp iki tane test aldım gece yaptım ve ilk günden çift çizgi çıktı biri diğerine göre bir ton açık çıktı tabi emin olmak için ikincisinide yaptım oda aynı çıktı.sanırım hamileyim dimi :))) pazartesi hastaneye gidicem kan testi için. tabi eşim dayanamayıp annemlere falan haber verdi şimdiden
yorumlardan okuduğum kadarıyla idrar testini ben çok çok erken yapmışım. ilişkiden bi hafta sonra yaptım ya ne kadar sabırsızmışım:) testi yapmak için adetin gecikmesini beklicem. bi sonraki adet günüme tam bi hafta var ağustosun 5i. en erken öğrenebileceğim tarih ne zamandır. boşu boşuna kendimi de üzmek istemiyorum açıkçası...yardımcı olur musunuz???:26:
canım en azından bi gün geçmesini bekle bazen çıkmıyoidrarda ama kanda çıkar istiyosan bi 3 4 gün sonra kanda baktır bence hayırlı inş:)
:26:Merhaba Arkadaşlar,
Yardımınıza ihtiyacım var ...
Adet döngülerim: 26 Mart -23 Nisan-23 Mayıs-26 Haziran veee bu ay henüz regl olmadım...
O kadar hayal kırıklığı yaşadığım anlar oldu ki hala adetimin stresten, yorgunluktan vs. geciktiğini düşünüyorum.
Sizce reglim gecikmiş mi ihtimal var mı dersiniz ?
arkadaşlar 4 gözle cevaplarınızı bekliyoruumm :)[/QUOT
hamilemisin haberini bekliyoruz:)
arkadaşlar 4 gözle cevaplarınızı bekliyoruumm :)[/QUOT
hamilemisin haberini bekliyoruz:)
yok canım değilimçok umutlandım ama değilmişim bakalım bu ay için yapım çalışmaları sürüyor
yok canım değilimçok umutlandım ama değilmişim bakalım bu ay için yapım çalışmaları sürüyor
hayırlısı olsun canım inş.en güzel vakitte nasip olur ,
benimde adetim 3 gün geçti 2 gün önce idrarda negatifti ama hala adet olmadım bide dün 4-5 damla kanamam oldu sonrası yok biraz farklıydı hayırlısı artık bugün doktora gidicem kan tahlili için hemde bu kanamanın sebebini öğrenmek için haberleri forumda duyururum inş.
hayırlısı olsun canım inş.en güzel vakitte nasip olur ,
benimde adetim 3 gün geçti 2 gün önce idrarda negatifti ama hala adet olmadım bide dün 4-5 damla kanamam oldu sonrası yok biraz farklıydı hayırlısı artık bugün doktora gidicem kan tahlili için hemde bu kanamanın sebebini öğrenmek için haberleri forumda duyururum inş.
hadi hayırlısıhaberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?