Merhaba bayanlarr...Reglim iki gün geciktii gebelik testi negatif ama yinede hamile olabilirmiyim???
arkadaşım bence nette son 3 adet tarihi verisi girilerek bir sonraki adet tarihi hesaplayıcısında bi hesaplat hangi gün diyo bi bak o gün geçtikten 2-3 gün sonra idrar testi yap
benimde adetim 23-22-28 haziran şuan 2 gün geçmiş gibi gözüküyo ama hesaplayıcı 31 nde diyo bende bekliyorum bu arada dayanamayıp dün idrar testi yaptım negatifti hayırlısı artık kan tahlili yaptırabiliyorsan bence direk kan tahlili yaptır onda çıkar yoksa imkanın biraz bekle derim bende bekliyorum şuan
bence biraz bekle hasta olabilirsin ben tam 31 de oldum hatta yinede bi kan testi yapayım dedim dış gebelik felan onda kanama olur diye acilde gebelik testi yaptırdık sonuç bhgc degeri 0 o an çok gülesim geldi eşimle yaklaşık 1 1.5 saat bekledik sonucu :)Merhaba,
Dediğin gibi hesaplamayı yaptım.28.07.2013 de regl olmam gerekiyormuş. İdrar testi yaptım çıkmadı, emin olmak için dün kan testi yaptırdım. Bugün sonucunu aldım ama maalesef negatiftiBu arada sanki regl olacakmışım gibi ağrım var ama olmuyorum. Sağlık ocağındaki doktor dış gebelik olabilir dedi. Salı günü hastaneden randevu aldım umarım dış gebelik değildir. Hem tüm umutlarım yıkıldı hem de dış gebelik araştırdığım kadarıyla zorlu bir süreçmiş. Bakalım hayırlısı....
Kızlar ya bana da yorum yapın lütfen,adete 5 gün var.fotoğraftaki de ovlasyon testi,başka forumda bu testle gebeliğini hamilelik testinden önce öğrenenler yazmış.(onlara da yazdım,cevap bekliyorum)
hamile olma ihtimalim var mı sizce?baska yabancı forumda okudum,LH ve Hcg aynı bileşen içeriyomuş,o yüzden gebelik testi diye de kullanılabiliniyomuş,benım t kısmı daha silik,yumurtlama olamaz 24ünde yumurtladım,ultrasonla gördüm.Bu testin anlamı var mı ki
insan emin de olamıyo:18:
bir de fortest erken gebelik testinde silik çizgi çıktı ama hiç bu testle ilgili yorum yok.fortel diye ismi benzeyen başka test için hep negatif yorumlar var,inşallah fortest aynı şey değildir.:18:
Eki Görüntüle 770714
cnm. bu ay bende kullandim bu testleri. kizlar saolsun. sayelerin de baya ogrendim. bu test negatif. eger gebe olsaydin cizgilerin esit yada t nin c den daha koyu olmasi lazimdi.
daha adetine vardir sanirim. bekle birazcik daha. bir de testi 3-4 saat bisi icmeden; wc ye gitmeden yaptin dimi? saat kacta uaptin tesyi? bir de ilk idrarin degildir umarim.
Ayy çok sağol cevap için.Adete bugun 5 gun var,akşam 7,5-8 gibi yaptım sanırım,en son 2,5 saat önce bişey yemiştim,wc ye gitmeden zor,çok giderim çünkü
benim bugün yerleşme başlangıç ya da sonrası olması lazım(hamileysem tabi).acaba dedim yeni diye mi 2.silik.
erken gebelikte de silik çıktı.bugün de adet olcam hissiyle wc deydim hep,hiçbişey yok,hiç bu kadar erken adet belirtim de olmadı,göğsümde uç değil ama altlardan acıyo,bi de göbeğimin altı aşağıya doğru koyulaştı,bugün de aynı yerdr sivilce gibi isilik gibi bişeler çıkmış.umutlanmak da istemiyorum çok ama şu erken gebelik doğru çıksa keşke:18:
cnm. rahat uyuyabilmek icin; sonunda cok uzulmemek icin belirtilere takilma derim.
erken gebelik testlerinin de cok yanilttigini soylurlar.
sen yarin benim dedigim saatte dedigim gibi yap cnm. en azindan 2 saat gitme wc ye bari. yani yada diger gun yap. cunku iki arkadas bu sekilde dahayeni ogrendiler gebeliklerini.
Günaydıın,bu da sabah ki gebelik testim,eşim de silik çizgiyi gördü,oh dedim uydurmuyorum,yorum bekliyorum. Bu gebelikse,kanda direk çıkar mı ki?:18:Eki Görüntüle 770869
Koştum bile :) 15.53 çıktı. 2 gün sonra artması lazım dediler.12 Temmuz son adet.3 haftalığa gore iyi mi ki bu değer? Seviniyim mi offcnm. haklisin ikinci cizgi var
idrar da ciktiginq gore kandq coktannnn cikar. hadi kos da test yaptir...
Koştum bile :) 15.53 çıktı. 2 gün sonra artması lazım dediler.12 Temmuz son adet.3 haftalığa gore iyi mi ki bu değer? Seviniyim mi off
Koştum bile :) 15.53 çıktı. 2 gün sonra artması lazım dediler.12 Temmuz son adet.3 haftalığa gore iyi mi ki bu değer? Seviniyim mi off
sevin cnm sevin. daha cokkk yeni nm. masallah. hadi bakalim insallah iki gun sonrada firlar degerin. korkma tadini cikart cnm.
daha adetine cok var sanirim l. en azindan 4-5 gun var simi? erken gebelik testi mi kullanmistim cnm?
merhaba benim de son adetim 12 temmuz . sen çok erken öğrenmişsin hamile olduğunu. ne gibi belirtilrin vardı bizimle paylaşır mısın?
İnşallah hamilesindir simca12 benimde sat 13 temmuz, 3 gün önce mide bulantımdan şüphelenip test yaptım çok ince de olsa ikinci çizgi var ama emin olamadım bir dahada yapmadım test negatif çıkmasından korkuyorum. Ama seni görünce biraz daha ümitlendim. iş çıkışı tekrar test alıp yapacağım. inşallah sende , bende ve tüm bekleyenlerde böyle güzel hayırlı haberler alırlar...
arkadaslar kaç gündür diğer topiklere yazıyorum hiç kimse oralı olmuyo lütfen bişey söyleyin banada yorum yapın....
adet günüm temmuz 21-22si gibiydi olmadım ayın 31inde test yaptım negatif çıktı dün yine test yaptım negatifti .. eger hamile olsaydım şimdiye kadar çoktan belli olurdu dimi kaç gün geçti 10günü rahat gecti .. bide hiç bi belirti yok zaten ramazandan dolayı bayağı vücut direncim düştü sürekli uyku ve halsizlik var bu ramazanın basından beri böyle hamilelik belirtisi olmadığı gibi ne göğsümde şişlik acı ne kasıtlarımda bi adet sancım bile yok anlamadımki normaldi hersey nie böyle oldum
kızlar ya benımde 3 gun gectı gunum hafıf hafıf cancılarımda var ama test yaptım negatıf neden gecıktım kı yaaaaa
Merhaba gelincik, benim de 2 gün geçti ve henüz yapmadım test . hafta içi yapıcam ama korkuyorum tek çizgiden. gerçi belirtim çok ama yine de emin olmak mümkün değil, umutsuzluk var ve hayalkırıklığından korkuyorum ilk kez geciktim çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?