Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360

Dün regl oldum...Hem bebek çok istediğim için umutlanmıştım hemde dış gebelik olmadığı için sevindim. Nasıl da çelişkili durumlar...Bu bekleyiş ,bu belirsizlik gerçekten çok yıpratıcı . Alllah tüm bebek isteyenlere böyle süreçlerde sabır versin inşallah...

Sadece reglim her zamanki gibi değil her zaman kırmızı olurdu bu sefer hem az oluyor hemde rengi koyu pembeye yakın. Acaba adet gecikmesi olduktan sonra böylemi oluyor regl kanaması bilemedim. Salı günü doktor randevum vardı zaten regl oldum diye iptal ettirmedim. Yine de gideceğim en azından bu durumu anlatırım...Doktor randevusu da neye niyet neye kısmet

27 nisan son adet tarihimdi..24 25 mayıs gibi gelmeliydi...1 hafta bekledim...gelmeyince gebelik testi yaptım ve kan verdim.çıktı...bekle bakalım biraz daha...belki stresten falan gecikmiştir...ramazanda etkilemiştir zaten...inşallah en kısa zamanda allah sana ve isteyen herkese nasip eder....geçen yıl benim de öyle gecikti buarada.....mevsim dönüşü,sıcak hava,stres çok etkiliyor....ama sık oluyorsa bir doktora görünmekte fayda olur diye düşünüyorum..

Moralinizi bozmayın bence,bakın bu fotoğraf 4 haftalık hamile olmama rağmen böyle çıktı,beklenen adetten bir gün sonra.erken yumurtlamama rağmen.en iyisi kan testii

Adetime 4 gün kala idrar testi ile öğrendim ve kandada pozitif çıktı.Polen bal arı sütü karışımını tavsiye ederim ve keçi boynuzu mutlaka deneyin

tşk ederim cvbın için arkadaşımm ... ben zaten daha anne olmak için kendimi hazır hissetmiyorum inş herkese istediği zaman versin allahımm ... bu arada beta çok düşük çıktı 0,28 negatif yani doktoır bi şeye mi üzüldün filn dedi ramazandan dolayı çok yoruldum dedim ultrasonla baktı bişey yok dedi (kist filn olsa görünürdü dimi) .. adet söktürücü yazdı şuan ateş basıyo her yanımı çok rahatsızım sinir küpüyüm inş bi an önce olurummm...

merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım, bir senedir evliyim doğal yolla korunuyorduk,en son çocuk yapmaya karar verdık,1ağustosta ilişkiye girdik ,bugun çubuk test yaptım negatif çıktı,eger hamıle olsaydım pozıtıf cıkarmıydı ? yoksa adet gunumu beklemelımıyım,cevap verırsenız sevınırımm ... Allah herkesın gonlune gore versın ıns

cok erken daha cıkmaz dert etme,benım bugun gecıkelı 6 gun oldu test yaptım 2 tane.ıkısıde net 2 cızgı hemen beılrdı:)bekle umutsuzluga kapılma...

idrar testinde adet süresi geçmeden çıkmıyor beklemelisin, bende bir kaç kez yaptım hayal kırıklığına uğradım sonra adetime 3 gün kala kan testinde sonuç pozitif çıktı, beklenen adet gününden 1 gün sonra yaptım o da pozitif çıktı

kan testi daha çabuk yanıt veriyor, umutsuzluğa kapılma bu iş biraz sabır işiymiş öğreniyor insan
umarım bir an evvel güzel haberi alır ve bize verirsin :)

slm arkadaşlar benim 1 günüm var bu sabah yaptım ama negatif çıktı.olumsuzluğa kapılmalımıyım? yoksa bi kaç gün geçmesinimi beklemeliyim?: 18:

slm arkadaşlar benim 1 günüm var bu sabah yaptım ama negatif çıktı.olumsuzluğa kapılmalımıyım? yoksa bi kaç gün geçmesinimi beklemeliyim?: 18:

Geç döllenmelerde adet gecikmesinden sonra 8-9 gün bekleyenler bile var umutsuzluğa kapılma tabiki adet günün geçtikten sonra yap çok merak ediyorsan kan testi de senin için bir çözüm 1 saatte öğrenirsin :))

cok erken daha cıkmaz dert etme,benım bugun gecıkelı 6 gun oldu test yaptım 2 tane.ıkısıde net 2 cızgı hemen beılrdı:)bekle umutsuzluga kapılma...

bunu duyduğuma cok sevındım inş hersey guzel olurr :)) o zaman agustosun 22sını beklıcem , sonucu sızınle paylasırım :) hayırlı olsun sizede :))

evet negatıfı gorunce ınsan hayal kırıklıgına ugradım,ama sayfada yorumları okuyunca adet gunume kadar umutsuzluga kapılmamam gerektıgını dusundum ıns hayırlı bakalım :) tesekkur ederımmm

güzelleerr bende 4-5 gün gecikin çift çızgıyı gördümm şüphelenmiştim ama geçmesini beklediimm rabbiim yüzüme güldü çok şüküürr..inş en kısa zamanda sizlerinde hayırlı haberlerini alırızzz

en iyisi birazcık daha beklemek nasıl sabredeceksem

kızlar benim adetim 7 gün gecikti, dün sabah test yaptım negatif çıktı. bugün de yapmadım korkumdan,hala adet belirtisi de yok. idrar testinde çıkmalımıydı? ümit besleyeyim mi bilemedim, çok kurkuyorum değilimdir diye ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…