bence biraz bekle hasta olabilirsin ben tam 31 de oldum hatta yinede bi kan testi yapayım dedim dış gebelik felan onda kanama olur diye acilde gebelik testi yaptırdık sonuç bhgc degeri 0 o an çok gülesim geldi eşimle yaklaşık 1 1.5 saat bekledik sonucu :)
hayırlısı neyse içim rahat etti en azından öyle sabredebilirsen bi kaç gün bekle derim
arkadaslar kaç gündür diğer topiklere yazıyorum hiç kimse oralı olmuyo lütfen bişey söyleyin banada yorum yapın....
adet günüm temmuz 21-22si gibiydi olmadım ayın 31inde test yaptım negatif çıktı dün yine test yaptım negatifti .. eger hamile olsaydım şimdiye kadar çoktan belli olurdu dimi kaç gün geçti 10günü rahat gecti .. bide hiç bi belirti yok zaten ramazandan dolayı bayağı vücut direncim düştü sürekli uyku ve halsizlik var bu ramazanın basından beri böyle hamilelik belirtisi olmadığı gibi ne göğsümde şişlik acı ne kasıtlarımda bi adet sancım bile yok anlamadımki normaldi hersey nie böyle oldum
27 nisan son adet tarihimdi..24 25 mayıs gibi gelmeliydi...1 hafta bekledim...gelmeyince gebelik testi yaptım ve kan verdim.çıktı...bekle bakalım biraz daha...belki stresten falan gecikmiştir...ramazanda etkilemiştir zaten...inşallah en kısa zamanda allah sana ve isteyen herkese nasip eder....geçen yıl benim de öyle gecikti buarada.....mevsim dönüşü,sıcak hava,stres çok etkiliyor....ama sık oluyorsa bir doktora görünmekte fayda olur diye düşünüyorum..
merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım, bir senedir evliyim doğal yolla korunuyorduk,en son çocuk yapmaya karar verdık,1ağustosta ilişkiye girdik ,bugun çubuk test yaptım negatif çıktı,eger hamıle olsaydım pozıtıf cıkarmıydı ? yoksa adet gunumu beklemelımıyım,cevap verırsenız sevınırımm ... Allah herkesın gonlune gore versın ıns
merhaba arkadaslar aranıza yeni katıldım, bir senedir evliyim doğal yolla korunuyorduk,en son çocuk yapmaya karar verdık,1ağustosta ilişkiye girdik ,bugun çubuk test yaptım negatif çıktı,eger hamıle olsaydım pozıtıf cıkarmıydı ? yoksa adet gunumu beklemelımıyım,cevap verırsenız sevınırımm ... Allah herkesın gonlune gore versın ıns
slm arkadaşlar benim 1 günüm var bu sabah yaptım ama negatif çıktı.olumsuzluğa kapılmalımıyım? yoksa bi kaç gün geçmesinimi beklemeliyim?: 18:
cok erken daha cıkmaz dert etme,benım bugun gecıkelı 6 gun oldu test yaptım 2 tane.ıkısıde net 2 cızgı hemen beılrdı:)bekle umutsuzluga kapılma...
idrar testinde adet süresi geçmeden çıkmıyor beklemelisin, bende bir kaç kez yaptım hayal kırıklığına uğradım sonra adetime 3 gün kala kan testinde sonuç pozitif çıktı, beklenen adet gününden 1 gün sonra yaptım o da pozitif çıktı
kan testi daha çabuk yanıt veriyor, umutsuzluğa kapılma bu iş biraz sabır işiymiş öğreniyor insan
umarım bir an evvel güzel haberi alır ve bize verirsin :)
bunu duyduğuma cok sevındım inş hersey guzel olurr :)) o zaman agustosun 22sını beklıcem , sonucu sızınle paylasırım:) hayırlı olsun sizede :))
Geç döllenmelerde adet gecikmesinden sonra 8-9 gün bekleyenler bile var umutsuzluğa kapılma tabiki adet günün geçtikten sonra yap çok merak ediyorsan kan testi de senin için bir çözüm 1 saatte öğrenirsin :))
güzelleerr bende 4-5 gün gecikin çift çızgıyı gördümmşüphelenmiştim ama geçmesini beklediimm rabbiim yüzüme güldü çok şüküürr..inş en kısa zamanda sizlerinde hayırlı haberlerini alırızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?