Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
merhaba hamişler hamiş adayları. adetime 4 gün varken öğrendim hamile olduğumu. şimdi adetime 2 gün var. tekrar test yaptım çizgi daha pozitifti. 21. günümde yaşadım yerleşme kanaması. ilk gebeliğim düşükle sonuçlanınca bir daha bebiş heyecanı hissedemeyeceğimi sanmıştım. bir daha çift çizgi göremeyeceğimi sanmıştım ama rabbim kimseyi çaresiz bırakmıyor. şimdi bebişimin sımsıkı bana tutunmasını istiyorum. kaybetmek istemiyorum. rabbim inşallah aynı acıları yaşatmaz. herkes için dua edeceğim. ama korkuyoum mutluluğum yarım kalacak diye

kızlar merhaba;

geçen hafta salı günü gece 11de çatlatma iğnesi oldum.bugün test yaptım.2/3 dk bekledim tekti.eve gelince çantamdan çıkarıp baktım silik çizgi var.iğnenin etkisi geçmemiştir değil mi daha?ben hamileliğe yoramıyorum erken diye

inş. hamilesindir canım. nitekim silik çizgiyi görebilmişsin. ben 7 agustos gecesi yumurtladım ovulasyon testi ile takip ettim sanırım. yani gecen hafta çarşamba gecesi 7 ,8,9,10 . günler hep çalıştık eger yapsam benimde silik dahi olsa cıkar mı acaba ? şimdi benimde bi test yapasım geldi.

kızlar takvimi uğur getirsin diye yaptım henüz hamile olduğumu bilmiyorum.

testi yaptırdıktan 1 gün sonra betahcg 3,57 çıktı.çatlatma iğnesinden 9 gün sonra.idrar testleri hemen sonuç vermiyor.bir süre sonra silik olarak görülüyor.yarın ilk idrarla test yapıp çift çizgiyi görürsem kan testine gidicem

Canm yaptınmı test ?

bunu duyduğuma cok sevındım inş hersey guzel olurr :)) o zaman agustosun 22sını beklıcem , sonucu sızınle paylasırım :) hayırlı olsun sizede :))

bugun kırmızıyı gordum cok uzuldum... önce yerlesme kanaması sandım ama daha sonra regl olmusum... neden olmadı hıc bılmıyorum olmaması ıcın bır neden yoktu.. nasıp kısmet ...

ben dün idrar testi yaptım pozitif çıktı reglim 4 gün gecikmişti bugün kan tetsi yaptırdım 564,28 beta hcg değerim Allah nasip ederse hamileyim sanırım :)

benim sat 3 ağustos bat 25 ağustos . bat a 3 gün varken test yaptım negatif çıktı :S batı 2 gün geçtim hala gelen yok. 10 gündür karnımda sürekli bir şişlik var. hafif bulantım oluyor gün içinde ama çabuk geçiyor. çok ciddi bir şey değil. sağ kasığıma gün içerisinde ağrı giriyor. son 2-3 gündür dahada arttı sanki her an regl olacakmışım gibi. dün gece baş ağrısı ve ateşim vardı başkada bir belirtim yok. yine negatifi göreceğim korkusuyla test yapamıyorum. sizce hamile olabilir miyim? reglim hiç gecikmezdi. hatta genelde öne gelir hep bir kaç gün. lütfen cevap verin :18: :18: :18: :18:

bugün adet günüm..her sey şaşar beşer asla adet günüm şaşmaz..ama hala gelen giden belirti yok...bu ay sıkı çalıştık ama içimde gene de bi ses cok umutlanmak istemiyor.sizce bugün bi test alıp baksam mı? utanıyorum da..ya değilsem cok kötü olurum eşime ne derim

Merhaba kızlar uzun zamandır üye olmama rağmen sadece okuyordum

4 yıllık evliyim ve 1 yıldır bebek istiyoruz. Adetim genelde hep geçikir.
Fazla yumurtlayan bir kadın olduğum için doktorum çoğul gebeliğe hazırlıklı ol dedi.
Ailemde çokca ikiz üçüz ve dördüz olduğu için hep bir adım geride durdum ama artık istiyoruz.

Ve ayda bir kere olması gereken yumurta çatlama bende 4-5 kez oluyor ve ben bu ağrıların hepsi hissediyorum.
Bazı kadınlarda hissedermiş bazen ayağa bile kalkamayacağım kadar şiddetli oluyor.

Geçen ay doktorum Folik Asit verdi. Pazar günü adet günümdü hala olmadım.
ama genelde geçiktiği için takmadım. Yalnız iki gündür çok halsizim kafayı kaldıramıyorum.
yumurta ağrım her zamanki gibi var. Ve göğüs uçlarım koyulaştı.

Daha 3 gün oldu ama idrar testi yapsam çıkar mı? Tecrübelerinize sığınıyorum :)

merabalar herkese benim 2,5 yaşında oğlum var ikinciyi istediğimiz için yumurtlama zamanımda korunmdık ilk hamileliğimde evlendğim ay hamile kalmıştım hamile kalacağımı düşünmediğim için adetim 1 gün geçti evde test yaptım poz.çıktı şu anda adetimin 25.günü bu sabah heyecanla test yaptım negatif gibiydi gibiydi diyorum çünkü yakından bakılınca çok flu bir çizgi görünüyor ama ben görmek istiyorum sanırım bana öyle geliyor siklusum 27 gün 2 gün sonra tekrarlıcam umarım allah isteyen herkese sağlıklısından nasip eder topikğin açan arkadaşlarımızı takip edemedim her sayfada ama umarım çok büyütmüşlerdir bebeklerini

canım hamile olsan bu kadar sürede testte çıkardı bir kadım doğum uzmanına görün bence adet düzenin bozukluğunda başka bir sebep olabilir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…