kızlar merhaba;
geçen hafta salı günü gece 11de çatlatma iğnesi oldum.bugün test yaptım.2/3 dk bekledim tekti.eve gelince çantamdan çıkarıp baktım silik çizgi var.iğnenin etkisi geçmemiştir değil mi daha?ben hamileliğe yoramıyorum erken diye
kızlar merhaba;
geçen hafta salı günü gece 11de çatlatma iğnesi oldum.bugün test yaptım.2/3 dk bekledim tekti.eve gelince çantamdan çıkarıp baktım silik çizgi var.iğnenin etkisi geçmemiştir değil mi daha?ben hamileliğe yoramıyorum erken diye
inş. hamilesindir canım. nitekim silik çizgiyi görebilmişsin. ben 7 agustos gecesi yumurtladım ovulasyon testi ile takip ettim sanırım. yani gecen hafta çarşamba gecesi 7 ,8,9,10 . günler hep çalıştık eger yapsam benimde silik dahi olsa cıkar mı acaba ? şimdi benimde bi test yapasım geldi.
Canm yaptınmı test ?
bunu duyduğuma cok sevındım inş hersey guzel olurr :)) o zaman agustosun 22sını beklıcem , sonucu sızınle paylasırım:) hayırlı olsun sizede :))
saol paylasırsan sevınırm canım bende 9 aylık evlıym bu ay ılk denemeydı..
once yerlesme kanaması sandım ama degılmıs,regl olmusum cok uzuldum.. olmaması ıcın bı neden yoktu ama nasıp ıstee ..
arkadaslar kaç gündür diğer topiklere yazıyorum hiç kimse oralı olmuyo lütfen bişey söyleyin banada yorum yapın....
adet günüm temmuz 21-22si gibiydi olmadım ayın 31inde test yaptım negatif çıktı dün yine test yaptım negatifti .. eger hamile olsaydım şimdiye kadar çoktan belli olurdu dimi kaç gün geçti 10günü rahat gecti .. bide hiç bi belirti yok zaten ramazandan dolayı bayağı vücut direncim düştü sürekli uyku ve halsizlik var bu ramazanın basından beri böyle hamilelik belirtisi olmadığı gibi ne göğsümde şişlik acı ne kasıtlarımda bi adet sancım bile yok anlamadımki normaldi hersey nie böyle oldum
Günaydıın,bu da sabah ki gebelik testim,eşim de silik çizgiyi gördü,oh dedim uydurmuyorum,yorum bekliyorum. Bu gebelikse,kanda direk çıkar mı ki?:18:Eki Görüntüle 770869
canım bu testi kaçıncı günde yaptın ?
canım adete 5 gün kala olması lazım.
ben 3 kala yaptım ama bişey çıkmadı yarın yenilicem umarım çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?