bugün adet günüm..her sey şaşar beşer asla adet günüm şaşmaz..ama hala gelen giden belirti yok...bu ay sıkı çalıştık ama içimde gene de bi ses cok umutlanmak istemiyor.sizce bugün bi test alıp baksam mı? utanıyorum da..ya değilsem cok kötü olurum eşime ne derim
merabalar herkese benim 2,5 yaşında oğlum var ikinciyi istediğimiz için yumurtlama zamanımda korunmdık ilk hamileliğimde evlendğim ay hamile kalmıştım hamile kalacağımı düşünmediğim için adetim 1 gün geçti evde test yaptım poz.çıktı şu anda adetimin 25.günü bu sabah heyecanla test yaptım negatif gibiydi gibiydi diyorum çünkü yakından bakılınca çok flu bir çizgi görünüyor ama ben görmek istiyorum sanırım bana öyle geliyor siklusum 27 gün 2 gün sonra tekrarlıcam umarım allah isteyen herkese sağlıklısından nasip eder topikğin açan arkadaşlarımızı takip edemedim her sayfada ama umarım çok büyütmüşlerdir bebeklerini
Doktorum iki gün üst üste idrar testini yap demişti.
Bende öyle yaptım. İlk gün çok çok silik çıktı ve ben onu negatif saydım. İkinci gün yine aynı saatte yaptım. Ve ikinci cizgi çok belirgindi.
Teyzem hemşire ve yavaş yavaş damlat demişti onunda etkisi oluyor aklında olsun :)
arkadaslar adetim bir hafta gecti, bir haftadir 4-5 test yaptim hepsi negatifti, bazi belirtiler yasiyorum, hafif bulanti, kasik batmalari, ve yogun akinti, bugun yine test yaptim ikindi vakti ilk idrar degildi, cok silik, sadece cok dikkat edilince gorebildigim bi cizgi vardi, hamile olabilir miyim bu cizgiye gore yorum yapmak ne kadar saglikli,suan kan testi yaptiramiyorum, baska bir sehirdeyim, bilmiyorum buralari, yakinda bir yer de bulamadim, merak icindeyim :) yorumunuz nedir
ben adetime 4 gün kala öğrendim. ikinci çizgi çok net bir şekilde silik çıktı. hem de sabah idrarı değildi. birkaç saat sonra tekrar yaptım o da pozitifti.
geçtikten sonra çok geç döllenme olmadığı sürece hamile değilsindir canım. ama mide bulantısı için de çok erken. mide bulantıları b hcg hormonu arttıkça başlıyor. yani mideni bulandıracak kadar b hcg salgılansa idrar testinde pozitif çıkardı zaten.
en iyisi yarın sabah idrarıyla testi tekrar et. hakkında hayırlısı olsun.
arkadaslar adetim bir hafta gecti, bir haftadir 4-5 test yaptim hepsi negatifti, bazi belirtiler yasiyorum, hafif bulanti, kasik batmalari, ve yogun akinti, bugun yine test yaptim ikindi vakti ilk idrar degildi, cok silik, sadece cok dikkat edilince gorebildigim bi cizgi vardi, hamile olabilir miyim bu cizgiye gore yorum yapmak ne kadar saglikli,suan kan testi yaptiramiyorum, baska bir sehirdeyim, bilmiyorum buralari, yakinda bir yer de bulamadim, merak icindeyim :) yorumunuz nedir
kızlar sabah kan tahlili yaptırdım 134,5 çıktı hadi darısı olmayanlara inşlh
kasik batmalari kendini baya hissettiriyor, ilk gebeligimde de kasik batmalari vardi hep, normalde adet belirtim agrim sizim hic olmaz, boyle agrilar hissedince ilk gebelige yoruyor insan, yoksa da daha baska bir sorun var demekki diyorum
Canım belirtiler kişiye göre değişiyor benim bebeğim 3 haftalıktı ama sabah bulantılarım hissedilir derecede oluyordu.
Kasık batmalarım gün geçtikçe artıyor bebek büyüdükçe. Dediğim gibi kişiye göre değişiyor :))
Canım iki teyzemde sağlıkcı o yüzden onlardan aldığım bilgileri şöyle aktarayım.
Hatta bu konuda karacagumus arkadaşımızada yardımcı oldum.
İdrar testini iki gün üst üste yapacaksın bunu doktorum söyledi. Ve yavaş yavaş damlatacaksın.
Bu testin idrardaki Beta-HCGY anlamasını sağlıyor. Yani sayarak 1 2 3 gibi....
Adetim kendimi bildim bileli hep geçikir yüzden pek umursamam.
Bu ayda geçikti 4 gün test yaptım ve silik çıktı ama ben onu negatif saydım. Oysa silik olsada gebesin demek.
Ertesi gün tekrar aynı zaman diliminde yaptım ve bu sefer çizgim daha net çıktı.
Sende iki gün üst üste yap ve yavaş yavaş damlat :)
Uzun yazdım kusura bakma
Hadi bakalım hayırlısı
Selamm kızlarr bugün test yaptım ikinci çizgi silik çıktı hamileyimm yarın doktora gidicezz hayırlısı bakalımm hatırlarsanız 4-5 eylül regl olmayı bekliyorum diye söylemiştim hatta kasık ağrılarımda vardı adet olacakmışım gibi bugün öylesine bi yapayım dedimm gözlerime inanamadım çok mutluyum çok şükür yarın hemen doktora gidicemm içimde hep bi his vardı herkes hamile değilsin demişti :))
hayırlısı olsunnnnn... :) yarında doktorla kesinleşir... hamileliğin umarımmmm....darısı hepimizn ve benim başıma inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?