hayırlı olsun... İnş.. Benimde bata 4 gün var bende dayanamadım test yaptım ama sonuç negatif... Umudu kesmelimiyim bu ay ?
bence adet gününü bekle gecikirse tekrar yap.... umudunu yitirme derim ben....
gecen ayda bütün belirtileri yasadım 1 gün gecti test yaptım oda fosss.. Bu ayda öle olur kesin ummuyo insan üzülüyo ne bilim
hayırlısı canım hakkındaa... üzülme umarım olur... bak benimde geçen ay adetimi 1 gün geçmişti sabahına tam test yapıcaktım baktım kırmızılar gelmişşş.... testide yapamadımyinede umudumu kaybetmedim... sanırım kayma oldu günümde...
sonra insan korkuyor test yapmaya tekrar negatif cıkıcak diye... pfff
aynennnnn yaaaaaaaaaaa.....bende yine kırmızılar yine gelirse korkuyorummm....:18: gelmeseler bariiiiiii.....
inşallah canımmminşallah .. senin bat nezaman ?
benim temmuzdan beri kayıyo... sanırsammm :26:3 temmuzda batım oldu sonra 31 temmuzda da oldu.... daha sonra bat 31 ağustosu bekliyodum... 1 eylül de oldu... kafamda karıstı acıkcasııııı şimdi batım 1 ekim olması lazımmmm.... korunmayı bıraktığım için kayıyor sanırımmm anlamadım amaaaaa :44:
evet canım 1 er gün kaymıs ... İnş bu ay gelmezler ...
gecen ayda bütün belirtileri yasadım 1 gün gecti test yaptım oda fosss.. Bu ayda öle olur kesin ummuyo insan üzülüyo ne bilim
geçen ay bende senin gibiydim tüm belirtiler vardı ama tam test yapacakken kırmızılar geldiiii.... herşey bozulduuuu....
inşallah bizde en kısa zamanda çift çizgiyi görmenin verdiği mutlulugu ve heyecanı yasarız canım
hayırlısı olsunnnnn... :) yarında doktorla kesinleşir... Hamileliğin umarımmmm....Darısı hepimizn ve benim başıma inşallahhhh
ben bişey sormak istiyorum son adet tarihin nezamandı? yani adetten kaç gün sonra öğrendin hamile olduğunu arkadaşım?
az önce biz doktordan geldik dün idrar testi yapmıştım regl günümde ikinci çizgi silik çıkmıştı hatırlarsanız bugünde beta hcg değerim 141.67 çıktı :) doktor 2 haftalık hamilesin dedi diğer testler de yapıldı ilk bebeğim düşük olduğu için bu sefer 4 tüp kan aldılar ayrıca idrar tahlilide yaptılar hepsi normal çıktı doktor düşük riski görünmüyo pıhtılaşmada yok dedi herşey yolunda şimdilik ama kendine dikkat et dedi folik asit verdi içinde kalsiyum ve d vitamini olan plus bebeğin için daha yararlı olur dedi bi hafta on gün sonra gel bi daha bakalım hem kanı tekrarlayalım hemde kese oluşmuş mu bi bakalım dedi.. çook mutlu oldumm kızlar allah isteyen herkese versinn.. Bu arada kasık ağrılarım devam ediyo doktor normal bişiy yok endişe etme dedi :)) yüzümde sivilceler falan var sanki regl olcakmışım gibi ama sizler belirtilere takılmayın kızlar yanıltabiliyoo rabbim isteyen herkese versinn inşallahh benimde sorunsuz bi şekilde devam eder hamileliğim ilki düşük olduğu için korkuyorum yani..
çoooooooooook sevindim canımmm tebrik ediyorum seniiii.....şimdi sıra bizde bakalım hakkımızda hayırlısııııı....
inşallahh canımm benimm darısı isteyen herkesin başına hadi bakalım sıra sizde :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?