inşallahh canımm benimm darısı isteyen herkesin başına hadi bakalım sıra sizde :))
çoooooooooook sevindim canımmm tebrik ediyorum seniiii.....şimdi sıra bizde bakalım hakkımızda hayırlısııııı....
lorena kaç aydır deniyorsun :)
3 aydır korunuyodum canım... daha yeni canm 1 aydır deniyorum diyelim ancaaa olcak demek....:44:
evet canım daha yeni baslamıssın olur içini rahat tut..
evet aynen... kimisinin buraktıktan hemen sonra oluyo kimisinin3-5 ay sonra bakalım bana piyango ne zaman çakacakkk....
ben her ay umutlanıyorum ve bütün belirtileri kendimde yaratıyorum :) ama foss :)6 ay falan oluyo bizimde... hiçbir problem yok oysa... test yaptım bende negatif... 3 gün kaldı bata umudu kestim..
belirti falan varmı canım....
3 aydır korunuyodum canım... daha yeni canm 1 aydır deniyorum diyelim ancaaa olcak demek....:44:
Canim adetim 25 temmuz ama bebegim kucuk. Yani gec dollenme :) ogrendigimde 3 haftalikti. Hatta idrar testinde cikmaz die dusunuyordum ama cikti
çok sevindim seni adına hayırlısı olsun arkadaşım. benim bir hafta gecikti ilk defa reglim idrarımda negatif çıkıyordu ve dün regl oldum
normalde 1 gün bile gecikmezken 1 hafta gecikmesi umutlandırmıştı. demekki, idrarda da bebek varsa erken de çıkabiliyormuş. insan regl olana kadar konduramıyor. neyse umudumuz ilerleyen günlerde artık...
arkadaşlar adet gecikmesinden kaç gün sonra idrar testi yapmöak gerek kafam çk karışık
Folik asit kullanıyormusun? Doktora gidersen vermez ama kendinde alabilirsin. ben onu kullanıdığım ay kaldım bir dene istersen canım
kullanıyorm cnm 2. kutuya geçtimm.. cumartesi yumyum tarihim... kısmet artık... keşke bende senin gibi şanslı olsammmmmmmmmmm...:44:
Siz daha çok yeni evlisiniz :) tadını çıkarın bir daha gelmez bu zamanlar :)
Yine korunmayın ama at kafandan eşinde atsın tez zamanda olur inşallah :)
Dualarım seninle :))
sana hak veriyorum canım.. ben atabilirim ama eşim pek atamıyor ee normal olarakta beni etkiliyor... duaların için saol cnmmmhakkımda hayırlısı artıkkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?