Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
evet aynen... kimisinin buraktıktan hemen sonra oluyo kimisinin3-5 ay sonra bakalım bana piyango ne zaman çakacakkk....

ben her ay umutlanıyorum ve bütün belirtileri kendimde yaratıyorum :) ama foss :) 6 ay falan oluyo bizimde... hiçbir problem yok oysa... test yaptım bende negatif... 3 gün kaldı bata umudu kestim..

Canim adetim 25 temmuz ama bebegim kucuk. Yani gec dollenme :) ogrendigimde 3 haftalikti. Hatta idrar testinde cikmaz die dusunuyordum ama cikti

çok sevindim seni adına hayırlısı olsun arkadaşım. benim bir hafta gecikti ilk defa reglim idrarımda negatif çıkıyordu ve dün regl oldum
normalde 1 gün bile gecikmezken 1 hafta gecikmesi umutlandırmıştı. demekki, idrarda da bebek varsa erken de çıkabiliyormuş. insan regl olana kadar konduramıyor. neyse umudumuz ilerleyen günlerde artık...

vala cnm bnde adetime 4 gün kala ögrendim kan testi yaptırdım degerlerim yüksek çıktı doktor yinede emin olmak için 4 gün bekletti doktor yine yaptırtı degerlerim daha yükselmiş hamilesin dedi eşimde merak içinde beklerken dayanamadı idrar testi aldı ve ikinci çizgi yok denilecek kadar azdı ve şimdi 10 haftalık hamilegim yani kısaca arkadaşlar gecikmeseniz bile ikinci çizgi çokta az olsada hamilesiniz demektir doktora sordum araştırdım ikinci çizki birazda olsa çıkarsa hamilelik yeni oldugu içinmiş

Çok teşekkür ederim allah tamamına erdirsin :) asıl iş bundan sonrası sanırım.

Canım benim, ben hep geçikme yaşardım hep bekler umutlanırdım ne zaman saldım geçikmesini bile takmadım amannn dedim bıraktım. Dedim bu ayda hamile kalmadım en iyisi gezeyim tozayım filan ve o ayın sonunda hamile kaldım.

benim bebeğim neredeyse iki buçuk gibi bişiydi çıktığında hep 10 gün bekle derlerdi. ama üçüncü gün yaptım olunca çıkıyor sanırım.

Tez zamanda hayırlısı ile seninde güzel haberlerini alırız inşallah

Folik asit kullanıyormusun? Doktora gidersen vermez ama kendinde alabilirsin. ben onu kullanıdığım ay kaldım bir dene istersen canım

kullanıyorm cnm 2. kutuya geçtimm.. cumartesi yumyum tarihim... kısmet artık... keşke bende senin gibi şanslı olsammmmmmmmmmm...:44:

kullanıyorm cnm 2. kutuya geçtimm.. cumartesi yumyum tarihim... kısmet artık... keşke bende senin gibi şanslı olsammmmmmmmmmm...:44:

Siz daha çok yeni evlisiniz :) tadını çıkarın bir daha gelmez bu zamanlar :)

Yine korunmayın ama at kafandan eşinde atsın tez zamanda olur inşallah :)

Dualarım seninle :))

Siz daha çok yeni evlisiniz :) tadını çıkarın bir daha gelmez bu zamanlar :)

Yine korunmayın ama at kafandan eşinde atsın tez zamanda olur inşallah :)

Dualarım seninle :))

sana hak veriyorum canım.. ben atabilirim ama eşim pek atamıyor ee normal olarakta beni etkiliyor... duaların için saol cnmmm hakkımda hayırlısı artıkkk....

sana hak veriyorum canım.. ben atabilirim ama eşim pek atamıyor ee normal olarakta beni etkiliyor... duaların için saol cnmmm hakkımda hayırlısı artıkkk....

Benimde öyleydi biliyor musun? Eşim o kadar çok istedi ki bir yıl boyunca o kafasından sildiği anda oldu. Kendide itiraf etti ben bu ay unutmuştum diye. Şimdi doktora ikiz olması için ne yapsak ki filan diyor ama kafadan atmak ilk işmiş ben başımdan geçince anladım. Birde siz az korunmuş olduğunuz için olur hemen ben 4 yıl korundum herkes bana 2 yıl filan olmaz diyordu seninkiler iyi çalışıyordur yeni olduğunuz için :)

Arkadaslar merhaba bız 2 aydır esımle korunmuyoruz bu ayın 4 unde hastalanmam gerekıodu ayın 7 sınde ıdrar testı yaptırdım cıft cızgı cıktı ayın 9 unda doktorda 2 haftalık bır kesemızın oldugunun mujdesını verdı :)) kasıklarımda cok agrı vardı sankı adet olacak gıbı bendekı en belirgin belirti buydu normalde fazla sancılanan bırı degılımdır yalnız doktor kesenın bos cıkabılecegınıde soyledı umarım oyle bısey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…