Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
herkese merhaba.
benim bat bugün yani 27 mart. adetten 3gün önce akşam idrar testinde pozitf çıktı ama silikti oldukça. bi ertesi gün kan testi yaptrdım 48,96 çıktı. son olarak dün akşam tekrar idrar testi yaptım sırf meraktan baya belirgin çıktı :) ama şunu söyleyeyim hiç bir belirti yaşamadım.ne kasık ağrısı ne göğüs hassasiyeti ne idrara sık çıkma. sadece bugün hafif bi bulantı hissediyorum belki de psikolojiktir bilemiyorum. bir de bu ay sivilcem çıkmadı hiç.
dileyen herkese versin Allah..

Kan değeri o kadar düşükken idrarda çıkmıssa ben demekki hamile değilim yani ben adet olmam gereken gün yani dün yaptım idrar testini negatifti

Kan değeri o kadar düşükken idrarda çıkmıssa ben demekki hamile değilim yani ben adet olmam gereken gün yani dün yaptım idrar testini negatifti

hiç belli olmaz. döllenmenin ne zaman olduğuyla da alakalı biraz. döllenmenin üstünden en az 12 gün geçtikten sonra idrarda çıkıyor diye biliyorum belki bu ay geç yumurtlamışsınızdır birkaç gün :)ama benim kullandığım idrar testinin klavuzunda kanda beta hcg 20 IU değerini bulunca idrarda gösterir diye yazıyordu. erken gebelik testi değildi 3 tl lik bi testi. umarım hamilesinizdir

hayırlısı olsun. ben de 5 aydır istiyordum. hemen olur sanmıştım. ama önemli olan hayrlı sağlıklı olması tabi

4gün gecikti adet öncesi kahve yoğun akıntı geldi certain marka test yaptım yok yok kist mi acaba yaa ltfen yardım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Deryacaglar benimde bugun gunumdu yaptim ama negativ.benimde umudum kirildi amma dusunuyorumda daha yakinligimizdan 20gun kecdi bilinemez bence

İdrar testlerie hiç güvenmiyorum... İki gebeliğimde de, henüz reglime bir ve üç gün kala kan testi ile gebeliğimi öğrendim.
İlk gebeliğimde hamile olduğumu çok hissetmeme rağmen, çok övülen garantili bir "erken gebelik" testi negatif çıkmıştı. Sözde ilişkiden bir hafta-on gün sonra bile belli oluyordu, ben reglime birgün kala yapmıştım, yanlış çıkmıştı...

ben adetime 4 gün kala kan testi ile öğrenmiştim gebeliğimi.. buna paralel olarak da idrar testleri yaptım hep negatif çıktı beklenen adet günümden 3 gün sonra falan pozitiflik verdi

ay hanimlar ben buraya iki haftadan fazla oluyor yazmistim adetim gecti diye ben tam 27 gun gecti adettem yumurta takibi yaptirdim ve dun idrar da hamis oldugumu ogrendim. idrar testi ikinci cizgi kopkoyu cikti. dra gittik esimle alti haftalik keseyi de gorduk hatta kalbi.atmaya baslamis:nazar yerim onu ben tam 6 yil sonra geldi melegim.arkadaslar sabredin tup bebek yaptim iki kere iki de asi olmadi. demekki vakti zamani simdiymis. allah kimsenin kucagini bos birak
asin. benim cok akintim oldu bide tiksinti geldi hersey kokular tabi gogus ucu agrisi onun disinda adet.gecene kadar hic belirti vermedi. ben stres ten uzak durdum cok kalin giydim ayagima uc patik giymistim halada oyle. hayit suyu ictim ceviz bal findik adetle basladim onbesgun yedim ayrica her aksam sut.ictim uc ay boyunca su an icemiyorum bulantim cok fazla. esinize iluski oncesi mutlaka aci bir kahve yapin bir saat kadar once.bel altina dort yastik koyun ve bir saar yatin ayaklar dikili dus almayin.sonrada uyuyun hareket etmeyin fazla. ben kk da ne duydumsa yaptim ve hamileeeyiiiimmm artik darisi tum isteyenlere...allahim hasretle bekleyenlere nasip et aminnnn

Nbf tebrikler kiz.. Allah kucagina almayi da nasip etsin. Icime erkekmis gibi dogdu :))

Adetinizi mi 27gün geçti o nasıl oluyor ne zaman poziitif çıktı ben de hala adet olmadım ve negatif iki haftadır

gecen ay adetim gecikti 4 gun kadar acaba hamilemiyim diye düşünürken adet oldum😯ama normalde gününu hic gecirmez cok sukur bu ay guzel haberi aldik darısı tum isteyenlerin başına insallah😄

arkadaşlar bir sorum var.ankette; adete 5 gün ve daha fazla olup öğrenenler baya bi çoğunlukta.bu şekilde olanlar nasıl belirtiler yaşadılar acaba?bu ay tuhaf bi his var içimde ama umutlanmak da istemiyorum.cevaplarınız önemli benim için.

adet tarihim 25 mart. ben idrar testini 24 nisanda yaptım ve belirgin olarak iki çizgi gördüm. kan testinde 144,13 lük değerimle hamileliğe ilk adımı attım. tavsiyem bu işi takıntı haline getirmeyin. bu ay hiç takmandan rahat davranmıştık ve oldu :)))

bende adetıme 2gun kala ogrendım hamılelıgımı..hatta öğrenmemin tam 1hafta oncesınde test yaptırdım negatıf cıktı ınanmadım ben cunku yorgunluktan kafamı kaldıramıyodum sureklı uyumak ıstıyodum gozlerım kapanıyodu belım kasıklarım bacaklarım agrıyodu goguslerım hassaslasmıstı ha bıde esım onu nıye oraya koydun dese baslıyodum aglamaya :) bunların hepsını adetten 10gun once yasamaya basladım yanı 1haftalık hamıleyken

Merhaba ark adetime 3 gün kala beyaz akıntı geldi hiç olmamıştı böyle birşey test yaptırdım negatif çıktı adetim suan gecıktı 3 gün test yapmadım tekrar acaba hamıle olmayabilirmiyim

Son düzenleme:
Help me!!!
Adetime 8 gün var , adet takvimime gore ovulasyon gunünde beraber olduk, ve ben 3-4 gündür kasık ve bel agrisi çekiyorum ve akıntım var , hamile olmayı cok istiyorum Rabbim izin verirse , test yapmak icin sabirsizlaniyorum. Ama göğüs hassasiyeti falan yok ben kokulara karşı zaten hep hassastim. Acaba hamilemiyim (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…