Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
canım ben 2 mayıs 2013te öğrenmiştim hamile olduğumu.şu an 4 aylık kızımı kokluyorum ben de adet gününden önce test yapıp kesin olarak öğrenmiştim.belirtilere gelince göğüslerimde her zamankinden fazla hassaslık olmuştu adet öncesi. en çok da akıntı değişimiyle hissettim. adete yakın bi kuruluk olurken o defa beyaz bi akıntı geliyodu sürekli. adet olmayacağımı anladım. test yaptım. çift çizgi net bi şekilde çıktı .elim ayğıma dolaştı. allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu

koku hassasiyeti zaten o kadar erken başlamıyo canım. 6 haftalıkkken mide bulantısıyla beraber feci bi koku hassasiyeti başlamıştı bende.sabun kokusundan bile nefret ediyodum.akıntı evet hamilelik belirtisi olabilir .ben de öyle anlamıştım

Kizlar adetime dah on gun var dayanamadim test yaptim acayip gazim var karnim sis akintim cok fazla beyaz silik cizgi cikti bu ladar erken silik cikma imkani varmi yardim edermisiniz bole bise basina geln varmi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba arkadaşlar.adetim 4 gün geçikti.belirtilerin çoğu vardı.test yaptım.çok net ikinci çizgi çıktı.idrar testlerinin yanılma ihtimali var mı acaba. bundan sonraki süreçte kan testi mi yaptırmalıyım.bebeğin kalp atışlarını 4 haftalıkken duyabilir miyiz. yardımcı olursanız sevinirim

Öncelikle hayırlı olsun canım.Kan testini yaptır,2 gün sonrasında tekrarlat.İki katı kadar artarsa sağlıklı bir gebelik deniyor.Yanlış değilsem burda yazan arkadaşlardan 6. hafta gibi kalp atışları duyulabiliyordu diye hatırlıyorum.Darısı bizim başımıza inşallah

Son düzenleme:

cevapladığın için çok teşekkür ederim canım.Allah ebeden razı olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. öyleyse en kısa zamanda kan testini yaptırıyorum inşaallah.

Merhaba hanımlar..forumun yakın takipçilerinden ama yeni üyeyim.2.5 yıllık evliliğimizi bebekle süslemeye karar verdik.günlerdir adet sancım vardı ve bugün adet olmam gerekiyordu.ancak dünden beri sancı falan kalmadı.gebelik olabilir mi sizce?gerçi çarşamba günü(yani reglden 3 gün önce) idrar testi yaptım negatif çıktı.acaba yarın yine mi yapsam yoksa birkaç gün beklesemmi?

Idrar testleri genellikle grcikmeyle çıkıyor. Yeniden yapmanızı tavsiye ederim

Kizlar doktora gittim yumurtamin biri cok buyukmus tedaviye basladim bu nedemek buyuk bi sorunmu ysrdim edin

cevapladığın için çok teşekkür ederim canım.Allah ebeden razı olsun Rabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. öyleyse en kısa zamanda kan testini yaptırıyorum inşaallah.

Rica ederim canım benim aminnnnn.
Güzel haberlerini bekliyoruz, hayırlısıyla sevindir bizi

Kizlar bir sorum olcam ben adetim bittikten 2 hafta sonra kadin doguma gittim baska bi sebepten dolayi kan testi yapti hamile isem cikarmi

Sanirim en erken sonuclardan biri benimki olacaktir. 23. Gunumde silik 24. Gunumde netti. Yani 3 hafta 3 gunlukken ogrendim. Henuz buna gebelik bile denmiyor dr larca...

Adet tarihimi iki gun gecmisti ozaman ogrendim

Arkadaşlar merhaba, bugün adetimin 2.günü olması gerekiyordu fakat dün biraz bugün ise daha fazla olması şeklinde kahverengi bir akıntı başladı, kasıklarım adet olacakmışım gibi ağrıyor, normalde bu kadar uzun sürmezsin adet öncesi akıntım, 2 gün önce erken gebelik testi yaptım negatifti, bügünde yine normal gebelik testi yaptım sonuç yine negatif benim durumumda olan varmı, sonrasında hamile olduğunu öğrenen

Arkadaşlar adetime 5 gün var. 2 gündür test yapıyorum negatif. Erken sonuç veren testlerden aldım ama korkuyorummm :) acaba ne zaman yapsam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşlar adetime 5 gün var. 2 gündür test yapıyorum negatif. Erken sonuç veren testlerden aldım ama korkuyorummm :) acaba ne zaman yapsam

Ben 7 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim canım
Ama herkesinki bir olmaz adetinin geçmesini bekle

Ben 7 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim canım
Ama herkesinki bir olmaz adetinin geçmesini bekle

Az önce yaptım testi ama sonuç negatif canım ağrımda çok var ama bekleyeceğim artık yapacak bişey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…