canım ben 2 mayıs 2013te öğrenmiştim hamile olduğumu.şu an 4 aylık kızımı kokluyorumarkadaşlar bir sorum var.ankette; adete 5 gün ve daha fazla olup öğrenenler baya bi çoğunlukta.bu şekilde olanlar nasıl belirtiler yaşadılar acaba?bu ay tuhaf bi his var içimde ama umutlanmak da istemiyorum.cevaplarınız önemli benim için.
Help me!!!
Adetime 8 gün var , adet takvimime gore ovulasyon gunünde beraber olduk, ve ben 3-4 gündür kasık ve bel agrisi çekiyorum ve akıntım var , hamile olmayı cok istiyorum Rabbim izin verirse , test yapmak icin sabirsizlaniyorum. Ama göğüs hassasiyeti falan yok ben kokulara karşı zaten hep hassastim. Acaba hamilemiyim(
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba arkadaşlar.adetim 4 gün geçikti.belirtilerin çoğu vardı.test yaptım.çok net ikinci çizgi çıktı.idrar testlerinin yanılma ihtimali var mı acaba. bundan sonraki süreçte kan testi mi yaptırmalıyım.bebeğin kalp atışlarını 4 haftalıkken duyabilir miyiz. yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle hayırlı olsun canım.Kan testini yaptır,2 gün sonrasında tekrarlat.İki katı kadar artarsa sağlıklı bir gebelik deniyor.Yanlış değilsem burda yazan arkadaşlardan 6. hafta gibi kalp atışları duyulabiliyordu diye hatırlıyorum.Darısı bizim başımıza inşallah
Merhaba hanımlar..forumun yakın takipçilerinden ama yeni üyeyim.2.5 yıllık evliliğimizi bebekle süslemeye karar verdik.günlerdir adet sancım vardı ve bugün adet olmam gerekiyordu.ancak dünden beri sancı falan kalmadı.gebelik olabilir mi sizce?gerçi çarşamba günü(yani reglden 3 gün önce) idrar testi yaptım negatif çıktı.acaba yarın yine mi yapsam yoksa birkaç gün beklesemmi?
cevapladığın için çok teşekkür ederim canım.Allah ebeden razı olsunRabbim isteyen herkese hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. öyleyse en kısa zamanda kan testini yaptırıyorum inşaallah.
Arkadaşlar adetime 5 gün var. 2 gündür test yapıyorum negatif. Erken sonuç veren testlerden aldım ama korkuyorummm :) acaba ne zaman yapsam
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ben 7 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim canım
Ama herkesinki bir olmaz adetinin geçmesini bekle
Ben 7 gün kala erken gebelik testiyle öğrendim canım
Ama herkesinki bir olmaz adetinin geçmesini bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?