Hamile arkadaşlar hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

Hamişler ve Anneler ; Hamileliğinizi idrar testinde ne zaman öğrendiniz?

• Ankete Katılan
    6.360
Benimde adetme 8 kaldi bugun ucuz testten aldim kizlar tek cizgi daha erkenmi acaba ya goguslerimin ucu karadi agri yok testin markasi oncomed

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tbrikler canim bence hamilesinnn :) ah ahhhh ben nezman gorcem acaba cift sizgiyii

Canım az önce kan tahlilimin sonucu çıktı hamileyimmmm :) Allah tez zamanda sana da nasip etsin canım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde adetme 8 kaldi bugun ucuz testten aldim kizlar tek cizgi daha erkenmi acaba ya goguslerimin ucu karadi agri yok testin markasi oncomed

Canım bu sabah ucuz testten yaptım çıkmadı. Akşam pahalı olan testten yani erken gebelik testinden yaptım biraz silik çıktı. Sonra kan tahlili yaptırdım. Hamileyim :)

Testin adı predictor early

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim daha demin baktim 2. Silgi silik cikmis senceee :)

Eklentiler

• $1400093422680.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 86

Hayirli olsun caniim allah saglikli bisekilde kucagina almayi nasip etsin ins bende hamileydir

Kizlar bir sorum olcam ben adetim bittikten 2 hafta sonra kadin doguma gittim baska bi sebepten dolayi kan testi yapti hamile isem cikarmi

cıkmaz ki beta hcg var ona bakmaları gerek benım aldıgım gebelik testininde markası oncomed acaba ondan dolayımı cıkmıyo bı marka önerseler

Kuşlar mrb
Benim adetime 7 gün var gunlerimizi denk getirdik. Ultrasonda cikmadi . kanda cikarmi . daha erken ama :)))

arkadaşlar merhaba ben bu site sayesinde çok şükür vajinismusu aştım ve artık bebekle yuvamızın mutluluğunu taçlandırmak istiyoruz yumurtlama dönemini takip etmeye çalışıyorum...bu idrar testinde 1 haftada gebelik olup olmadığı belli olur mu ve gebelik olmazsa doktora ne zaman gitmem uygun olur bilemiyorum bi yol gösterir misiniz

ya bişey sorcam bu erken gebelik testini yaptım ve test kısmında yatay düzlemde iki çizgi çıktı o ne demek yaa

Hayirli olsun caniim allah saglikli bisekilde kucagina almayi nasip etsin ins bende hamileydir

İnsallah sende bende hepimiz hamisizdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…