Eki Görüntüle 1114016
Canım bi bakar mısın ben anlamadım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tbrikler canim bence hamilesinnn :) ah ahhhh ben nezman gorcem acaba cift sizgiyii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benimde adetme 8 kaldi bugun ucuz testten aldim kizlar tek cizgi daha erkenmi acaba ya goguslerimin ucu karadi agri yok testin markasi oncomed
Canım bu sabah ucuz testten yaptım çıkmadı. Akşam pahalı olan testten yani erken gebelik testinden yaptım biraz silik çıktı. Sonra kan tahlili yaptırdım. Hamileyim :)
Testin adı predictor early
Canım bu sabah ucuz testten yaptım çıkmadı. Akşam pahalı olan testten yani erken gebelik testinden yaptım biraz silik çıktı. Sonra kan tahlili yaptırdım. Hamileyim :)
Hayirli olsun caniim allah saglikli bisekilde kucagina almayi nasip etsin ins bende hamileydir
İnşallah canım benim Allah hepimizin gönlüne göre versin
Kizlar bir sorum olcam ben adetim bittikten 2 hafta sonra kadin doguma gittim baska bi sebepten dolayi kan testi yapti hamile isem cikarmi
Canim sen benim testimi gordunmu cizgiyi gordunmu ?
Canım hayırlı olsun çok sevindim darısı başıma inşallah..bugün adetimin 33. Günü hala bişey yok 😓
Canım hayırlı olsun çok sevindim darısı başıma inşallah..bugün adetimin 33. Günü hala bişey yok 😓
ya bişey sorcam bu erken gebelik testini yaptım ve test kısmında yatay düzlemde iki çizgi çıktı o ne demek .
Nasil yani dikey seklinde iki tane cizgi varsa buyuk ihtimal hamilesin canim ins.hamilesindir
:)
Hayirli olsun caniim allah saglikli bisekilde kucagina almayi nasip etsin ins bende hamileydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?